16.4 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2022 Voge SR4

2022 Voge SR4

TCS : izleme kontrol sistemi

Ön ve arka tekerlekler arasındaki hız farkını tespit edin, Zamanında ve doğru müdahale, Lastik kaymasını önleyin Sürüş güvenliğini sağlayın

Voge Scooter SR4 400

ABS: kilitlenme önleyici fren sistemi

Alman Kıta ABS sistemini benimseyin, Frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenme olasılığını azaltın, ve kontrolü kaybetme riskini azaltır.

Acil durdurma sinyali

Acil frenleme işlemi sırasında, Kuyruk lambası otomatik olarak keskin bir şekilde yanıp söner, Aşağıdaki araçlara yeterince uyarı verin, Sürüş güvenliğini artırın.

Voge Scooter SR4 400

TPMS: lastik basıncı izleme

Lastik basıncının gerçek zamanlı izlenmesi, Anormal lastik basıncı bilgilerinin zamanında geri bildirimi, Endişesiz bir yolculuk

Anahtarsız çalıştırma

Anahtar yerleştirme prosedürü olmadan kolayca yolculuğa başlamak için tek bir tıklama.

Uzaktan tespit

50 metre mesafe içinde, bir dokunuşla motosikletin yerini öğrenebilirsiniz.

Voge Scooter SR4 400

TFT cep telefonu ara bağlantısı

7.0 inç HD tam renkli TFT ekran, Basit ve anlaşılır bir arayüz tasarımı ile, Araç bilgilerini kolayca kontrol edebilir. Ekran projeksiyon işlevi, multimedya tarama, sürüş navigasyonu vb. ihtiyaçlarını karşılar.

Motor hırsızlığı önleme

SR4 motorunda yerleşik bir hırsızlık önleme sistemi vardır, Yalnızca solo anahtar çipiyle eşleştiğinde tutuşur Aracın hırsızlık önleme performansını büyük ölçüde iyileştirir.

Araç veri kaydedici

Dahili araç kamerası, Micro SD veya TF kartları takılabilir.

Gündüz ışıkları

C şeklindeki çevreleyen LED gündüz lambaları, fütüristik bir teknoloji anlayışına sahiptir.

Sıralı flaşör dönüş sinyalleri

LED Sıralı Flaşör Ön ve arka lambaların her iki tarafında dönüş sinyalleri, Sadece aracın lüks dokusunu geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda sürüş güvenliğini de artırır.

Dinamik viraj farı

Lens ile yardımcı ışığı çevirin, Dönerken otomatik yanar, Dönerken görsel kör bölgeyi azaltın, Geceleri sürüş güvenliğini artırın.

Stop lambası

Tek hatlı tasarımlı arka farlar basit tasarımlı ve oldukça tanınabilir.

Rahat sürüş duruşu

760 mm’lik dost canlısı sele yüksekliği ve bel destekli kalın sele minderi, sürücüye yorulmadan uzun süre sürüş yapsa bile iyi bir sürüş konforu sağlar.

Motor

SR4, titreşimi minimuma indirmek için bir ters denge mili ve şok emici motor ayağı tasarımı kullanan 350cc su soğutmalı dört valfli SOHC motorla donatılmıştır. Geniş bir eşik iletim oranına sahip bir iletim sistemi, gücün sorunsuz ve doğrusal bir şekilde çıkmasını sağlar. Her hızda rahatça binebilirsiniz.

Şase

Çerçeve alaşımlı çelikten yapılmıştır ve CAE dayanıklılık optimizasyonu tasarımı, çerçevenin sağlamlık ve sağlamlığının mükemmel dengesini sağlamıştır; Dünyanın birinci sınıf şase işleme teknolojisi, aracın iyi yol tutuş performansını ve düz yolda stabilitesini garanti eder.

Amortisör

Hem ön hem de arka amortisörler, en iyisini elde etmek için Japon KYB tarafından özenle tasarlanmış ve tekrar tekrar ayarlanmıştır; Arka amortisörler 5 vitesle ayarlanabiliyor, yol yüzeyi daha geniş bir aralığa uyum sağlıyor ve spor performansı daha güçlü.

Fren

J.JUAN (Brembo’nun markası) tarafından sağlanan fren, Çift kanallı ABS sistemi, TCS sistemi ile donatılmış, Fren sisteminin doğru ve güvenilir olduğundan emin olun.

Lastik

Pirelli yarı slick lastikleri, şehir içi yolculuklar için özel olarak tasarlanmıştır. Sadece rahat değil, aynı zamanda yüksek ıslak performans ve yol tutuş performansına sahiptir. Konforun gerçekleştirilmesi, sert yapı ve sırt deseni tasarımının birleşimine atfedilir; En iyi sulak alan performansını elde etmek için yüksek oranda silika içeren yeni bir bileşik türü, Yeni çok yarıçaplı kontur, kentsel manevralara elverişlidir ve seyahat yönünü daha hızlı değiştirebilir.

2022 Voge SR402 30403 2
Motosikletler

3 YORUMLAR