17 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2023 Honda Livo 110cc, Çok Uygun Fiyata Satışa Sunuldu

2023 Honda Livo 110cc, Çok Uygun Fiyata Satışa Sunuldu. Asya’da en uygun fiyata sunulan motosikletler lasnsmanı yeni olan modeller olmuştur. Bu sefer Asya ülkelerine özel Honda yeni güncellediği modelleri uygun fiyatlara sunmaya başladı. Bizdeki gibi ÖTV ve KDV vergisi alınmadığı için ulaşılamaz modeller olmuyorlar. Fiyat: 25,700 tl ülkemiz parasıyla – Bize gelirse bu model en az 80.000 tl olacaktır.

2023 Honda Livo 110cc, Çok Uygun Fiyata Satışa Sunuldu

Honda Livo, aynı 109,51cc, hava soğutmalı, yakıt enjeksiyonlu motor ve sessiz motor çalıştırma için ACG marş motoruyla çalıştırılmaya devam ediyor. 

İşe gidip gelme, paket ve kuryeler için mükemmel görünüyor. Atrıca bu modeli severlerin sadece bu tarz iş yapanlar olmadığınıda biliyoruz. Sırasıyla 8,67 bg ve 9,30 Nm’lik önceki versiyonla hemen hemen aynı güç ve tork çıkışını üretmeye devam ediyor. Şanzıman dört vitesli bir şanzıman tarafından gerçekleştirilir. Donanım paketi de 18 inçlik alaşım jantların yanı sıra teleskopik çatallar, çift yaylar ve her iki uçta kampanalı frenle değişmeden kaldı. Ayrıca daha yüksek özelliklere sahip ön disk frenli versiyon da tercih edilebilir. 

Honda Livo’nun özellik listesi, kendi segmenti için bazı etkileyici özelliklerden oluşuyor. Entegre motor çalıştırma/durdurma düğmesi, DC far, kombine fren sistemi, iç lastiksiz lastikler ve arka süspansiyon için beş kademeli ön yükleme ayarı bulunmaktadır. Motosikletin genel kaportası değişmeden kalmış. Honda, motosikleti yakıt deposu ve far bölümünü güncellenmiş grafiklerle donattı. 

Motosikletler

QJ Motor LTR 125