12.9 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

KTM Pro-XP akıllı telefon uygulaması piyasaya sürüldü

KTM, yeni KTM PRO-XP akıllı telefon uygulamasının lansmanını duyurdu. Uygulama, KOGO ile ortaklaşa geliştirilmiştir. Yeni KTM PRO-XP uygulaması, sürücülerin sürüş deneyimlerini kaydetmelerini ve takip etmelerini sağlar. Yolculuklar, mesafeler, resimler ve haritalar gibi verileri kaydeder. Diğer KTM sahiplerinin sürüşlerini aramak ve katılmak için bu uygulamayı kullanabilir.

ktm-myridre-android

Ayrıca uygulama aracılığıyla diğer KTM sürücüleriyle bağlantı kurabilir ve deneyimlerini toplulukla paylaşabilir. Ayrıca, uygulamadaki ‘Keşfet’ sekmesi, sürücülerin arazi, sokak ve pist gibi sürüş deneyimlerini kapsayan KTM’nin PRO-XP etkinliklerine rezervasyon yapmasına olanak tanır.

ktm-myride-app-store

Yeni akıllı telefon uygulamasının tanıtımı hakkında konuşan Bajaj Auto (Probiking) Başkanı Sumeet Narang, yeni KTM PRO-XP uygulamasının motosikletçilerin sürüşlerini duyurabilecekleri, birbirlerine katılabilecekleri ve özel anları kaydedebilecekleri benzersiz bir platform olduğunu söylemiş. Ayrıca, motosikletçilerin birbirleriyle etkileşim kurmaları, sürüşlerini belgelemeleri, gruplar kurmaları veya özel olarak seçilmiş KTM liderliğindeki profesyonel deneyimlere kaydolmaları için tek durak noktası olduğunu da sözlerine eklemiş.

 

KTM myride’ı App store’dan indirin veya Android için indirin

Detaylı olarak neler yapabildiğinizi görelim

KTM MY RIDE MÜZİĞİM

Eşleştirilmiş bir Bluetooth kask kulaklığı ile bu bağlı işlev, MY RIDE donanımlı bir KTM’nin sürüş sırasında dinlemek için akıllı telefonun müzik çalarının kontrolünü ele geçirmesine olanak tanır. Sürücü, sol gidona monteli mod anahtarını kullanarak bir çalma listesi veya müzik arşivindeki parçalar arasında geçiş yapabilir ve parçanın bilgilerini motosikletin TFT ekranında görüntüleyerek ses seviyesini kontrol edebilir.

ktm myride music

KTM BENİM RIDE TELEFON

Bazen uzun bir yolculukta bir aramayı kaçırmamak önemlidir. KTM MY RIDE ile bir akıllı telefonu bisikletle eşleştirme kolaylığı ile bu işlev, sürücünün gelen aramaların kimliğini TFT ekranında görmesine ve mod anahtarını kullanarak aramayı kabul etmesine veya reddetmesine olanak tanır. Güvenlik önlemi olarak, telefonun adres defterine erişim ve arama yapmak mümkün değildir.

ktm-myride-phone

KTM MY RIDE NAVIGASYON

2018 için yeni, bisikletlerde standart bir özellik olarak gelen KTM 1290 SUPER ADVENTURE S ve R için adım adım navigasyon tanıtıldı. Yeni KTM MY RIDE uygulamasıyla birlikte (Android ve iOS için mevcut, 8,99 €*), önceden planlanmış varış yerini göstermek için görsel rehberlik Bluetooth aracılığıyla TFT ekrana iletilir.

ktm myride navigation

KTM MY RIDE NAVIGASYON

Mobil veri kullanımından tasarruf etmek için haritalar çevrimdışı kullanım için indirilebilir; bu ayrıca önceden planlanmış rotaların oluşturulmasına ve kaydedilmesine yardımcı olur. KTM, ADVENTURE sürücülerinin alışılmışın dışında yoldan çıkmayı sevdiğini bildiğinden, gerçekten benzersiz sürüşler yaratmak için planlama sırasında bir rotaya 128’e kadar ara nokta eklenebilir.

ktm-myride-road

 

Motosikletler

QJ Motor LTR 125