15.1 C
İstanbul
Salı, Nisan 30, 2024

2022 New Hornet Concept Videosu Yayınlandı

Honda Motorcycle Europe youtube kanalı, 2022 New Hornet Concept Videosunu Yayınlandı.

Honda, İtalya’da devam eden EICMA fuarında en son konsepti Hornet’i tanıttı. Şirket, Hornet markasının geri dönüşünü duyurmak için bir görsel ve ayrıca bir teaser videosu yayınladı.

Japon markası, yaklaşmakta olan çıkış tarihi ve bu motosiklet hakkında fazla bir açıklama yapmadı, ancak bu markanın modern tasarımı ve yüksek devirli motor karakteri ile orta sınıf bir motosiklet olacağından bahsetmişti. Bu, şirketin yeni bir 700cc-800cc motosiklet yelpazesi üzerinde çalışması gerektiğine inanmamızı sağlıyor.

Hornet’in 755cc paralel ikiz motordan güç alacağına dair söylentiler var. Aslında, bu motor platformu, bir adv macera modeli gibi bir dizi yeni motosiklet getirebilir. Ve eğer bu gerçekleşirse, yeni Honda Hornet’in Hindistan’da ve diğer pazarlarda iyi bir hayran kitlesi edinmeyi başaran Triumph Trident gibi motosikletler altettiğini görebiliriz .

Honda Hornet’in üretim versiyonunun 2022’de çıkışını bekliyoruz. Bizim ülkemize gelecek mi, gelecekse kaç tl olacak gibi bilgiler henüz belirsiz.

Motosikletler