14.3 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği olarak paylaşıldı. 4.000 Wh’lik göbek motoru, 70 km/saatlik bir azami hız sağlar ve iki Ionex Pil ile birleştiğinde tahmini 130 km (WMTC) menzil sunar. Kymco bu modelini sadece taşıma işi ile ilgilenenler için paylaştı. Eğer ilgileniyorsanız, Kymco’nun diğer ADV modellerini kıskandıracak 2024 Kymco CV-L6, Macera Scooterına Bir Göz Atın.

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği

Kymco farklı alanlardaki ihtiyaçlara yönelik modellerde sundu.

Gözden kaçırdıysanız i-Tuber serisi işletmelerinin gelişen ortamında, kişisel ve günlük getir götür işlere yetişmek isteyen sürücüler için özel olarak tasarlanmış scooterlar yapmaya başladı. Sektör boşluğuna yanıt olarak KYMCO, çok yönlü dağıtım yeteneklerini birleştiren mükemmel bir çözüm olan “i-Tuber”ı sundu.

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği

2024 Kymco i-Tuber‘ın ergonomik ve konforlu koltuğu, sürücüler için büyük önem taşıyor ve görevlerini kolaylıkla yerine getirmelerine olanak tanıyor.

Yenilikçi açık çerçeve tasarımı, temel bileşenlerin beklenmedik darbelere karşı korunmasını sağlar ve birden fazla sürüş özelliğini destekliyor. Henüz ülkemize gelmedi fakat yakın zamanda yollarda göreceğimizi düşünüyorum.

Araç genelindeki LED aydınlatma

Parlak LCD ekran, sürücünün önündeki yolu net bir şekilde görmesini sağlar ve sürücünün ister gündüz, ister gece, ister şehir sokaklarında gezinirken yayalar ve diğer sürücüler tarafından kolayca görülebilmesini sağlar.

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği
2024 KYMCO i-Tuber Serisi, far ve gövde

“i-Tuber Carry” KYMCO tarafından saf profesyoneller için kargo kapasitesinde üstünlük sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve bu da onu B2B uygulamaları için ideal seçim haline getirmektedir. Bir ön depolama rafı ve geniş bir arka taşıma rafı, herhangi bir BTB kuruluşunun çeşitli operasyonel ihtiyaçlarını karşılamak için yeterli olduğunu söylüyorlar.

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, taşıma

KYMCO’nun “i-Tuber Serisi”, lojistiğinin verimliliğini artırmak için ürünleri hassas ve hızlı bir şekilde teslim eden olağanüstü B2B filo hizmetleri oluşturmada hem serbest çalışanlar hem de işletmeler için güvenilir bir ortak oalrak nitelendirilmiş.

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, arka led stoplar

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, taşıma bagajı2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ön taşıma demir file

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği
2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği

2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği2024 KYMCO i-Tuber Serisi, ticari scooter seçeneği

Özelliklerinin tümünü yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.

Motosikletler