16.4 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2022 Kawasaki Ninja 400

2022 Kawasaki Ninja 400 – 6.000 doların altındaki uygun sayılabilecek ama bize değil, düşük bütçeli spor motosiklet arasındaki teknik özellikler savaşına hazır mısınız? Bunun için Kawasaki yeni bir model geliştirdi. Sizde görmüşsünüzdür hem agresif hem de alımlı bir görüntüye sahip.

2022 Kawasaki Ninja 400

2022 Kawasaki Ninja 400 Daha güçlü motoru, konforlu sürüş pozisyonu ve kanıtlanmış güvenilirliği ile Ninja 400, günlük şehir trafiğini geçecek kadar iyi ve rahat ve aynı zamanda otoyolda seyredebilen bir yol spor motosikleti isteyenler için iyi bir seçim gibi görünüyor.

Yetkin bir motosiklet sürücüsü olmak istiyorsanız, buna biraz para harcamanız gerekiyor.

Sık sık piste gidenler, yol sürüşünü sevenler ve yarış konusunda gerçekten ciddi olanlar için, güzel bir başlangıç ​​için harika bir motosiklet. Fakat dikkat 250cc altında önceden bir deneyimizniz yoksa bu model sizi ürekütebilir ve performansını, gücünü dengelemekte zorlanabilirsiniz.

Formu “yarışa hazır”, mükemmel şasiye, güçlü frenlere, ayarlanabilir süspansiyona ve eski model Ninja’dan daha iyi sürücü yardımcılarına sahip.

 

Ninja® 400 spor motosikleti, çift silindirli gücün gelişmişn 399cc ile kategorideki en büyük gücü sunar. Ulaşılabilir güç, üstün ergonomi ve sınıfının lideri performans, deneyimli sürücüleri cezbederken yeni sürücüler için ideal olan sorunsuz, yönetilebilir bir sürüş sunar. Düşük sele yüksekliği ve LED farlara sahip agresif stili, Ninja 400’ü spor sürüş sahnesine girmek isteyen sürücüler için ideal seçim haline getiriyor.

Özellikler şunları içerir:

GÜÇ

  •  GÜÇ – Ninja® 400 motosiklet motoru, yüksek performanslı heyecanlar ile kullanımı kolay gücün mükemmel dengesini sunar.

TAŞIMA

  • ÇEVİK – Ninja® 400 motosikletin şasi boyutları, tüm hızlarda modern, sportif bir hisle kendinden emin yol tutuşu sağlamak için tasarlandı.

ERGONOMİ

  • KONFOR – Sportif ancak rahat bir sürüş pozisyonu, çok çeşitli binicilere ve sürüş koşullarına uyum sağlar.

STİL

  • KESKİN VE MODERN – Agresif Ninja® stili, daha büyük deplasmanlı Ninja supersport bisikletlerinden ilham alan mükemmel uyum ve bitiş ile birinci sınıf modern tasarıma sahiptir.

İLAVE ARAÇ

  • Uni-Trak® arka süspansiyon
  • 310 mm yarı yüzer petal ön disk fren
  • İkiz LED farlar
  • Yüksek dereceli çok işlevli gösterge paneli
Motosikletler

2 YORUMLAR

  1. İkiz LED Farlar
    Ninja 400’ün daha keskin görünümüne katkıda bulunmanın yanı sıra, ince LED farlar (her biri kısa ve uzun huzmeli farlara ve ayrıca bir LED konum lambasına sahiptir) oldukça görünürdür ve önemli ölçüde artırılmış parlaklık sunar.
    Güçlü, Sürücü Dostu Paralel İkiz
    Ninja 400’ün 399 cm3 motoru, performans ve kontrol edilebilirlik arasında bir denge sağlar. Motor, iyi güç hissi ile önceki modele kıyasla tüm devirlerde daha yüksek performans sunar. Pürüzsüz, öngörülebilir tepki, kontrol edilmesi kolay bir motor karakterine katkıda bulunur. Verimli tasarımı sayesinde kompakt, hafif motor 250cc motorlarla aynı boyuta sahiptir.
    Yüksek Dereceli Kokpit
    Ninja 400, bir yanda uyarı lambalarıyla çevrili büyük bir analog takometre, diğer yanda vites konumu göstergesi ve çok işlevli LCD ekrana sahip sofistike bir kokpit ile donatılmıştır.
    Sınıfının En Büyük Fren Diski
    ø310 mm (Ninja ZZR1400’de kullanılanla aynı disk boyutu) ile Ninja 400’ün yarı yüzer ön diski kesin durma gücü sunar. Yeni, sağlam bir ön fren ana silindiri, etkisiz (boşta) stroku ortadan kaldırmaya yardımcı olarak kontrol edilebilirliğe katkıda bulunurken, dikkatle seçilmiş fren hortumu boyutları ve malzemesi de fren dokunuşuna katkıda bulunur. Nissin’in en yeni ABS ünitesine sahip, mevcut en kompakt ve hafif.
    Rahat, Sportif Sürüş Pozisyonu
    Rahat sürücü üçgeni, çok çeşitli sürücü boyutlarına ve sürüş koşullarına uyum sağlar. Diğer bazı modellerle karşılaştırıldığında (biraz aşırı sürüş konumu konforu tehlikeye atıyor), yükseltilmiş tutamak konumu ve hafifçe öne doğru ayaklık konumu, sürücüyü bisikleti kontrol edebilecek bir konuma getirirken aynı zamanda sürücü konforu da sağlar.
    Yere Kolay Erişim
    Koltuk yüksekliği 785 mm iken, hem selenin hem de motorun arka kısmının ince tasarımı, binicilere ayaklarının yere ulaşması için engelsiz bir hat sağlar.

  2. TEKNOLOJİ

    ERGO-FIT, çok çeşitli binicilerin kendilerini makinelerinde hissetmelerini sağlayan bir arayüz sistemidir. Bazı Ergo Fit ayarları için Orijinal Kawasaki Aksesuarlarının satın alınması gerekebilir.
    ABS
    ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini önleyerek dengeli fren performansı sağlar.
    YARDIMCI & TERLİK KLUTCH
    Yarış teknolojisine dayanan Assist & Slipper Debriyaj, hem arka tork sınırlayıcı hem de daha hafif bir debriyaj kolu çekişi sağlayan bir self-servo mekanizma görevi görür.
    EKONOMİK SÜRÜŞ GÖSTERGESİ
    Ekonomik Sürüş Göstergesi, uygun yakıt tüketimini göstermek ve yakıt tasarruflu sürüşü teşvik etmek için gösterge panelinde görünen bir işarettir.