Giriş Yap



2017 Honda CTX700 DCT

2017 Honda CTX700 DCT2 small

2017 Honda CTX700 DCT

CTX700 DCT yenilik ve performansın en üst düzeyde birleşimidir. Saf Honda güzelliğinin göstergesidir: hafifliği, düşük koltuk yüksekliği, üstün rüzgar koruması, kolay kullanımlı, güç ve en iyisi Honda’nın seçkin otomatik Çift Debriyaj Şanzıman (DCT) ile birlikte geliyor.

Birincisi, CTX700, ne kadar uzun sürüş yaparsanız yapın konforunu hissettiren bir tasarıma sahip.  Ayrıca el kumandaları ve footpeg’ler de dahil olmak üzere rahatlatılmış yolculuk konumu, sadece uzun değil kısa yolculuklar içinde mükemmeldir. Honda Orijinal Aksesuarları, eyer çantaları ve sırt dayanakları gibi rahatlığı artıracak ek özellikleri vardır.

2017 Honda CTX700 DCT1 smallİnanılmaz Teknoloji

CTX700 DCT otomatik şanzıman ve Anti-Kilit frenlerle birlikte gelir. Otomatik DCT iletimiyle, tutamak çubuğuna takılan bir düğmeye basarak geçiş yapabilirsiniz veya otomatik modu seçerseniz motosiklet kendini değiştirecektir. Artı, ABS, ideal koşulların altında daha iyi durdurma sağlar.

Uzun Menzilli Rahatlık

CTX700’ün yenilikçi tasarımını uzun sürüşlerinden dolayı gerçekten takdir edeceksiniz. Rahat duruş pozisyonuyla, gerçekten motosiklete rahatça yerleşip uzun süre inmemenizi sağlayacaktır. Ön kısımdaki mandallar ve ayaklarınızı görmenizi sağlayacak nöbet ışıkları basmayı kolaylaştırıyor.

Honda Mühendisliğinin Gücü.

CTX700’ün 670 cc sıvı soğutmalı paralel ikiz motor, iki kat fazla menzil için daha fazla tork ve yeterli güç üretir. Honda ikizleri güç ve yakıt verimliliği ile ünlüdür.

Çok yönlülük için tasarlandı.

CTX700’ün sadece hafta sonları değil, her gün bineceğiniz bir bisiklet olmasını isteriz. Bu nedenle, hızlı bir şekilde erişmeniz gereken öğeler için mükemmel olan entegre saklama gibi kullanıcı dostu özelliklerde tasarım yolumuza devam ettik.

Stil ve Rahatlık.

CTX700, kaplama ve ön cam ile konforlu sürüşü ile uzun yolculukların keyfini çıkarmanızı sağlar.

Aksesuar

CTX700 için özel olarak tasarlanmış geniş bir aksesuar yelpazesi, binmek istediğinizi almanıza yardımcı olmak için mevcuttur. En iyisi, Honda’dan beklediğinizle aynı kalitede ve dayanıklıdır.

LCD Gösterge Tablosu

Tam dijital LCD göstergelerinde dijital hız, dijital bar tipi takometre, saat, düşük yakıt göstergesi ve iki tripmetre içerir. Aletler hafif, kompakt ve okunması da kolay.

Entegre Depo Bölmesi

CTX700, yakıt deposu alanına giren, kolay erişilebilen bir yardımcı bölme sunar.

Düşük Koltuk Yüksekliği
Sadece 28.3 inçlik (71,8cm) bir koltuk yüksekliğiyle CTX700 güvenle kullanım sunar.

41 mm Çatal
CTX700, 4,2 inçlik ek hareket ile kaba kaldırımda darbeleri ve sarsıntıları emer. Aynı zamanda gidon üzerinden mükemmel kullanım sağlar.

Alüminyum 17 inç Tekerlekler Döküm
17 inçlik jantlar size geniş bir seçki yelpazesi sunar ve CTX700’ün cadde üzerinde pürüzsüz yol almasına yardımcı olur. Dökme tekerlekler hafif ve güçlüdür.

Mevcut ABS ile Ön ve Arka Disk Frenler
Tek ön ve arka disk frenleri CTX700’e mükemmel durdurma gücü sağlar. Ayrıca, en iyi durdurma gücü için anti-lock frenler (ABS) var.

Elektronik Yakıt Enjeksiyonu
Honda’nın Elektronik Yakıt Enjeksiyonu, soğukta kolay başlangıçlar ve yüksek rakımlarda kusursuz çalıştırma anlamına gelir.

670cc Paralel-V Motor
CTX700’ün motoru, daha iyi ağırlık dağıtımı için silindirleri 62 derece eğimlidir. İki silindir düşük ve orta menzilli tork üretirken, 270 derecelik krank ve tek eksenli ana dengeleyici de pürüzsüz hale getirir.

Elmas Şekilli Çelik Çerçeve
Hafif, güçlü ve yüksek sağlamlık seviyesine sahip olan CTX700, sağlam ve kompakt şasi’ye sahiptir.

Otomatik şanzıman
Tutma koluna takılan bir düğmeye basarak kayar veya CTX700’ün otomatik modunu seçin, motosiklet kendiliğinden kayacaktır. Honda’nın Otomatik Çift Debriyaj İletimi (DCT) ile büyük bir başarı yakaladı. DCT ile bir CTX700 kullandıktan sonra nedenini göreceksiniz.

Düşük Ağırlık Merkezi
CTX700’ün düşük ağırlık merkezi, daha fazla güven uyandıran, çok yönlü sürüş deneyimi sunar.

Pro-Link® Arka Süspansiyon
Arka tekerlekten sürüş 4.3 inç sunan ve bir Honda Çok Etkili Sistem (HMAS) arka şokuyla bir araya getiren CTX700 daha yumuşak bir yolculukla kaba kaldırım yiyor.

Alüminyum 17 inç Tekerlekler Döküm
17 inçlik jantlar size geniş bir seçki yelpazesi sunar ve CTX700’ün cadde üzerinde profesyonel gibi davranmasına gerçekten yardımcı olur. Dökme tekerlekler hafif ve güçlüdür.

MOTOR
Motor Tipi 670 cc sıvı soğutmalı paralel ikiz Boru
ve Strok 73mm x 80mm
İndüksiyon 36 mm gaz kelebeği gövdeli
İgnasyon Dijital elektronik vitesli transistörlü
kompresyon oranı Kompresyon Oranı 10.7: 1
Vana Tren SOHC; Silindir başına dört valf

SÜRÜCÜ
Şanzıman İki modlu otomatik altı hız ve manuel mod
Zincir

ŞASE / SÜSPANSİYON / FRENLER
Ön Süspansiyon 41 mm çatal, 4,2 inç seyahat
Arka Süspansiyon Pro-Link® tek şok, 4,3 inç yolculuk
Ön Fren Tek 320 mm disk Iki pistonlu kaliper ile; Honda ABS
Arka Fren Tekli pistonlu kaliperli tekli 240 mm disk;
Honda ABS Ön Lastik 120 / 70-17
Arka Lastik 160 / 60-17

BOYUTLAR

Korkuluk 27.7 °
Trail 114.0mm
Dingil mesafesi 60.2 inç
Koltuk Yüksekliği 28.3 inç
Yakıt Kapasitesi 3.17 galon
Miles Per Gallon 61 MPG * 25 kilometre litrede

DİĞER
Model Kimliği CTX700D
Emisyonlar EPA standartları.
Mevcut Renkler Şeker Kırmızı

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok