Monokristal Güneş Paneli Alan Var mı?

Soru – Cevap BölümüCategory: Teknik BilgiMonokristal Güneş Paneli Alan Var mı?
Kadi89 asked 3 yıl ago

Elektrikli motosikleti şarj için monokristal güneş paneli alacağım, verimlilik için önerisi olan var mı? Kullanan var mı? Alınca kolay şarj edermiyim, güç akım dengesini nasıl anlarım? teşekkürler

3 Answers
CCmil answered 3 yıl ago

Bu tarz güneş panellerine bakınca aşağıdaki bilgiler çıkıyor, ben kullanmadım ama kullanabilirim iyi fikir. Enerjiden oldukça tasarruf edilebilir
Monokristal Güneş Paneli 
Monokristal güneş panellerinin verimlilik oranı polikristal panellere göre daha fazladır. Bu yüzden kullanım ömürleri de daha uzundur.  25 yıllık üretim garantisine sahip monokristal güneş panelleri sıcak havalara oranla ılık havalarda daha verimli çalışmaktadır.
Güneş panellerinde de gelişen teknoloji sayesinde önceleri daha sık kullanılan poliktristal güneş panelleri yerini monoktristal panellere bırakmıştır. 
Hem monokristal hemde polyktristal güneş panelleri ile evlerinize veya iş yerlerinize kurulum yapmanız mümkün. Monokristal paneller polykristal panellere göre daha pahalı olmasının yanı sıra fiyat performans açısından daha avantajlı konumdadır.
Monokristal güneş panellerinin %15 ila %20 verimlilik oranına sahip olması ve düşük ışınıma rağmen polikristal güneş panellerine göre daha iyi performans göstermesinden dolayı konut tipi güneş enerjisi sistemi kurulumlarında en yaygın kullanılan güneş paneli türüdür. 
+5Watt pozitif güç toleransına sahip Alfa güneş panelleri 10 yıl %90 üzeri, 25 yıl %80 üzeri performans garantisi sunmaktadır. 10 yıl ürün garantisine sahip bu güneş enerjisi panelleri yerli üretim olmasının yanı sıra üretim aşamasından 12 önemli nokta ile kontrol edilmektedir. 
Alfasolar 400Wp Monokristal Güneş Paneli, 5BB yapısı ile verimliliğini artırıken daha estetik bir görünüm sunarak çatılarınızı ve arazi üzeri sistemlerinizi görünüm açısından mükemmel hale getirir
 

Dünyada ilk kez uygulanan sistemle karekod üzerinden güç doğrulama Elektrolüminesans testlerine doğrudan erişebilme.
 
Üretim süreçlerini Uluslararası TUV Rheinland, Kiva Meyer ve TSE tarafından belgelendirilmektedir.
 
Bulutlu günlerde, sabah ve akşam saatlerinde %3 üzeri performans (200W/m2) 

 

Şiddetli hava olaylarına dayanıklı olduğu onaylanmıştır: Rüzgar yükü (2400 Pascal) ve Kar yükü (5400 Pascal)
 
Yüksek tuz sisi ve amonyak direnci TUV NORD tarafından onaylanmıştır
 
Alfa Solar Paneller 10 Yıllık Ürün Garantisi 25 Yıllık Doğrusal Güç Garantisine sahiptir (Bakınız garanti koşulları)

Oduncular answered 3 yıl ago

Sizin işinize yarayacak tek güneş paneli

400 Watt Güneş Paneli 72 Hücreli AlfaSolar Monokristal, bunun dışında almayın şarj etmesi çok uzun sürer.

Samet answered 3 yıl ago

Uygun fiyatlılar arasındadır, alırken yotube’dan bilgilerine bakın, ufak şeyleri şarj eder, bilgi için bana yazın cevap veririm.
Lexron 205w Watt Monokristal Perc Güneş Paneli Marka:LEXRON Sertifikalar:CE, IEC Güç:205W Hücre Sayısı:36 Açık Devre Voltajı (Voc):22,80V Maks. Voltaj (Vmp):19.40V Kısa Devre Akımı (Isc):10.30A Maks. Akım (Imp):9.79A Maks. Sistem Voltajı:1000V Modül Ölçüleri (mm):1510*680*30 Ağırlık:11,9kg Standart Test Koşulları: Am=1.5 E=1000W/m2 Tc=25?