16.4 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2017 Kawasaki Ninja H2R

2017 Kawasaki Ninja H2R

Kawasaki Ninja H2 ™ R, Kawasaki’nin yüksek performanslı motosikleti, en son teknolojileri kullanarak inşa edilen en üst düzey performans motosikletidir.

Ninja H2R, teknolojinin sınırlarını zorlamanın adı’dır. Sonuç şimdiye kadar sunulan en güçlü, en seçkin, vahşi görünüşlü ve modern motosikletin Dünya’ya sunulmuş halidir.

2017 Kawasaki Ninja H2R3 smallKawasaki Ninja H2 ™ R hypersport motosiklet bir kez daha bir sınıf lideri olarak anılıyor. ABD’nin önde gelen yayınlarından çok sayıda ödülü alıp, Alabama’daki Birmingham’daki Barber Vintage Motorsports Müzesi’nde yerini aldı.

Kawasaki bu modelin, fabrikada üretilen bir prototipini yarışlar için yapmaya başladı. Büyük bir üreticinin ilk dört zamanlı, süper şarjlı motosikleti olan Kawasaki Ninja H2R, fabrikada üretilen bir motosiklet için duyulmamış bir güç sunuyor.

Son derece yetenekli bir versiyon yapmak için, Ninja H2R’in mühendisliğini kullanarak Kawasaki Ninja H2 sportbike doğdu. Ninja H2, Ninja H2R modelinin teknolojisi kullanılarak geliştirildi. Yasal kuralların içinde kalarak oluşturulan bu inanılmaz ikili 998cc inline dört silindirli motor, patentli süper şarj cihazı, kafes çerçevesi, kompakt süper motosiklet ölçüleri, aerodinamik gövde, tek taraflı salıncak kolu, güçlü Brembo® frenler ve çok daha fazlasını içeren teknolojik olarak gelişmiş bileşenlerden birçoğunu bizlerle paylaşıyor.

Muhteşem çift motosiklet grubuna ek olarak, yeni bir 2017 Ninja H2 Karbon, güzel bir karbon fiber ön gövde işlevi ve özel amblem ile sınırlı bir modelide ekliyor.

2017 Kawasaki Ninja H2R, Ninja H2 Karbon ve Ninja H2 spor motosikletlerinin özeti:

• YENİ Bosch kompakt Atalet Ölçüm Birimi (IMU) yönetim kontrolü için ek geribildirim sağlayan ve hassasiyet sağlar
• YENİ Çok modlu çekiş kontrolü
• Başlatma kontrolü, motor freni Kontrol, ABS ve hızlı bir değiştirici içerir
• Yeni gösterge özellikleri ve maksimum kayıt fonksiyonunu içerir
• IMU’dan gelen geri bildirim ile YENİ Kawasaki Akıllı Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (KIBS) köşe fren kontrolü, Viraj alma yeteneklerini artırır
• Artık YENİ temassız tip hızlı değiştirici, kesintisiz hızlanma ve hızlı ve kolay yavaşlama için daha hızlı vardiya sağlar (2017 için vites küçültme yeteneği yeni)
• YENİ Öhlins® TTX tamamen ayarlanabilir, konsantrik ikiz tüp tasarımı arka şok
• YENİ Uzaktan ön gerilim ayarlayıcısı Rider tercihi için araç olmadan ayarı kolaylaştırır
• Yeni güncellenmiş arka şok bağlantı oranı, daha sıkı
• Dört pistonlu Brembo monoblok kaliper ile 330mm ön diskler
• YENİ Aerodinamik Brembo fren ve kavrama kolları yuvarlatılmış kenarlar ile daha kısadır
• YENİ Yüksek kaliteli amblem
• 998cc dört silindirli motor, Yoğun ivme için özel olarak tasarlanmış bir Kawasaki süper makinası
• Süper şarj cihazı, planet dişlilerini kullanır, 130.000 rpm’e kadar döndürür ve 20’ye kadar geliştirir. 5 psi yükseltme basıncı
• MotoGP ™ tarzı köpek-ring iletim hızlı vites değiştirmeyi sağlar ve standart hızlı değiştirici ile birlikte çalışır
• Karoseri, Kawasaki Aerospace Company ile downforce üretmek üzere geliştirilmiştir
• Kawasaki Grubu’nun birleşik teknolojisi belirtmek için kullanılan İkonik Kawasaki Nehri Markası
• Çerçeve Esneklik ve hava dolaşımı sağlamak için Kawasaki özel üretimidir
• Kawasaki tarafından ilk kez kullanılan tek taraflı salıncak kolu ve motora
• Yardım ve Terlik kavrama işlevi daha hafif debriyaj çalışması sağlar ve vites küçültülürken tekerlek atlamayı engeller
• Kontrollü esneklik ve hava dolaşımı sayesinde rüzgar tünelinde süzülmesi sağlanmıştır
• Kawasaki tarafından ilk kez kullanılan tek taraflı salıncak kolu ve motora monte edilmiştir

Ninja H2 tamamen klasik sürücüler için geliştirilmiştir, Ninja H2R, pistte kapalı devre kullanımı için tasarlanmıştır. 2017 Kawasaki Ninja H2 ve Ninja H2R sportif motosikletlerine yeni bir Ohlins TTX şoku, hızlı otomatik kaydırma vitesine ve Bosch 5 eksenli IMU’ya olanak tanıyan hızlı bir değiştirici veriliyor. IMU ile çalışan Kawasaki patentli yazılım sayesinde Kawasaki Ninja H2 ve Ninja H2R, en gelişmiş elektronik paketini içeren altı eksen özelliğine sahiptir.

2017 Kawasaki Ninja H2R5 small2017 Kawasaki Ninja H2 Karbon
• YENİ Yüksek derecede sert, hafif CFRP (karbon fiber takviye polimer) üst kaput
• Mat YENİ gümüş ayna boya
• YENİ ve sınırlı sayıda modelin her biri ayrı numaralandırılmıştır ve bir seri numaralı damgalanmış özelliktedir Süperşarj plakasına (Karbon modeli) kayıtlıdır

Kawasaki, 2017 Ninja H2 Karbon motosikletini tanıttı; sınırlı üretim Ninja H2, özel özelliklere sahip model. Dünyada üretilen yalnızca 120 adetten biri olarak her Ninja H2 Karbon, tek tek numaralandırılmıştır ve motorun sağ tarafındaki şarj plakasına damgalı bir seri numarası içerir.

Şık görünüşünü ve yüksek kalitesini daha da geliştiren Ninja H2 Carbon, güzel yapılmış bir karbon elyaf üst kılıfına sahiptir. Motosikletin bu ön kısmı son derece rijit, hafif CFRP (karbon elyaf takviyeli polimer) ile üretilmiştir. Üst kovuk, Sınırlı Sürümü standart Ninja H2’den anında ayırıyor. Ninja H2R’nin benzeri bir görüntü yaratan karbon fiber parça, Ninja H2 Carbon’un zenginleştirilmiş modelidir. Ayrıca Ninja H2 Karbon modelini ayırt etmek için yapılmıştır.

2017 Kawasaki Ninja H2R1 small

Yeni Ninja H2 Karbon ve Ninja H2R ve Ninja H2’nin yeni bileşenleriyle bu üç süper-üçlü sportif motosiklet, mevcut en heyecan verici motosiklet olmaya devam ediyor ve sınırlı sayıda üretilmesi sahiplerine özellikler sağlıyor.

Bosch 5 eksenli IMU (Inertial Measurement Unit):
• YENİ Bosch 5 eksenli IMU
• YENİ Kawasaki özel yazılımı, altıncı ölçüm eksenine olanak tanır
• YENİ Kawasaki Köşe Döndürme Yönetim İşlevi
• YENİ Kawasaki Akıllı anti-kilit fren sistemi (KIBS)

Ninja H2 ve H2R sportif motosikletlerinde kullanılan KTRC sistemi, önceki Kawasaki TRaction Control Systems’in en iyi unsurlarını birleştiriyor. Çok seviyeli modlar, binicilere, seçim için daha fazla sayıda ayar sunar; her mod, sürüş koşullarına ve binici tercihine uyacak şekilde farklı bir saldırı seviyesi sağlar. Ve tüm modlar, tekerlek kayma olursa çıktıyı yönetmek için tasarlanmıştır. Sistem hem gelişmiş sportif sürüş performansı hem de güvenle yüzeylerin müzakere edilmesi için huzur sunuyor.

Sürücüler dokuz moddan birini seçebilir ve her biri giderek daha fazla saldırı düzeyi sunar (önceki yıllarda 3 sürüş modu önerilir). Biniciler ayrıca sistemi kapatmayı seçebilirler.

Mod 1-6, devre yolculuğu için uyarlanmışken, Mod 7-9 ayarları sokak benzeri koşullar için optimize edilmiştir. KTRC sistemi, her modda Kawasaki’nin önceki çekiş kontrol sistemlerinin mantığını ve kontrolünü (S-KTRC, KTRC) birleştirir. Birincil işlem, azami ileri ivmeyi önceliklendiren S-KTRC’ye benzer. Ancak herhangi bir modda çalışırken aşırı arka tekerlek hızının algılanması gerekir, motor çıkışı kavramanın geri alınabileceği bir seviyeye düşürülür ve düz sürüş kolaylaşır.

Oldukça sofistike programlama, bir derece kaymayı sağlar – ivmeyi en üst düzeye çıkarmak için belirli bir kayma miktarı gerekir. İdeal kayma oranı koşullara göre değişir; bu nedenle sistem, neler olup bittiğinin gerçek bir gerçek zamanlı resmini elde etmek için çeşitli parametrelere bakar: ön ve arka tekerlek hızı (kayma) ve çeşitli motor, makine ve binici giriş parametreleri izlenir.

Gelişmiş yazılım, dinamik analizini, şaryonun ray yüzüne (yatay düzlemden ziyade) göre yönelttiğinden, köşe kamberini, eğimini vb. Hesaba katabilir ve buna göre uyarlanabilir. Ayrıca, lastik aşınması, farklı lastik profilleri, yüksek tutuş lastikleri ve ayar tipi sistemler sabit parametreler olarak davranan birçok faktöre otomatik olarak uyum sağlar.

Sistem, karmaşık analizi kullanarak, olumsuz çekiş koşullarını ayarlayabilir. Kayma, optimum çekiş aralığını aşmadan önce hareket ederek, güç düşüşleri en aza indirgenebilir, böylece ultra yumuşak çalışma elde edilir.

KLCM (KAWASAKI LAUNCH KONTROL MODU)

KLCM, durdurucudan ivme kazandırarak biniciye yardımcı olmak üzere tasarlandığından fırlatma sırasında tekerlek pimini ve tekerleği kaldırmayı önlemek için motor çıktısını elektronik olarak kontrol eder. Sürücüler, her biri giderek daha büyük bir saldırı seviyesi sunan üç moddan birini seçebilir. Her mod, binicinin, gaz kelebeği genişçe açıkken durdurulmasını sağlar.

KIBS (KAWASAKI AKILLI KİLİDİ ​​FREN SİSTEMİ)

Kawasaki’nin süper spor stili ABS, Ninja H2 ve H2R motosikletlerinde standart bir donanımdır. Bu, Ninja® H2X ve H2R’nin performans parametrelerine uyacak şekilde revize edilmiş programlama ve ayarlarla Ninja® ZX ™ -10R sportbike’da kullanılan aynı sisteme dayanıyor. Yüksek hassasiyetli fren basıncı kontrolü, sistemin aşırı basınç düşüşlerinden dolayı fren performansını düşürmesini önler, KIBS aktifken manivelanın hissedilmesini sağlar ve ABS darbelerinin pürüzsüz (ağır değil) olmasını sağlar.

KQS (KAWASAKI HIZLI DEĞİŞTİRİCİ)

KQS (Ninja ZX-10R)

Ninja H2R ve Ninja H2, standart hızlı değiştirici ile donatılmış ilk Kawasaki motosikletleriydi. Motorun güçlü gücünü ve halka ile iletimini tamamlayan temassız tip hızlı değiştirici, kesintisiz hızlanma için hızlı yükseltme sağlar.

MOTOR VE ŞANZIMAN

Hem Ninja H2R hem de Ninja H2’deki motorların aşırı şarj cihazı uygulamasıyla baş etmesini sağlamak için büyük bir çalışma yapıldı. Örneğin, yanma odası tasarımı, dayanıklı düz pistonlu kronlar ile tamamlanmaktadır. Şekli, Kawasaki’nin Gaz Türbini ve Makine Şirketi tarafından geliştirilen Green® Gas Engine’de kullanılan pistonların esin kaynağı olmuş ve motorun anti-knock performansına katkıda bulunmuştur. Ninja H2R ve Ninja H2, aşırı koşullarda motorun korunması için bir vuruntu sensörü içeren ilk motosikletlerdi. Emme valfleri paslanmaz çeliktir, egzoz supapları ise merkezi olarak sürtünmeli kaynaklı olan Inconel ve ısıya dayanıklı çelikten üretilmiştir. Bu tasarım, sert ivmelenme altında üretilen yüksek egzoz sıcaklıklarına dayanabilir.

Süper şarj cihazı, Kawasaki Heavy Industries, Ltd. içindeki birçok şirket tarafından şirket içinde tasarlandı ve böylece Ninja H2 ve H2R’nin motor özelliklerine mükemmel şekilde uyum sağlama fırsatı sağladı. Süper şarj cihazının yüksek verimlilik ve minimum ısı kazancı, ara soğutucunun gereksiz olduğunu ve hem ağırlığı hem de alanı tasarruf etmesini sağladı. Süper şarj cihazı, merkezi olarak, silindir bloğunun arkasında, sıkıştırılmış havanın dört silindire de eşit şekilde dağıtılması için en iyi konumda bulunur.

Süper şarj cihazı, krank milinden çıkan bir planet dişli treniyle tahrik edilir. Dişli kutusu, pervane hızını krank hızının 9,2x’e kadar artırır (8x planet dişli ile 1.15x kademeli vites). Bu, yaklaşık 14.000 dev / dak’lık maksimum bir motor devrinde, çark mili yaklaşık 130.000 dev / dak’da dönmekte olduğu anlamına gelir.

Düzgün ve hızlı kaydırmayı kolaylaştırmak için köpek halka tipi bir iletim seçildi. Bu, MotoGP ™ yarış arabalarında sıkça bulunan ve Kawasaki Yarış Ekibi (KRT) ile geliştirilen benzer bir araçtır. Köpek bilezikleri konvansiyonel transmisyon dişlilerinden daha hafif, bu tip şanzıman daha hafif kaydırma çabası sunuyor ve hızlı ivmelenmeyi kolaylaştırıyor.

Ninja H2’nin şanzımanında bulunan yardımcı ve terlik özellikli yüksek kaliteli bir kavrama. Debriyaj kavrama kavraması sırasında% 40 daha hafif bir çekme ve daha güçlü sıkıştırma kuvveti ile sonuçlanır. Önceki Brembo parçaları, hem debriyaj kolunun radyal pompa ana silindiri hem de kavrama bırakma mekanizması için kullanılır ve mükemmel doğrusallık ve düzgün çalıştırma sağlar. Buna ek olarak, debriyajın arka tork sınırlayıcı Terlik işlevi, agresif vites küçültme sırasında tekerlek kaldırmayı önlemeye yardım ederek kararlılığa katkıda bulunur.

ŞASİ

Ninja H2R ve Ninja H2 motosikletleri için bir çerçeve çerçevesi, sokak versiyonu Ninja H2 ve kapalı yol Ninja H2R’nin performans gereksinimlerini karşılamak için şık ve hafif bir çözüm sunar. Motorun gücünden yararlanabilmekte, harici bozuklukları yüksek hızda gidermekle birlikte performansa katkıda bulunan bir sağlamlık ve esneklik dengesi bulunmaktadır. Açık tasarımı aynı zamanda süper yüklü motor tarafından üretilen ısıyı dağıtmaya da yardımcı olur.

Ninja H2 ve Ninja H2R, ilk Kawasaki tek taraflı salıncak silahını kullanıyor. Tek taraflı bir salıncak olması, egzoz borusunun motosikletin merkez çizgisine daha yakın monte edilmesini sağlar ve böylece sportif virajlar için yüksek bir bank açısı sağlar.

SÜSPANSİYON

Bu yenilikçi motosikletlerin üzerindeki 43mm’lik KAF-II (Hava-Yağ-Ayrı) ön çatalı, düşük sürtünme için düzgün bir başlangıç ​​eylemi ve strokun sonunda güçlü sönümleme ile tasarlanmıştır.

Tamamen ayarlanabilir Öhlins TTX arka süspansiyon üstün viraj performansına katkıda bulunan mükemmel stabilite sunar. TTX şokunda eşsiz konsantrik ikiz tüp tasarımı ile patentli bir konsept bulunur. Şoklara minimum sürtünme kaybına da katkıda bulunan 36mm ana piston, iç ve dış silindirlerin hepsi hafif, oldukça sağlam alüminyum alaşımdan yapılmıştır. Arka şokun üstü, çerçeve çapraz elemanlara olan ihtiyacı ortadan kaldırarak, salıncak kolu montaj plakasına monte edilir.

Arka şokun alt kısmı, arka tekerlek tutuşu için mükemmel geribildirim sunan ve 2017 için güncellenmiş oranları olan bir Uni-Trak® bağlantısı vasıtasıyla monte edilir. Swingarm’ın altında yer alan bağlantı ayrıca salıncak kolu montaj plakasına da monte edilir.

FRENLER

Ninja H2 ve Ninja H2R spor motosikletlerinin yüksek hız potansiyelleri göz önüne alındığında, frenler dikkatle seçildi. Bir ön Brembo radyal pompa ana silindir ve hazne, Kawasaki’ye sevk edilmeden önce ekstra muayene ve ayar alıyor.

5.5 mm kalınlığa sahip bir çift 330 mm Brembo yarı yüzen ön disk, mükemmel bir frenleme kuvveti sağlar. Çift radyal montajlı Brembo M50 döküm monoblok kaliperler ön diskleri kavrayın. 30mm pistonlu sert, karşıt dört pistonlu kaliperler Ninja H2 ve Ninja H2R’nin frenleme gücüne katkıda bulunuyor.

Büyük bir 250mm disk arka tarafta da kuvvetli fren kuvveti üretir.

ÖHLINS® ELEKTRONİK DİREKSİYON DAMPERİ

Düzeltildiğinde tüm sürüş koşullarını ve hızlarını kapsayan mekanik direksiyon amortisörünün aksine, sönümleme özellikleri araç hızına ve hızlanma veya yavaşlama derecesine göre elektronik olarak değiştirilir.

Düşük hızlarda, ayarlar, sönümlemenin motosikletin gerçek hafif kullanımına müdahale etmemesi için seçildi. Yüksek hızda sönümleme artar kararlılık sağlamak için artar. Kawasaki’nin elektronik direksiyon amortisörü, en popüler ve saygın direksiyon amortisörü üreticilerinden biri olan Öhlins ile birlikte geliştirildi. Elektronik direksiyon amortisörü, motosikletin ne yaptığına bağlı olarak doğru miktarda sönüm sağlar. Arka tekerlek hız sensöründen (motor ECU aracılığıyla sağlanan) gelen girişi kullanarak, elektronik direksiyon amortisörünün ECU’su, aracın hızını ve motosikletin hızını veya yavaşlamasını derecesini belirler.

STİL & CRAFTSMANSHIP

Kawasaki markası için bir amiral gemisi olarak, inanılmaz bir performansı yansıtan marka varlığını şekillendirilmesi gerekiyordu. Ancak tasarım kozmetikten çok daha fazlasını içermeliydi. Keskin bir tasarıma sahip olan Ninja H2R ve Ninja H2, keskin görünümleri ile işlevsel bir güzelliğe sahiptir: her bir gövde parçasının aerodinamik açıdan yüksek hızlı stabiliteyi arttırmak için şekillendirilmesi; Ön tasarımı da soğutma performansını ve ısı dağılımını en üst düzeye çıkarır; Ve koç tasarımlı hava kanalı, süper şarj cihazına hava tünelinde yer değiştirmek için ideal biçimde konumlandırılmıştır.

Bugüne kadar herhangi bir Kawasaki motosikletinden daha fazla olan Ninja H2R ve Ninja H2, bu modeller için özel olarak geliştirilmiş, günümüzün revize edilmiş, yüksek teknoloji ürünü gümüş ayna boya işçiliğini, kaliteli ve mükemmel bir görünüm sergiliyor.

GÖVDE

Yan taraftan bakıldığında, Ninja H2R ve Ninja H2 motosikletlerinin, en modern supersport motosikletlerinin agresif öne eğilme duruşuna sahip olmaları tesadüf değildir. Süper spor motosikletleri, hızla ilerlemeye yardımcı olmak için ön eğilimli duruşu destekler. Ninja H2R motosikletinin yüksek hızlarda hızlı frenlemeyi sağlayacak ve bu da en yüksek hız potansiyelini dengeleyecektir.

Ninja H2R ön kaputu, hafif karbon elyafından oluşturulmuştur ve biniciye rüzgârsız bir cep yaratmaya yardımcı olmak için tasarlanan ekranıyla ultra yüksek hızda rüzgar koruması sağlamak için tasarlanmıştır. Kompakt yan kaputlar ve altlıklar motor ısı dağılımı için yardımcı olmak üzere tasarlandı. Arka kaput son derece kompakt bir üç parçalı tasarıma sahiptir. Orta kısım, daha uzun boylu olup, aerodinamik form yaratır ve bu da sürücüye geçerken hava akışını düzeltir. Rüzgar, hava direncini daha da düşürerek, merkez ve yan parçalar arasından da geçebilir.

Ninja H2 motosikleti, karbon telinden yapılmış olmamasına rağmen, benzer gövde kullanıyor. Sokak kullanımını göz önünde bulundurarak, ön far, aynalar ve dönüş sinyalleri ile donatılmıştır. Aynı zamanda, yüksek kaliteli metalik stildeki görünümü veren gözden geçirilmiş bir gümüş ayna ile donatılmıştır.

Ninja H2R motosikletinde, ön tekerle zemin ile güçlü temasın sağlanması ve motosikletin yüksek hızlı performansına katkıda bulunması için bir dizi aerodinamik cihaz bulunuyor. Üst kaputun tasarımı çene yağmuru içermektedir. Kozmetik bir flourish olmaktan ziyade, yüksek hızda performansa katkıda bulunan downforce üretir. Aynı şekilde, Ninja H2R motosikletinin aynalar yerine üst kabuğa monte edilmiş karbon fiber kanatları vardır. Kanatçıkların bulunduğu yan kanatlarda ilave iki kanat kanatlar görülmekte ve ayrıca çene spoyleri ve üst kanatlar tarafından üretilen downforce eklenmektedir.

ÇÖZÜM VE KONTROLLER

Göstergeleri gelişmiş, yüksek teknoloji ürünü tasarımı bir savaş uçağı pilotaj imajını çağrıştırır. Kol kontrol anahtarı, tüm mod seçimi ve görüntüleme seçeneklerini sürücünün parmak uçlarına koyuyor. Yeni LCD gösterge tasarımı, tam dijital bir LCD ekranı analog tarzı bir takometre ile birleştiriyor. LCD ekran siyah / beyaz ters ekran (siyah bir zeminde beyaz karakterler) kullanıyor ve yüksek kaliteli görüntüye katkıda bulunuyor. Kilometre sayacı, ikili yolluk sayaçları, kilometre, ortalama yakıt tüketimi, yakıt tüketimi, soğutma sıvısı sıcaklığı, artırma göstergesi, yükseltme (emme havası odası) sıcaklığı, kronometre (tur sayacı), dijital hız göstergesi ve vites konum göstergesine ek olarak, ekran işlevleri şunları içerir: Saat ve Ekonomik Sürüş Göstergesi.

AYDINLATMA EKİPMANI

Ninja H2 sportbike, cadde-yasal işlem için gerekli tüm ışıklarla donatılmıştır. Ve plakayı aydınlatan ampul hariç, Ninja H2’deki tüm aydınlatma ekipmanları LED kullanıyor. Ninja H2R’nin far ya da göstergesi yok ancak arka fren lambası var.

YÜKSEK HASSAS ÜRETİM

Normal bir seri üretim modelinin aksine, Ninja H2 ve Ninja H2R sportif motosikletlerinin yüksek hassasiyetle üretilmesi, yetenekli sanatçılar tarafından daha fazla katılımı gerektirir. Metal işleme, işleme, kaynak ve boyadan montaja, ince ayarlamaya ve denetlemeye kadar her adım, üstün kalitede bir ürün oluşturmak için dikkatle izlenir. Japonya’daki Kawasaki Akashi Fabrikası içinde üretim, Ninja H2R motosikletine özel olarak ayrılmış bir alanda gerçekleşir.

AKSESUARLAR

Kawasaki Orijinal Aksesuarları, 2017 Ninja H2R, Ninja H2 ve Ninja H2 Karbon için yeni ürünler içeriyor. Örneğin, Kawasaki ERGO-FIT ™ klipsli tutma çubukları özel parçaları içerir.

Motosikletler