Ana Sayfa Haber 2021 Suzuki Hayabusa Geliyor mu?

2021 Suzuki Hayabusa Geliyor mu?

0
15
Suzuki GSX1300R Hayabusa (K8)

2021 Suzuki Hayabusa Geliyor mu?

Japon motor üreticisinin ICBM’sini Euro 5 emisyon normlarını karşılayacak şekilde güncellediği söyleniyor. Şöhrete yükselişinden on altı yıl sonra, güçlü Suzuki Hayabusa, BS6 emisyon normlarını karşılayamadığı için 2020’de Hindistan’da satışı durduruldu. Şimdi, bir dizi yenilikler geleceği söylentisi çıkan efsanevi ‘Busa’nın gelecek yıl geri dönüş yapacağı iddia ediliyor.

Suzuki GSX1300R Hayabusa 2021 1
Daha önceki söylentilerde yeni bir şasi hakkında konuştu, ancak COVID-19 herkesi kemerlerini sıkmaya zorladı, bu nedenle yaklaşan 2021 Hayabusa çok daha hafif bir güncelleme setine sahip olacak. Motor büyük olasılıkla 1.340cc olmaya devam edecek, ancak revize edilmiş emme ve egzoz sistemleriyle daha fazla nefes alacak ve Euro 5 emisyon normlarını karşılaması gerekecek. Daha çevreci olmasına rağmen, motor 200PS civarında çıkacak.

Suzuki GSX1300R Hayabusa 2021
Motor, daha önce olduğu gibi aynı çerçeveye yerleştirilmeye devam edecek, ancak süspansiyon, elektronikler güncel hale getirilecek. Busa’yı ve hatta muhtemelen elektronik süspansiyonu uygun tutmak için IMU destekli bir sürücü paketi bekliyoruz. Görünüşe gelince, Suzuki’nin yeni Hayabusa’yı 2015’te sergilenen Concept GSX’in çizgilerine göre şekillendireceğinden şüpheleniyoruz. Bu nedenle motosiklet, yuvarlak form faktörünü korumalı ancak onu ayırt etmek için güncellenmiş led ışıklara sahip olacak gibi görünüyor.

YORUM YOK