17 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

WhatsApp Hileleri 1. Bölüm

WhatsApp Hileleri 1. Bölüm

Wlog

Sevgiliniz, arkadaşınız veya çocuğunuz sizi engellemiş olsun ya da olmasın, siz çevrimiçi olun ya da olmayın, onu takip edebilirsiniz. Çünkü wLog‘u kullanabilmek için kendi telefonunuza ya da karşı tarafa bir program indirmenize gerek yok. Sizin yerine kişilerinizi takip eden bu uygulamaya takip etmek istediğiniz kişilerin numaralarını uygulama içerisine yüklemeniz yeterli olacaktır.

wlog app

WaRadar

Kullanım süreleri ve anlık hareketlerinizi aktivitelerinizi WaRadar ile raporlayın. Uygulamaları açıp kapatan, mesajlaşan ve aktif olan çevrimiçi süreleri analiz edin. Whatsapp takip ve whatsapp çevrimiçi gibi durumları kaçırmayın. Son görülme ne zaman? Kaç dakika tespit edin. Whatsapp takip programı ve çevrimiçi takibi için eğlenceli tespitler.

waradar

Silinen Whatsapp fotoğraflarını geri yükleme

Whatsapp’ta silinmiş fotoğrafları geri yüklemek için ufak bir ipucu verelim. Sohbet silmek istediğimizde medya dosyaları silinsin mi uyarısı çıkıyor. Bu uyarıyı seçili duruma getirdiyseniz galeriden fotoğraf silinir. Ancak gönderilen fotoğrafları kolay bir hamle ile kurtarmak mümkündür.

  • Dosya yöneticisini açın.
  • Whatsapp > Medya > Whatsapp fotoğrafları seçeneğine gidiniz.
  • Gönderilenler (Sent) seçeneğine basınız.
  • Yolladığınız resimleri bu klasör içinde görüntüleyebilirsiniz.

Wonline

Kiminle kaç dakika konuştuğunu öğrenmek istediğiniz kişiyi ekleyin ve dakika dakika bilgi alın. Wonline indirdikten sonra ücretli bir uygulama olduğunu görüyorsunuz. Mesajlaştığında ise size bilgi gelsin.

wonline

Wstat

Sizi engellemiş olsada, kaç dakika whatsapp’ta kaldığını, günce kaç dakika whatsapp’a girdiğini, mesajlaştığını bu uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz. Wstat uygulamasını buradan indireiblirsiniz.

wstat

Motosikletler

QJ Motor LTR 125

2 YORUMLAR

  1. Son zamanlarda sosyal medyada dolaşan ‘WhatsApp gruplarındaki yazışmalar takip edilecek’ iddiası, yetkili kişiler tarafından yalanlandı. İddianın gerçeği yansıtmadığı vurgulandı.
    Sosyal medya, günümüzde her ne kadar insanların yaşamına bir renk katsa da aynı zamanda birçok olumsuz yöne de ev sahipliği yapıyor. Bu olumsuzluklardan birisiyse sosyal medyada dolaşan yalan haberler. Sosyal medya, yalan ve yanlış haberlerin kısa sürede binlerce kişiye yayılması için inanılmaz bir fırsat sunuyor.

    İşte bu konuda son günlerde bir örnek daha gördük. Sosyal medyada WhatsApp gruplarındaki yazışmaların takip edilerek suç unsurlarının tespitine, yazışmalardaki suç niteliği taşıyan ifadeler nedeniyle işlem yapılmasına olanak sağlayan bir düzenleme hakkında iddialar ortaya atılmıştı.