14.7 C
İstanbul
Pazar, Nisan 28, 2024

Honda, Yeni 160cc Modelini Piyasaya Sürüyor

Honda, Yeni 160cc Modelini Piyasaya Sürüyor

Honda, Hindistan Pazarı ve sonrasında Asya pazarı İçin Yeni 160cc Modelini Piyasaya Sürüyor.

Asya pazarında, 150cc naked – çıplak motosikletler, geçmişin daha küçük 125cc versiyonlarına kıyasla artık standart şehiriçi motosikleti olarak kabul ediliyor. Neredeyse tüm üreticilerin en az bir giriş seviyesi 150cc modeli, daha iyi teknoloji ve gelişmiş stil içeren benzer deplasmanlı birinci sınıf bir modeli vardır. Marka, premium segmenti hedeflemek için 2023 yılına kadar yeni bir model piyasaya sürmeye hazır olduğundan, özellikle Hindistan’da Honda için de durum böyle.

Honda, Yeni 160cc Modelini Piyasaya Sürüyor

Daha spesifik olarak, Honda Hindistan‘daki giriş seviyesi olarak, düşük fiyat etiketi ve işgücü doğası nedeniyle satış açısından oldukça iyi durumda olan bir model olan fayda odaklı Unicorn’a sahiptir. Bununla birlikte, Honda’nın mücadele ettiği yer, XBlade’in oldukça cansız satış rakamlarına geri döndüğü premium segmenttedir. Aslında, Hindistan Otomobil Üreticileri Derneği’nin (SIAM) yakın tarihli bir raporuna göre, bayilere yalnızca 3.193 adet XBlade satıldı ve bu, nihai son kullanıcı satış rakamı bile değil.

Tabloda bununla birlikte, Yamaha MT-15, Bajaj Pulsar N160 ve TVS Apache 160 gibi diğer üreticilerin motosikletleri oldukça iyi durumda göründüğü için modelde bir sorun olduğu açık. Bu sorunu çözmek için Honda, Hindistan pazarına özel yeni bir 160cc model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yeni model muhtemelen birinci sınıf teknolojiye sahip olacak ve Honda Hindistan’ın kataloğundaki XBlade’in yerini alabilir. Yeni modelin gelişimi Honda Motorcycle Hindistan Genel Müdürü Atsushi Ogata tarafından Hint motosiklet haber platformu BikeAdvice tarafından yayınlanan bir makalede doğrulandı.
Honda, Yeni 160cc Modelini Piyasaya Sürüyor

Model hala geliştirilmekte olduğu için şu anda yeni motosikletin özellikleri hakkında net bir bilgi yok. Bununla birlikte, birinci sınıf çıplak bisiklet segmentini hedeflemek istiyorsa, sportif bir stile ve en önemlisi gelişmiş performans ve verimliliğe sahip olmasını bekleyebiliriz. Yeni modelin yakında kapsamını kıracağı ve 2023’te genel halkın kullanımına sunulacağı tahmin ediliyor. Bununla birlikte, Honda kısa süre önce Hindistan’da CB300F’yi piyasaya sürdü , bu yüzden yaklaşmakta olan 160cc modeli, birkaç tasarım ipucunu ödünç alabilir. büyük kardeş?

Motosikletler