Giriş Yap



2017 Honda Rebel 300

2017 Honda Rebel 300c small

2017 Honda Rebel 300

Rebel 300, etkileyici performans, minimalist görünüm ve sürüş keyfi vermek için tamamen yenilendi. Fark edeceğiniz ilk şey onun mat görünüşüdür. Kompakt çerçeveden alçak tabanlı koltuğuna kadar sade tutulmuştur. Etkileyici bir eğim açısı ve orta, üst rpm’ler için ayarlanmış 471 cc paralel ikiz motor sayesinde bu motosikletin her yolda gücünü gösterdiğini anlarsınız.

Honda bugün, geleneği çığır açan yeni fikirler ve perspektiflerle birleştiren ilerici bir rebel çiftini piyasaya sürerken, özelleştirmek ve kendi modelinizi ortaya çıkartmak için kolaylıklar sunuyor. Rebel 500 ve Rebel 300, özel oldscholl tarzını destekliyor ve genç nesil sürücüler için yeni bir bakış açısı getiriyor.

Rebel 500 / Rebel 300
Basit ve sıradan, Honda’nın yeni Rebel modelleri, her detayın önemli olduğunu kanıtlıyor, minimalist tasarımlı, büyük çaplı tekerleklerde, stil yakıt tankları, agresif görüntülü ön uçlar ve etli lastiklerin yanı sıra her açıdan olağandışı kişiliğinizi ifade eden sade formlarla ortaya çıktı. Damgalı çelik arka çamurluk ve dar çerçeve gövdesi ile sunuluyor. Eskileri anımsatıcı yuvarlak, cam far, alüminyum döküm gövdesinde yüksek seviyede tutturulmuş. LCD ekran ve mavi arka ışığı olan kompakt bir kadran ve ateşleme yakıt deposunun sol tarafının altında bulunuyor. Olabilecek her şey minimalist ve mat görüntüde yapılmış.

Rebel 300, 471 cc paralel ikiz ile güçlü alt uç torku ve pürüzsüz doğrusal bir güç dağıtımı sağlarken Rebel 300, 286cc’lik tek silindirli bir motorla güçlendirilmiştir. Her iki durumda da, motosikletlerin binicilik pozisyonları rahat ve hafifçe dışarı doğru uzatıldı. Ayaklar ortadan monteli mandallara düz bir şekilde düşük. Yavaş ve hızlı sürüş için ideal eğim açısı artırılmıştır, Farklı sportif açılara daha önceki modellere göre daha fazla izin verir. Çünkü ikiz motoru daha dar olarak geliştirilmiştir. Rebel 500 ve Rebel 300 standart ve ABS versiyonlarında mevcuttur.

 

Rebel 300, koyu renk görünümleri, düşük koltuğu, kompakt çerçevesine kayar ve özelleştirme için mükemmel bir uyum sağlar.

2017 Honda Rebel 300b small

Sportif Motor

Honda ikiz motorları ile ünlüdür ve Rebel 300’de harika bir çizgiye gelmiştir. Bunun iki göstergesi var. Birincisi; yakıt enjeksiyonlu tek silindirli, çift katlı kamlar ve dengeleyici. Çünkü tek kişilik, hafif ve süper kompakt görünüme sahip, bu da genel motosiklet ağırlığını azaltmaya yardımcı oluyor. Ayrıca, her seviyedeki sürücüler için çok uygun tork ve orta güç sunar.

Koyu renkler
Yeni Rebel koyu motor parçaları, çerçeve ve gövde elemanları ile asaletini koruyor.

Düşük koltuk yüksekliği
Koltuk yüksekliklerine gelince, neredeyse herkes onları daha alçaktan seviyor. Yeni Rebel, sadece 27,2 inçlik bir koltuk yüksekliğine sahip. Birçok motor arasında en düşük koltuklardan birine sahip (69cm). Rahat inip, binmek için kolaylık sunuyor.

Üstün Kullanım
bu stile sahip olmak sadece size bağlı, ister bir klasik sever, ister sportfif motosiklet sever olun, virajlarda harika yatış açılarını görünce şaşıracaksınız. Özellikle geçmiş yıllarda rebel kullananlar farkı görünce çok şaşıracaktır.

Düz ve kompakt
Motor titreşimi, 180 derecelik kademeli krank pimleri ile silindirlerin arkasındaki dengeleyici mil ile minimum seviyede tutulur ve bu da motorun kompakt boyutuna katkıda bulunur.

Etkili gaz kelebeği tepkisi
PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu, motorun her koşulda verimli bir şekilde çalışmasını sağlar ve gaz kelebeği hassas bir şekilde anında cevap verir.

Yüksek teknoloji ürünü tasarım
Hafif ve kompakt bir silindir-rocker-kol düzeneği ve gömlek tipi vana ayarı, sürtünmeyi azaltmak için daha düşük bir vana yay yüküne ve kompakt bir silindir kafasına izin verir. Kesin silindir şeklini sağlamak için, motor CBR600RR’de bulunan aynı santrifüj döküm ince cidarlı kovanları kullanır.

Şanzıman
Rebel’in altı vitesli şanzıman, karayolunda seyir halindeyken de güçlü performans ve mükemmel yakıt ekonomisi sağlarken, durdurmanın kolay gitmesini sağlamak için motorun geniş güç bandıyla uyumlu çalışıyor.

Farklı şasi tasarımı
İkonik yakıt tankı tasarımı, dar çerçeve, komisyonlu görünümlü ön uç ve karartma bileşenleri ile bobber ve helikopter unsurlarını birleştiren Rebel fark edilmeye mecbur olan çılgınca saçmalık görünüme sahiptir.

Koltuk yüksekliği
Rebel’in düşük 690 mm (27 inç) koltuk yüksekliği, çoğu sürücünün, güven artırmak için dururken yere kolayca ayak koymasını sağlar. Birlikte bir arkadaş getirmek istermisin Opsiyonel yolcu koltuğu kolayca monte edilir.

Büyük boy lastikler
Büyük boy lastikler (130 / 90-16 ön; 150 / 80-16 arka), dar çerçeveyi kontrasta ve Rebel’in güçlü, kendine güvenen duruşuna katkıda bulunur.

Mevcut ABS
Ön ve arka disk frenleri, kendine güven veren bir durdurma gücü sağlar veya frenleme performansı ve huzur açısından nihai olarak mevcut ABS’ye geçmenizi sağlar.

Retro görünüm, modern tasarım karışımı
Çift yana monte edilmiş şoklar ve eğri görünümlü çatal, retro bir görünüm sağlar, fakat tamamen modern konfor ve kullanım sağlar.

Geniş menzil
Yakıt deposu kompakt görünüyor ve 11 litrelik kapasitesi, dolum hacmi ile uzun menzil sağlayarak, motorun mükemmel yakıt verimliliği ile birleşiyor.

LCD göstergeler güven vererek ve motordan anlık bilgi almanızı sağlar.

Yan anahtar
Yan monte anahtar konumu Rebel retro karakterini belirliyor.

Rebel’inizi özelleştirebilir, değiştirebilirsiniz.

Ön cam, sırt çantaları, arka taşıyıcı raf ve daha fazlasını içeren, özel olarak tasarlanmış Honda Orijinal Aksesuarlarından oluşan bir koleksiyon size kendinize özgü bir Rebel yaratmanızı sağlar.

2017 Honda Rebel 300d small

Şasi / Süspansiyon
• Her iki modelin sürüş pozisyonları rahat, kollar hafifçe dışarı doğru uzatılmış ve ayakların orta-üste monte edilmiş mandallara düz bir biçimde şekillendirilmiş.
• Yrden yükseklik aralıkları şaşırtıcı derecede sportif yağsız açılara izin verir.
• Rebel’in düşük görünüşünü desteklemek için, çekici boru şekilli çelik çerçeve motoru üç yerden tutuyor ve sürücünün çevresinde olabildiğince dar olacak şekilde tasarlanmıştır. Trail, 28 ° tırmık ile 110 mm’ye kadar ayarlanır.
• Rijitlik, konfor ve stil taşımak için 41 mm çatal direkleri 230 mm genişlikte ayarlanır ve alt bacakları koyu renktedir.
• Çatal açısı 30 °, dingil mesafesi 58.7 inç dingil mesafesindedir ve koltuk yüksekliği 27.2 inçtir, dengeli ve tutarlı direksiyon dengesi sağlar.
• Çerçeve gövdesi dar bir şekle sahiptir ve koltuğu damgalı metal arka çamurluktan ayıran yenilikçi bir arka halka içerir.
• Dunlop lastikleri (boyut 130 / 90-16 cephe, 150 / 80-16 arka), 16 inç alaşımlı döküm jantlara monte edilmiştir.
• Rebel 500 ve Rebel 300 standart ve ABS versiyonlarında mevcuttur.
• Büyük çaplı jantlardaki ikonik fıstık şekilli yakıt tankları, agresif görünüşlü ön uçlar ve lastikleri, her açıdan olağandışı kişiliği ifade eder
• Koyu ve mat renk 45 mm boru şeklindeki salıncak kolu ikiz konvansiyonel, yan tarafa monte edilen şoklara sahip olup, iki aşamalı ön yük ayarlayıcılarına sahiptir.
• Retro yuvarlak far, kalıpta döşenen alüminyum gövdeye yüksek olarak oturur.
• Speedometer, negatif LCD ekran ve mavi arka plan ışığı ile kompakt bir kadrandır.
• Ateşleme, yakıt deposunun sol tarafının altında bulunur.

Motor 
• Rebel 300, 286cc’lik tek silindirli motoruyla güçlendirilmiştir.
• Altı vitesli şanzıman, zahmetsiz değişiklikleri önermek için tasarlanmıştır.
• Sert, minimalist görünüm için karartılmış mekanik bileşenler.
• Özel olarak tasarlanmış susturucu iyi görünüyor ve atımlı bir egzoz notası üretiyor.
• Mevcut EPA ve CARB standartlarını karşılar
• Kaliforniya versiyonu, emisyon ekipmanı nedeniyle biraz farklıdır

Motor ve Aktarma Organı
Motor Tipi
Sıvı-soğutmalı tek silindirli
286 cc
Boru ve strok
76 mm x 63 mm
Sıkıştırma Oranı
10.7: 1
Vana Tren
DOHC, silindir başına 4 vana
Yakıt Verici
PGM-FI elektronik yakıt enjeksiyonu
Şanzıman
Altı vitesli
Son Tahrik
O Sıkıştırılmış zincir
Şasi ve Süspansiyon
Ön Süspansiyon
41 mm teleskopik çatal; 121 mm (4,77 inç) yolculuk
Arkadan Süspansiyon
Beş konumlu yay ön gerilimi ayarı ile ikili şoklar; 96 mm (3,77 inç)

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok