12.1 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 Zontes 350E, Uygun Fiyatı ile Gelecek

2024 Zontes 350E, Uygun Fiyatı ile Gelecek. Zontes 350E, 349cc, tek silindir, Disk fren sistemi ile 350cc kategorisinde kendini kanıtlamaya çalışıyor. Bütçenize daha uygun olan 243.900 TL fiyatı ile diğerlerinden daha uygun satılıyor. Henüz 2024 modeli değil 2023 modeli satışta görünüyor. Fuardan sonra farklı modellerinide arka arkaya çıkartacaklarını düşünüyorum. Yakıt tüketimi konusunda düşündüğüm kadar cimri değil ama performansı hiç yabana atılmayacak cinsten.

2024 Zontes 350E, Uygun Fiyatı ile Gelecek ve piyasada kendine yer edinecek

11.8:1 yüksek sıkıştırma oranına sahip 350 cc’lik bir motorla donatılmış, düşük yakıt tüketimi ile 27kW ve 38N.m güç çıkışı elde edilebiliyor. Yüksek sıkıştırma oranlı motor, Dünyadaki içten yanmalı motor teknolojisinin gelişme trendidir. Yakıt tasarrufu, çevreyi koruma ve yüksek performans, yüksek sıkıştırma oranlı motorların ana özellikleridir. Yüksek sıkıştırma oranlı motor teknolojisini başarılı bir şekilde kullanmak için motor malzemeleri, kalıplama süreçleri, yapısal tasarım gibi birçok açıdan sıradan motorlardan farklı teknik zorlukların üstesinden gelmek gerekmektedir.

2024 Zontes 350E

3.0 Anahtarsız Kontrol Sistemine Sahip

3.0 anahtarsız kontrol sistemi, gelişmiş bir şifreleme teknolojisi kullanır. Bir dizi mini sensör anahtarı ile donatılmıştır. Anahtar araca 1,5 m mesafedeyken, çantada veya cebinizde olsun, aracı algılayacak ve kilidini açacaktır. Benzer şekilde, mesafe 1,5 m’yi aştığında aracı kilitler, böylece sürücünün anahtarı çıkarmasına gerek kalmaz; 3.0 anahtarsız kontrol sistemi, IP67 seviyesinde su geçirmezliğe sahiptir; Çip sensörü ile birlikte araca bir HF anteni takılır. Akü çıkarılsa veya güç kapatılsa bile, anahtar aracın güç sensörü olmayan alanına yaklaştığında araçla iletişim kurabilir ve aracın kilidini açabilir.

2024 Zontes 350E’nin renkleri

Siyah ve Beyazdır. 2024 yılı içinde farklı renkleri gelebilir.

 

2024 Zontes 350E’nin rakipleri kimlerdir?

Zontes 350E, Keeway Vieste 300 ile yarışacak fakat bir rakip daha var o da RKS Vieste 249 ülkemizde satışta. Dİğer büyük modeller ile nasıl rakip olacağını sonradan göreceğiz.

2024 Zontes 350E’nin tahmini lansman tarihi nedir?

Zontes 350E’nin tahmini lansman tarihi Aralık 2024’tür. Bu tarihe kadar yani fuardan sonrada gelmesini biraz bekleyeceğiz.

2024 Zontes 350E’nin beklenen fiyatı nedir?

Zontes 350E’nin fiyatının 300.000 TL civarında olması bekleniyor. Ama ülkemizde koşullar fiyatı etkileyecektir.

2024 Zontes 350E’nin Gücü Nedir?

Zontes 350E’nin ürettiği güç 7500 rpm’de 36 Beygir’dir.

2024 Zontes 350E’nin Torku Nedir?

Zontes 350E’de mevcut olan tork 6000 rpm’de 38 Nm’dir.

COMFORT VE SPORT MODLARI VAR

Uzun mesafeli yolculuk sırasında yakıt tasarrufu ve konfor sağlayan Comfort modunu istediğiniz an sağ gidondaki mod değişim düğmesiyle (E Konfor Modu, S spor modu) hızla değiştirilebilir veya modlar arasında geçiş yapabilirsiniz. Şehir içinde comfort modu sürüşlerinizde, örneğin; acil durumlarda sollama yapmanız gerektiği an motor devri 7.000 dev / dak’ya çıkarıldığı sürece sistem otomatik olarak spor moduna geçecektir.

TFT RENKLİ LCD EKRAN

Zontes 350E, gündüz ve gece modları arasında geçiş yapabilen dört tema arayüzüne sahip TFT tam renkli LCD IPS ekranla donatılmıştır. Telefon arayüzü bağlantısı, lastik basıncı izleme, navigasyon ekranı paylaşımı, ekran paylaşımı, Bluetooth müzik, çağrı yanıtlama, arka ışık parlaklığının otomatik ayarlanması dahil olmak üzere tüm işlevleri sağlar; Seyir halindeyken araç, araç verilerini ve arızaları 3. nesil PKE sisteminin önemli bileşenleri ile izler.

TFT RENKLİ LCD EKRAN Zontes 350E, gündüz ve gece modları var

BOSCH EFI SİSTEMİ

En yeni Bosch EFI sistemi, far kontrolü, fan kontrolü, yakıt ekonomisi ve çalışma kalitesinin kapsamlı bir optimizasyonunu sağlar ayrıca spor ve yakıt tasarrufu modu gibi işlevleri entegre eder.

BOSCH EFI SİSTEMİ En yeni Bosch EFI sistemi, far kontrolü, fan kontrolü, yakıt ekonomisi ve çalışma kalitesinin kapsamlı bir optimizasyonunu sağlar ayrıca spor ve yakıt tasarrufu modu gibi işlevleri entegre eder.

ÇEKİŞ KONTROL – TCS – SİSTEMİ

İstikrarlı ve güvenilir TCS sistemi, aracın ön ve arka tekerleklerinin çalışma durumunu izler, böylece aracın dengesini sağlar ve beklenmedik yol koşullarında lastiklerin kaymasını önleyerek sürücüler için daha güvenli bir sürüşü garanti eder.

12AH YÜKSEK KAPASİTELİ AKÜ

Düşük sıcaklık ve yüksek kapasite performansında başarılı.

YÜKSEKLİĞİ AYARLANABİLİR GENİŞ ELEKTRİKLİ ÖN CAM

Elektrikli ayarlanabilir ön cam daha geniş ve daha yüksektir, rüzgarı baş üstüne ve çevreye doğru yönlendirir ve uzun mesafeli konforlu bir scooter seyahati sağlar.

LASTİK BASINÇ GÖSTERGESİ

Yüksek hassasiyetli lastik basınç takibi için Alman markası çipler kullanılmıştır, sürüş sırasında lastik basıncınızdaki anormal değişimleri tespit eder ve ekranda ikaz lambası ile anında size bildirir. Yüksek basınç alarmı, düşük basınç alarmı, yüksek sıcaklık alarmı, hızlı hava kaçağı, sensörde düşük pil alarmı, sensör sinyal kaybı alarmı dahildir. Bu sistem sayesinde lastiklerinizin düşük hava basıncında hasar görmesini önleyerek lastik ömrünüzü uzatabilirsiniz ayrıca yakıt tüketimini azaltmak ve en iyi sürüş performansınızı korumanıza katkı sağlar.

HIZLI ŞARJ USB BAĞLANTI NOKTALARI

Type A + Type C çift bağlantı noktalı hızlı şarj cihazı ve tek bağlantı noktalı hızlı şarj cihazı ile donatılmıştır. Her iki şarj cihazı da QC 2.0/3.0, Huawei, Samsung, Apple vb. gibi en yaygın hızlı şarj protokollerini destekler. Hızlı şarj durumunda tek bir bağlantı noktasının çıkış gücü 18W’a kadar çıkar. Kapak bölümü, yüksek sıcaklıkta yanmayı geciktiren malzemelerden yapılmıştır ve her arayüzün güvenli akım aralığında çalışmasını sağlamak için içine yüksek hassasiyetli bir donanım akım sınırlama çipi yerleştirilmiştir, böylece aşırı akım çı kışı, aşırı akım girişi ve kısa devre oluşumunu etkili bir şekilde önler.

ALÜMİNYUM SİLİNDİR BLOK

Astarsız silindir iç duvarı, basınçlı dökümden işlemeye kadar tamamen el yapımı saf alüminyum silindirden imal edilir, bu işeleme yöntemi nedeniyle daha incedir ve kazanılan alan, silindirdeki ısıyı uzaklaştırmak, hızlı bir şekilde su geçişini sağlamak üzere geçişi genişletmekte kullanılır. İyi ısı dağılım performansı, motor performansının iyileştirilmesini ve motor ömrünün uzatılmasını garanti eden önemli bir faktördür.

TAMAMEN LED FAR VE SİNYAL SİSTEMİ

Süper parlak led farlar, rahatlatıcı bir aydınlatma etkisine sahiptir. 6 ledli bir lens modülü, yumuşak renk sıcaklığını, güçlü nüfuz etme gücünü ve yüksek parlaklığı gerçekleştirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Sürücülerin çeşitli yol ve kötü hava koşullarının zorluklarını kolayca aşmasına yardımcı olan aydınlatma aralığı oldukça geniştir. Gece gezisi veya uzun bir yolculuk sırasında tatmin edici aydınlatmayı garanti eden, uzun kullanım ömrü ile öne çıkan geniş alanlı verimli soğutucu radyatör kullanır. Belirgin arka kuyruk lambası ve takip efektli arka sinyal lambası, frenleme ve sinyal için daha belirgin uyarı verir ve böylece güvenliği artırır. Derin mavi ortam ışığı nefes alma hissi yaratır ve ruha doğrudan dokunur.

TAMAMEN LED FAR VE SİNYAL SİSTEMİ

ÇİFT KANALLI ABS FREN SİSTEMİ

Çift kanallı ABS sistemi, sürücünün herhangi bir beklenmedik durumda scooter’ı sakin bir şekilde kontrol etmesini sağlar. ABS sistemi, ister kumda, ister yağmurda veya karda olsun, istediğiniz her frenlemede güvelik sağlayacaktır.

RADYAL FREN KALİPERLERİ

Zontes 350E ’de, Ön frenin etkinliğini büyük ölçüde artıran İspanyol J.Juan fren sistemini ve uzatılmış disk fren plakası kullanılıyor. Ön disk freni, dengeli ve kısa fren mesafesi sağlayan Radyal tipi dört pistonlu kaliperden oluşuyor.

PARK FONKSİYONLU EL FRENİ

Fren kolu, standart olarak bir park etme işleviyle donatılmıştır; Çalıştırılması basit ve kullanışlıdır, yokuşta ve eğimli yollarda geçici olarak park etmenizi daha güvenli hale getirir.

PARK FONKSİYONLU EL FRENİ Fren kolu, standart olarak bir park etme işleviyle donatılmıştır; Çalıştırılması basit ve kullanışlıdır, yokuşta ve eğimli yollarda geçici olarak park etmenizi daha güvenli hale getirir.

YENİ NESİL ÖN VE ARKA AMORTİSÖRLER

37 mm çapındaki ön amortisör, yerleşik bir bağımsız amortisöre sahiptir ve üst – alt bağlantı plakasından oluşan çift kenetleme yapısındadır, düşük hızda konforu ve yüksek hızda dengeyi sağlar. Arka amortisör, yollardaki küçük tümsekleri filtrelemek ve önemli ölçüde dalgalı yollarda aracı daha iyi desteklemek, sürücülerin konforunu artırmak ve uzun bir yolculukta yorgunluğu önlemek için dikkatli bir şekilde kalibre edilmiştir.

GENİŞ SU SOĞUTMALI RADYATÖR

Geniş su soğutmalı radyatör, akış borusu, soğutma kanadı, su borusu, fan vb. dahil olmak üzere temel bileşenleri yeniden tasarlayan ve birleştiren ve 350CC motor için özelleştirilmiş yeni bir üründür. Yüksek performanslı motor, radyatörün başarılı yardımı olmadan tam olarak çalışamaz. Her durumda, kullanıcıların aşırı yüksek sıcaklıkta veya düşük sıcaklıkta motorunu çalıştırmaktan endişelenmesine gerek yoktur.

GENİŞ SU SOĞUTMALI RADYATÖR

ULTRA GENİŞ HACİMLİ SELE ALTI SAKLAMA BÖLMESİ

Ultra geniş hacimli sele altı saklama bölmesi, iki adet XXL bedeninde kapalı kaskı ve koruyucu ekipmanlarınızı taşıyabilmeniz için alan sunmaktadır.

ULTRA GENİŞ HACİMLİ SELE ALTI SAKLAMA BÖLMESİ Ultra geniş hacimli sele altı saklama bölmesi, iki adet XXL bedeninde kapalı kaskı ve koruyucu ekipmanlarınızı taşıyabilmeniz için alan sunmaktadır.

ULTRA GENİŞ HACİMLİ SAĞ ÖN VE SOL ÖN SAKLAMA BÖLMESİ

Ultra geniş hacimli sağ ön ve sol ön saklama bölmesi, cep telefonu, cüzdan vb. Eşyalarınızı kolayca ve ulaşılabilir alanlarda taşımanıza olanak sağlar.

ULTRA GENİŞ HACİMLİ SAĞ ÖN VE SOL ÖN SAKLAMA BÖLMESİ Ultra geniş hacimli sağ ön ve sol ön saklama bölmesi, cep telefonu, cüzdan vb. Eşyalarınızı kolayca ve ulaşılabilir alanlarda taşımanıza olanak sağlar.

ELEKTRİKLİ ELCİK ISITMA VE EL KORUMASI

Elektrik ısıtmalı elcikler ve el koruyucu kılıf ile donatılmıştır, Zontes 350E ile birlikte standart parçalar olarak sunuluyor ve kış aylarında kullanacak sürücüler için büyük önem taşımaktadır.

ELEKTRİKLİ ELCİK ISITMA VE EL KORUMASI

SAKLAMA KUTUSUNUN AKILLI TASARIMI

Kutu, şarj kablosu, kartlar, biletler ve diğer küçük eşyaları barındırabilir ve içinde tek bağlantı noktalı bir şarj cihazı bulunur.

SAKLAMA KUTUSUNUN AKILLI TASARIMI Kutu, şarj kablosu, kartlar, biletler ve diğer küçük eşyaları barındırabilir ve içinde tek bağlantı noktalı bir şarj cihazı bulunur.

KOLTUK SEVİYESİNDE RAHAT SELE

Geniş ve rahat sele minderi sadece koltuk seviyesinde bir deneyim sunmakla kalmaz, aynı zamanda açılıp kapanması daha rahat ve dengeli olan pnömatik bir sönümleme çubuğu ile donatılmıştır.

KOLTUK SEVİYESİNDE RAHAT SELE Geniş ve rahat sele minderi sadece koltuk seviyesinde bir deneyim sunmakla kalmaz, aynı zamanda açılıp kapanması daha rahat ve dengeli olan pnömatik bir sönümleme çubuğu ile donatılmıştır.

AYARLANABİLİR ENTEGRE ALÜMİNYUM ALAŞIMLI GİDON

Entegre alüminyum alaşımlı gidon demiri, ön ve arka olmak üzere iki kademe ayarlanabilir, bu da kullanıcıların daha rahat bir kol konumu seçmesine olanak tanır. Uzun veya kısa kol boyuna sahip sürücüler için konforu önemli ölçüde yükseltebilecek bir özelliktir.

AYARLANABİLİR ENTEGRE ALÜMİNYUM ALAŞIMLI GİDONAYARLANABİLİR ENTEGRE ALÜMİNYUM ALAŞIMLI GİDON

2024 Zontes 350E’nin Teknik Özellikleri

Motor ve Şanzıman

Motor tipi Tek Silindirli, Sıvı Soğutmalı Motor, 4 Valfli, SOHC
Maksimum tork 38 Nm @ 6000 dev/dak
Silindir Sayısı 1
Soğutma sistemi Sıvı Soğutmalı
Silindir Başına Valf 4
Başlangıç Yalnızca Kendi Kendine Başlatma
Emisyon Türü bs6

Boyutlar ve Kapasite

Genişlik 795mm
Uzunluk 2195mm
Yükseklik 1390mm
Yakıt Kapasitesi 16L
Yerden yükseklik 155mm
Dingil açıklığı 1565mm
Toplam ağırlık 198 kilo

Motor ve Pil

Zirve gücü 36,70 Ps @ 7500 rpm

Temeller

Süspansiyon Önü Teleskopik Baş Aşağı
Süspansiyon Arka Mono-Amortisör
Frenler Ön Disk
Frenler Arka Disk
ABS’ler Çift kanal
Lastik Boyutu Ön :-120/70-15 Arka :-140/70-14
Tekerlek boyutu Ön :-481 mm, Arka :-355,6 mm
Tekerlek Tipi Alaşım

Zontes 350E Fuar fotoğrafları

Tüm fotoğraflar

Diğer fotoğraflar

Motosikletler