CFMoto V.02-NK

CFMOTO, son yıllarda gittikçe daha akılcı motosikletler üretiyor ancak yeni V.02-NK konseptini bir üretim versiyonuna dönüştürmeyi başarırsa, gerçekten bir vites yükseltmiş olacak.

Yeni versiyonla alakalı söylenebilecek şey, CFMoto’nun 650cc segmentinde kullanılan ve Kawasaki ER-6 benzeri paralel V-twin ile motorla güçlendirilmiş olmasıydı. V.02-NK’da kullanılan motor ise bir KTM RC8 V-twin olacağını söylüyorlar. Ama KTM motorunun sadece bir kopyasıda olmayacak. KTM, uzun sürmeden yeni modeller geliştirmek için CFMoto ile ortak girişime yöneldi.

Üretim modelinde; fren diskleri karbon fiber gibi görünüyor. Diğer kısımlar – Brembo kaliperleri ve Ohlins süspansiyonları gibi – ekstralar kullanacaktır.

Kaynak: Visordown

motosiklet

Motosiklet kullanıcısı, blog yazarı

You may also like...

1 Response

  1. erdinç dedi ki:

    CFMoto bir tanıtamadı kendisini tam olarak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir