16.4 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

1000 tl ve 1500 tl Arası Yazlık Spor Motor Montu Tavsiyesi

1000 tl ve 1500 tl Arası Yazlık Motor Montu Tavsiyesi… Yaza girerken alınabilecek 5 mont hakkında bilgi vermek istedik. İlk önce kumaş ve performans alabileceğiniz modelleri sonrada özelliklerini sıralayacağız.

REVIT VERTEX AIR MONT GRI-SIYAH

revIt vertex aIr mont gr 3540 1

REVIT VERTEX AIR MONT Fileli performans serisi modeli, Sıcak hava kullanımlarına uygun, Sportif görünümlüdür, CE onaylı Seemart omuz ve dirsek korumalı, Omuz bölgelerinde metal destekli koruma bölgeleri, Sırt koruma cebi ( Rv tip sırt koruma takılabilir ), Bel ve kol bölgesinden vucüda göre ayarlanabilir, Rahat yaka ve kol ağızları, Reflektif şeritler, Pantolon fermuarı, VCS fermuarlar, 600D polyester kumaş, Dış cepler, iç cepler.

https://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-VERTEX-AIR-MONT-GRI-SIYAH_43950.html

 

REVIT FLARE MONT SIYAH

revIt flare mont sIyah 3541 1

REVIT FLARE MONT Spor çizgilere sahip kamuflajlı özel model, Aşınmaya karşı dayanıklı 600 D polyester dış kumaş, Çıkarılabilir kapşon, Çıkarılabilir termal astar , Hydratex su geçirmez ve nefes alabilir iç membran, CE onaylı KNOX flexiform omuz ve dirsek koruması, Sırt koruma cebi ( Rv tipi sırt koruma takılabilir ), Yüksek görünürlük için yansıtıcı logo, Pantolon birleştirme fermuarı ve kemer sabitleme kayışı, VCS fermuarlar sistemi , İç ve dış cepler.

https://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-FLARE-MONT-SIYAH_43949.html

 

REVIT TORQUE MONT SIYAH-YESIL 

revIt torque mont sIyah 3538 1REVIT TORQUE MONT Dört mevsim üstün performans arayanlar için uygun bir modeldir, Çıkarılabilir su ve rüzgar geçirmez iç astar, Fileli yapısı sayesinde yazın sıcak havalarda rahatlıkla kullanılabilir, Sportif görünümlü ve kısa bir mont. Tüm motosiklet tarzlarına uygun tasarım, Hydratex malzemeden yapılmış %100 su geçirmez yağmurluk içlik, Tasarım ödüllü Seesmart omuz ve dirsek korumaları, Sırt koruma cebi ( Rv tip sırt korumalarına uygun ) Bel ve kol bölgesinde ayarlanabilir kayışlar, Sırt ve göğüs bölgesinde reflektif şeritler, Günlük pantolonların kemerleriyle sabitlenmesi için kemer sabitleme lastiği, VCS fermuarlar, 600D polyester kumaş, Dış cepler , iç cepler.

https://www.motosikletaksesuarlari.com/REVIT-TORQUE-MONT-SIYAH-YESIL_43958.html

 

IXON CYLIC MONT SARI 

Ixon cylIc mont sarI 3085 13D mesh. Hava Akış Süreci: arkasındaki sabit bölümler üzerinden Havalandırma, Riplan ile takviye omuzlar. Kendi özel cebinde retro reflecvtive malzeme ile kol bandı. CE onaylı korumalar, ön ve arka fileli havalandırma kanalları.

https://www.motosikletaksesuarlari.com/IXON-CYLIC-MONT-SARI_40780.html

 

Richa Airstream Siyah Dört Mevsim Motosiklet Montu

Richa Airstream Siyah Yazlik Fil 17760 1

Richa AirStream ceket yaz günlerinde motosikletinize binerken kolları ve gövdesindeki tam örgü bölgeleri sayesinde, yüksek düzeyde havalandırma sağlar.

Ancak işlevi bununla sınırlı değil: montun icinde bulunan çıkarılabilir termo astar, sonbahara kadar montunuzdan maksimum seviyede faydalanmanızı sağlar. Nefes alabilen membran kumaş, beklenmedik yağmurlara karşı sizi koruyacaktır.

D3O koruyucuları maksimum güvenlik sağlar. Richa Airstream ceket, 4 farklı renk seçeneği ile motosiklet sezonunda en güvenilir yol arkadaşınız olacaktır.

https://www.motosikletaksesuarlari.com/Richa-Airstream-Siyah-Yazlik-Fileli-Motosiklet-Montu_17760.html

 

Dainese Sport Guard Tam Koruma Yazlık File Motosiklet Montu Siyah Kırmızı 

Dainese Sport Guard Tam Koruma Y 17965 1

Sıcak havalarda hem koruma hem maksimum havalandırma sağlayan Dainese Sport Guard Ceket tamamen file örgü ve hafif kumaştan inşa edilmiştir.
Düşük hızda şehir içinde sürme için önerilen veya daha hızlı sürerken aşınmaya daha dayanıklı ceket altına giyilen, Sport Guard Ceket CE belgeli dirsek, omuz, sırt ve göğüs koruyucuları dahil Dainese kompozit zırh tam bir paketi içerir.

Koruma: 1621,2 / 2014 Standardı (Lev. 1) EN sertifikalı Dalga G Çıkarılabilir arka koruyucusu, Ön-Standart Pr-TR 1621,3 seviyesinde 1 ile uyumlu, Çıkarılabilir çift göğüs koruyucusu, EN 1621,1 Standart sertifikalı Çıkarılabilir, kompozit koruyucuları
Ergonomi ve Konfor: Quickdry kumaş e Net örgü ceket Jersey Holl uçlar Dış polipropilen delikli ve oluklu levhalar Bilek ve kalça ayarlamaları Ceket-Pantolon tutturma sistemi
Dış delikli pedler
Diğer Özellikler: Yansıtıcı uçlar
2 dış cep

https://www.motosikletaksesuarlari.com/Dainese-Sport-Guard-Tam-Koruma-Yazlik-File-Motosiklet-Montu-Siyah-Kirmizi_17965.html

Motosikletler