13 C
İstanbul
Pazar, Mayıs 5, 2024

2023 RKS R250, En Uygun Fiyatlı Yarış Motosikleti

2023 RKS R250, En Uygun Fiyatlı Yarış Motosikleti olarak piyasada yerini buldu. 248cc motor hacmi, 4 Zamanlı, Çift Silindir, 8 Valf, 24,6 beygir ve 180kg’lik oldukça hafif bir motosiklet. Görüntüsü Yamaha R25’e çok benzemesi nedeniyle sürücüler arasında tercih ediliyor denilmiş. Teknoloji olarak; Full Dijital Gösterge Paneli ile ihtiyacınız olan tüm bilgileri göz önünde, güçlü LED aydınlatmalara sahip ve dahası var. Gelin beraber inceleyelim.

2023 RKS R250, En Uygun Fiyatlı Yarış Motosikleti

2023 RKS R250, En Uygun Fiyatlı Yarış Motosikleti

Kullanıcı dostu ve oldukça hafif ve agresif yapısı ile R250, 248cc silindir hacmine sahip motor gücü ile şehir trafiğinde kullanıcılarının tüm beklentilerini karşılayarak, sürüş tarzınıza uygun yukarı – aşağı ayarlanabilir ön ve arka süspansiyonları sayesinde motosiklet kullanımınızı kolaylaştırdığı belirtilmiş. Euro5 standartlarında üretimi gerçekleştirilen R250 çevreye duyarlı bir yapıya sahip.

Rakipleri arasında Yamaha R3, Kawasaki ZX-25R ve Honda CBR 250RR gibi önemli modeller var. Fakat kıyaslanacak modeller değildir. Çünkü bu rakipler arasında kendini gösterebilmek hayli zor. Bu arada Yuki Taro piyasaya girmiş bulunuyor ve spor model olarak dikkati çeken diğer bir modeldir. Rakip olarak görebileceğiniz bir modeldir.

Motosikletler

2 YORUMLAR

  1. Abi rks’nin bazı modellerinde de bu sorun var, bu model mükemmel görünüyor da parça sorunu varsa böyle siparişle geliyorsa zor iş , çok iyi düzgün kullanacaksın ki parçaya ihtiyacın olmayacak ama en azından rodajdan sonra parça sipariş etmek zorunda kalırsın.
    Rodaj sonrası sonuçta temizleniyor hava filtresi, benzin filtresi, yağ filtresi filan değişiyor onlar ne olacak onları da mı sipariş vereceğim. 3 ay sonra gelecek büyük bir sorun, yani bunu RKs’nin bir şekilde çözmesi lazım parçalarını getirsin sorunsuz motor sürsün piyasaya, bence çok satar