Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2022 2022 Yamaha YZF-R9 Lansmana Hazırlanıyor

2022 Yamaha YZF-R9 Lansmana Hazırlanıyor

0
50
Yamaha-R9-geliyor
Yamaha-R9-geliyor

Yepyeni Yamaha YZF-R7‘nin çok fazla ses getirdiğini ama sürücülerin teknik özelliklerini çok beğenmediğine şahit olmuşsunuzdur. Şimdi Yepyeni Yamaha YZF-R9 son sınıf modelinin heyecan yaratacak bir sonraki proje olduğunu tahmin edersiniz? Bu modeli bir lansmanla tanıtacaklarına dair beklentiler var.

Motosikletin çapraz düzlemli krank miline sahip 3 silindirli bir motor kullanması bekleniyor. Yeni MT-09, önceki 847cc motordan 889cc’ye artırılmış bir cc’ye sahiptir ve maksimum beygir gücünü 115 PS’den 119 PS’ye yükseltir ve artırır. Tork, 7.000 rpm’de 93 NM’dir, 8.500 rpm’de 87.5 NM’den açıkça daha güçlü bir torktur. Ancak tüm bu sayılar değişebilir. YZF-R9 gibi spor motosikletler söz konusu olduğunda lansman sırasında fuar alanında tüm gücünü göstermeye çalışırlar.

Kardesign aşağıdaki öngörünüş tahmin ettikleri modelini bizlerle paylaşmış
yamaha-yzf-r9

Özellik olarak, baş aşağı ön süspansiyon, hem yukarı hem de aşağı vites için Quick Shifter sistemi, ani vites geçişlerini önlemek için Slipper Clutch sistemi, yeni bir TFT ekran içermesi bekleniyor. 3 sürüş modu: 6 eksenli IMU, serbest tekerlek koruması, Çekiş Kontrolü, kayma önleme, Kayma Kontrolü, kaldırma önleme, Tekerlek Kontrolü ve virajlarda ABS kontrol sistemine sahip olacağını düşünüyoruz.

 

Yamaha-R9-geliyor

 

YORUM YOK