14.8 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2022 Yamaha NEO’nun elektrikli scooter’ı. Akıllıca Hareket Et

Yeni scooter’ınızı potansiyel sürücülerin kalplerine ve zihinlerine sokmak, özellikle de nispeten yeni teknolojiyle kolay olamaz. Mart 2022’de Yamaha Europe, ilk elektrikli scooter‘ı olan NEO’ları resmi olarak piyasaya sürdü. Modernlik ve ulaşılabilirlik arasında bir denge kuran ve çizgi, eğri ve renk kullanımını canlı tutan şık bir tasarım olduğu kesin. Doğal olarak şirket, lansmana eşlik edecek kısa bir reklam videosu da hazırladı.

2022 Yamaha NEO’nun elektrikli scooter

İlk başta, bize NEO’ların yoğun bir şehir içi ulaşım yaşam tarzına nasıl uyacağını gösterecek gibi görünüyor.

Muhtemelen güneş ışığına yeni çıkmış bir kadın görüyoruz ve bir güneş gözlüğü takıyor. O gülümsüyor. Yakında park etmiş olan NEO’suna varıyor ve muhtemelen yeni şarj edilmiş bir pili koltuk altı bölmesine koyuyor. Biniyor ve NEO’larını sürmek için RUN düğmesine basıyor. Uçuyor!

Hava güneşli ve jet kaskı takıyor ve gülümsüyor çünkü açıkçası harika zaman geçiriyor. Arka planda, akılda kalıcı bir ritimle çalan hareketli bir müzik var – ama çok hızlı veya çılgın değil. Süzülen ve hipnotize edici, şehir içi gidip gelmenin normal bir gün gibi olabileceği hissini yansıtıyor. Kamera hareket ediyor ve düzenlemeler aracılığıyla NEO’ların hareket halindeki görüntülerinden bir seçki alıyoruz.

 

Motosikletler