12.1 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2022 KAWASAKI Ninja ZX-4R

2022 KAWASAKI Ninja ZX-4R – üstünde çalışıldığı söyleniyor. Bu görüntü Japon young dergisinde geçen yıl  paylaşıldı. Doğruluğu henüz kanıtlanmadı. ZX25 modelinin motoruna benzer bir yapıda olacağını fakat 60hp ile kendi segmentinde lider olacağı konusunda söylentiler var.

YM’nin gönderisi doğası gereği spekülatifti, bir ZX-4R olasılığını ve bunun nasıl başarılabileceğini tartıştı. İddia etmediği şey, bir ZX-4R’nin geliştirilmekte olduğunu doğrulayan herhangi bir içeriden bilgi değildi. Bu, bir dizi yayının hikayeyi yayınlamasını engellemedi ve spekülasyonları en ufak bir kanıt olmadan söylentiye dönüştürdü.

kawasaki zx 4r patent

 

Patentteki çizimler, ZX-25R’ye benzeyen bir motosikleti tasvir ediyor ve spor motosikletin kaportasındaki yan kanallarla birlikte patentin konseptlerini iş başında görebiliriz. Patente göre, motorun yüksek devirli doğası nedeniyle bu ek hava soğutması gereklidir. Özellikle ZX-25R, 17.000 rpm‘lik yüksek bir kırmızı çizgiye sahiptir, bu nedenle kanallar, radyatörü büyütmek zorunda kalmadan daha fazla soğutma sağlamaya yardımcı olur.

Şirketin bir ZX-4R üzerinde çalıştığını doğrulayan Kawasaki patenti şeklinde bu kanıta sahibiz. Patentin odak noktası, havayı radyatör ve başlık borularının etrafına ve doğrudan motorun kendisine yönlendirmek için entegre bir kanala sahip bir kaporta tasarımıdır.

Motosikletler