17.1 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2019 Honda CBR600RR

Performans mükemmelliği

CBR600RR’nin arkasındaki tarih, bu makineyi 600cc Supersport sınıfının ön saflarında tutan form ve fonksiyon olarak devam eden pistte test edilmiş, şampiyonluklar kazanan gelişmelere sahiptir. 2019 CBR600RR, olağanüstü taşıma ve esnek hareket için Honda’nın 41mm Büyük Piston Çatalına sahip güçlü motor, ön süspansiyon, ayrıca yarışta test edilmiş aerodinamik tasarım ürünü olan MotoGP’den ilham alan görünüş sunar.

Kısaca Özellikler ve Seçenekler 
599cc sıvı soğutmalı sıralı dört silindirli
Honda Elektronik Direksiyon Amortisör
Ünitesi Pro-Link® Süspansiyon
Honda Çok Eylem Sistemi (HMAS) Ters Çatal

CBR600RR ABS Özellikler ve Seçenekler 
599cc sıvı soğutmalı inline dört silindirli
Honda Elektronik Direksiyon Amortisör
Ünitesi Pro-Link® Süspansiyon
Honda Çok Eylem Sistemi (HMAS) Ters Çatal
Elektronik Kombine ABS

700’den fazla toplam MotoGP zaferiyle Honda’nın zaferi, Honda’nın motosikletlerinin cadde de öne çıkması gibi, diğer üreticilerin çok fazla el üstünde tutuyor. Üstün mühendislik ve teknolojimiz GP motosikletleri kazananların alanına koyuyor ve size sokak için ihtiyacınız olan performansı veriyor.

Honda Elektronik Direksiyon Damperi (HESD) 
CBR600RR’nin olağanüstü kullanımı için anahtarlardan biri kompakt HESD’dir. Öngörülebilir yüksek hızlı taşıma ve düşük hızlı manevra kabiliyetini korumaya yardımcı olur, böylece sürüşe odaklanabilirsiniz.

Şaşırtıcı Durdurma Gücü 
CBR600RR’nin Kombine Anti-Frenleme Sistemi (C-ABS), bir Supersport makinesinde türünün ilk örneği ve eleştirel öfke ile karşılandı.

12 kollu tekerlekler, tutarlı sertliği ve dengesi ile, keskin görünümlü 12 kollu alüminyum döküm jantlar çatalla çalışır ve gerçek yol tutuş iyileştirmeleri sağlamak için süspansiyon geri beslemesini geliştirir.

Radyal Ön Fren Kaliperleri 
CBR600RR, radyal monoblok ön fren kaliperleri kullanır. Bu yapı, pergeli sertleştirir ve bu, daha doğrusal ve güçlü bir duruş için daha iyi fren hissi almanız anlamına gelir. Her kumpas ayrıca, düzgün, sürtünmesiz kullanım için dört adet krom kaplamalı alüminyum piston kullanır.

Honda Multi-Action Sistemi (HMAS) Ters Çatal 
HMAS kartuş çatal, özel bir iç piston yapısına sahiptir. Yenilikçi tasarım, daha yüksek sönümleme özellikleri ve geniş bir ayar aralığı için yağ hızını yüksek tutmak için daha küçük çaplı pistonlar kullanır. Sonuç: özellikle daha küçük yüzey düzensizlikleri konusunda daha hassas süspansiyon performansı elde edersiniz.

Line-Beam Farlar 
Line-beam farlar, optimum ışık dağıtımı ve benzersiz kompakt tasarım için iki H7 ampul kullanan iki parçalı bir reflektör tasarımına sahiptir. Sonuç: Far daha iyi görmenize yardımcı olur ve ayrıca trafiğe görünür olmanıza yardımcı olur.

Çift Kademeli Ram Havası 
Buruna monteli, iki kademeli bir ram hava sistemi, doğrusal güç iletimi ve üstün motor performansı için hava kutusuna yüksek miktarda soğuk hava sağlar.

İki Aşamalı Yakıt Enjeksiyonu
Silindir başına iki enjektör seti hem düşük hem de yüksek devir performansı sağlar. Büyük düşük devir / dakika ölçümleri ve temiz çalışma ile birlikte anında yüksek devir / dakika tepkisi elde edersiniz.

Honda Elektronik Direksiyon Amortisörü 
Çoğu direksiyon damperi yalnızca gidon sapma hızını algılar. Honda Elektronik Direksiyon Damperi (HESD) çok daha karmaşık. Ayrıca araç hızını algılar ve sönümlemeyi orantılı olarak ayarlar. Bu, mükemmel, öngörülebilir yüksek hızlı yol tutuş sağlarken düşük hızlı manevra kabiliyetinin korunmasına yardımcı olur.

Merkezi Olarak Bulunan Yakıt Deposu 
CBR600RR’nin 4.8 galonluk yakıt deposu şasinin ortasına yerleştirilmiş ve şasinin altına yerleştirilmiştir. Bu, daha kompakt bir tasarıma izin verir, ancak daha da önemlisi, motosikletin kütlesini merkezileştirmeye yardımcı olur. Artan kitlesel merkezileşme, CBR’nin, özellikle motosikleti bir dönüşe yaslarken ya da çıkışta dururken, sürücü girişine daha duyarlı olduğu anlamına gelir.

Unit Pro-Link® Süspansiyonu 
Çerçeveye monte edilmiş üst şok montaj aparatını ortadan kaldırarak, Unit Pro-Link® şasiyi darbelere karşı koruyarak daha hassas kullanım ve daha iyi çekiş sağlar. Honda’nın şampiyonluk kazanan MotoGP mootsikletlerinde geliştirilen, CBR’nin üstün mühendisliğinin mükemmel bir örneği.

Elektronik Kombine Kilitlenmeyle Frenleme (C-ABS) 
Elektronik olarak kontrol edilen C-ABS, her iki tekerleğe de fren kuvveti dağıtır ve frenleme güvenliğinin ideal koşulların altında kalmasına yardımcı olur. Sistem, fren kolu ve pedal üzerindeki sürücü girişini elektronik olarak ölçer ve bazı durumlarda yalnızca ön veya arka freni uygular veya diğer durumlarda her iki frene de birleştirir.

model  CBR600RR ABS CBR600RR
MOTOR
tip 599cc sıvı soğutmalı sıralı dört silindirli
Bore x Stroke 67.0mm x 42.5mm
Sıkıştırma oranı 12.2: 1
indüksiyon Programlanmış İki Aşamalı Yakıt Enjeksiyonu (PGM-DSFI); 40mm gaz kelebeği gövdeleri, Denso 12 delikli enjektörler
ateşleme Bilgisayar kontrollü dijital transistörlü w / 3B haritalama
starter Elektrik
Valf Treni DOHC; silindir başına dört valf
Debriyaj Çok tabakalı ıslak
Son sürüş # 525 O-ring ile mühürlenmiş zincir; 16T / 42T
transmisyon 6 oranlı yakın oran
SÜSPANSİYON
Ön 41mm ters teleskopik Büyük Pistonlu Çatal, yaylı önyükleme, geri tepme ve sıkıştırma sönümleme ayarlı; 4.3 inç seyahat
Arka Birim Pro-Link® HMAS tek şoklu, yaylı önyükleme, geri tepme ve sıkıştırma sönümleme ayarlılığı; 5.1 inç seyahat
FRENLER
Ön İki tam yüzer 310 mm disk, radyal olarak monte edilmiş dört pistonlu kaliperler; Honda Elektronik Kombine ABS İki tam yüzer 310 mm disk, radyal olarak monte edilmiş dört pistonlu kaliperler
Arka Tek 220mm disk w / tek pistonlu kaliper, Honda Elektronik Kombine ABS Tek 220mm disk w / tek pistonlu kumpas
LASTİKLER
Ön 120 / 70ZR-17 radyal
Arka 180 / 55ZR-17 radyal
ÖLÇÜMLERİ
Komisyon (Caster Açısı) 23º, 55 ′
iz 98mm (3,8 inç)
uzunluk 79.9 inç
Genişlik 27 inç.
Yükseklik 43.9 inç
Yerden yükseklik  5.3 inç.
Koltuk yüksekliği 32,3 inç
Dingil açıklığı 53.9 inç
Yakıt Kapasitesi 0,9 gal dahil 4,8 gal. rezerv
Renk Mat Siyah Metalik
Ağırlığı frenlemek* 434 lbs. 410 lbs.

 

Motosikletler