En az 3 yıl dayanıklı telefon önerisi istiyorum

Soru – Cevap BölümüCategory: Teknik BilgiEn az 3 yıl dayanıklı telefon önerisi istiyorum
Korcan izci asked 4 yıl ago

İyi günler, Samsung note 5 kullanıyorum ve ömrünü neredeyse tamamladı. Pil konusunda iyi değil o yüzden yenisini almak istemiyorum. Şimdi sıfır telefon alırsam hem uygun fiyat hem dayanıklılık arıyorum.
Herhangi bir Android işletim sistemli, yavaş kalmayacak, bir kaç program açtığımda donmayacak bir telefon istiyorum. Sosyal medya kullanımım çok, o yüzden şarjı uzun süre dayansın istiyorum. Yani mükemmel bir telefon ama ucuz olacak, var mı böyle bir telefon model önerisi verecek.

13 Answers
motosiklet Staff answered 4 yıl ago

Telefon konusunda kullanım önemli, yani hergun kullanıyorsan iki yıl sonra zorlanmalar, açıp kapanırken zorluklar başlıyor. Takoz gibi bir telefon tarif ediyorsun bence Xiaomi mi Max serisi tam sana göredir. 
 Ben 3 yıldır Xiaomi mi Max 2 kullanıyorum, gerçekten değişik bir telefon sanki telefon değil uzay üssü gibi, ne indirirsen indir dolmuyor gibi ama doluyor tabi fakat şarjı en az iki gün gidiyor. Cami kolay kırılmuyor ve çizilmiyor.
ikinci önerim Huawei mate P10 olabilir ama ilk önerim hala geçerli, hiç sıkıntı cekmezsin ve pili hala ilk günkü gibi çabuk doluyor ve zor bitiyor.
Üçüncü önerim xiaomi mi Max 3 yani ben bu telefonu uzun süredir sıkıntısız kullandığım için bir üst versiyonunu eşime aldım. O da 3 yıldır kullanıyor.
Ben 1.800 TL’ye almıştım. Şimdi yeni resmi versiyonları çıkmış çok araştırmadım ama bu Xiaomi telefonun pili büyük ve şarjı uzun oluyor.
Redmi niye serisine bakabilirsin onlarda çok dayanıklı, oppo serisinden uygun fiyatlı 32 GB olanlara bak, ben kullanmadım ama çok beğenisi, işlemcisi çok gizli telefon modelleri var. Fiyat performans olarak alabileceklerini sıraladım. Umarım işine yarar. İyi günler

Uğur tuna answered 4 yıl ago

Note 8 pro almayı düşünüyorum. Bu modelde kronik bir sorun filan çıkıyor mu? Öneriniz varmı?

Ramazan answered 4 yıl ago

Isınma sorunu var o model yerine Xiaomi redmi serisinden bir tane uygun fiyatlı seç

Orhanyilmaz answered 4 yıl ago

Bence biraz daha verip 9S veya Pro almalısın. Veya Akşama kadar atari niyetine oyun oynayacam dersen o ısınır, normal insan gibi kullanacaksan orta halli sorunsuz bir telefon, 10 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok. 2 kere kullandım fiyatına göre gayet alınabilir ısınmada sd işlemciye göre oyunlarda bi tık fazla note 9 serisinden daha iyi diye biliyorum.

Serhat answered 4 yıl ago

9 aydır kesinlikle kasma donma yaşamadım sadece çok aşırı(yüksek ayarda) 2 3 saat pubg oynayınca ısınıyor ama onun dışında normal kullanımda film izlerken falan hiç ısınmadı. Screenshot (hayaletekran) olmadı, hiç karşılaşmadım şarj problemi yok, kamerası güzel. Kendi eski telefonumuzun imesini attırdığımız için kapanması söz konusu değil, sağlam denk gelirse 3, 4 sene kullanırsın

Cumhur answered 4 yıl ago

Note 8 pro mi 12 güncellemesi ile birlikte mükemmel ve stabil bir hal aldı, kesinlikle tavsiye ederim mükemmel bir telefondur.

Zeki uysal answered 4 yıl ago

Not 8 pro 64 var bende canavar gibi çift kanal ram var hiç bir telefonda yok, bu işletim sonra özel bir sıvı var ısınmalara ve performans için çok iyidir.

Burhan answered 4 yıl ago

Hem 33w hızlı şarj hem daha verimli, daha güçlü, işlemci 5000 mah batarya, kesinlikle 9 pro alınmalı.

Tahsin answered 4 yıl ago

Xiaomi 9pro daha iyi..
Kronik sorundan kastetdikleri birkaç kişinin kamerasına toz kaçmış o yüzden , ama not 8proda ısınma sorunu ve hatta kasma sorunu baya can sıkabiliyor , çoğu kişi memnun ama sorunları var kimisine sorunsuz denk geldi kimisi aldığına bin pişman not 8proyu ..

Haluk answered 4 yıl ago

Arkadaşımın, xiaomi marka telefonu vardı, kendisini 5 ay önce kazada kaybettik, telefonunda şifre var ve parmak izi var. ama telefonundaki fotoğrafları almamız lazım, yardım edermisiniz?

Kemal answered 4 yıl ago

Cihaz açık ve şifre istiyorsa gerek yok birşey yapmaya PC ye bağlandığınız zaman görebilirsiniz tüm dosyalarını
Başınız sağolsun

Levent answered 4 yıl ago

Google play fotoğrafları hesaba aktardıysa kaç sene geçse silinmez fotolar, oradan bakabilirsiniz, ayrıca arkadaşın dediği gibi pc’ye bağlayıp bakabilirsiniz

motosiklet Staff answered 4 yıl ago

Hocam Xiaomi mi Max 2 serisi hala sıfır satılıyorsa, aldığına çok sevinirim ki Max 3 var ama onu kullanmadım, şarjı ile ful kullansan 2 gün gidiyor.