17.2 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2023 BENDA CHINCHILLA 450

Çinli motosiklet üreticisi Benda, 2023 BENDA CHINCHILLA 450 ile son aylarda tümü benzersiz stile, etkileyici performansa ve cazip fiyata sahip oldukça geniş bir kruvazör yelpazesi piyasaya sürdü.

2023 BENDA CHINCHILLA 450

Bu sefer marka, hatırı sayılır miktarda teknoloji ve performansa sahip retro tarzı bir kruvazör olan yeni Chinchilla 400‘ün piyasaya sürülmesiyle yine iş başında. Bu arada diğer Çin’li modellerde piyasada hızla yayılıyor. Alırken servis koşulları garanti koşulları gibi bilgilendirmeleri dikkatlice gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Chinchilla 450 , 298cc V-twin motora sahip daha küçük bir motosiklet olan BD 300’ün piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra geliyor. Şimdi, Benda 448 cc‘ye yükselterek güç rakamlarını 50 beygir gücüne ve 32 pound-feet torka çıkardı. Teknik açıdan bakıldığında, 67 milimetrelik bir iç çapa ve 63,6 milimetrelik bir darbe emiciye sahip olduğu için kare üstü bir düzen kullanır. Bu, motorun hızlı, hızlı ve çevik olduğu anlamına gelir – bir kruvazör için biraz alışılmadık. Bu nedenle Benda, saatte 94 mil gibi oldukça hızlı bir azami km olduğunu iddia ediyor.

Motosikletin temellerine gelince, önde ters çevrilmiş bir ön çatal ve arkada bir çift önceden yük ayarlı amortisör var. 1.545 milimetrelik uzun dingil mesafesi dengeli bir sürüş vaat ederken, 16 inç jantlardaki kalın lastikler ek yol konforu sağlar. Güç, bir kayışlı tahrik sistemi aracılığıyla arka tekerleğe gönderilerek sessiz kalması ve neredeyse hiç bakım gerektirmemesi sağlanmış. Son olarak, motosiklet ABS’li ön ve arka disk frenlere sahip. Önde dört pistonlu bir kaliper kullanılırken arkada kayar tek pistonlu bir fren bulunur.

2023 BENDA CHINCHILLA 450Benda Chinchilla 450, daha çok sportif makinelerde bulunan bir yükseltici seleye sahip olduğu için oldukça ilginç bir seleye sahip. Bu, motosiklete Harley Sportster‘ınkine benzer sportif bir estetik kazandırırken aynı zamanda kabul edilebilir yolcu konaklaması sağlar. Bu arada Benda, bir dijital gösterge bölmesi, bar-ucu aynaları ve orta derecede yükseltilmiş bir gidonun entegrasyonu ile kokpiti oldukça basit tutmuş. Son olarak, motosiklet, içinde kabartmalı Benda amblemi bulunan yuvarlak bir LED far alır.

Şu anda yeni Benda Chinchilla 450 yalnızca Çin’de satılıyor, ancak bu motosikletin Avrupa’ya ulaşması hiç de zor değil. A2 uyumlu olması için maksimum 48 beygir gücü üretecek şekilde ayarlanması gerekecek, ancak bir kısıtlama kiti takmak büyük olasılıkla kolay ve basit bir prosedür olacaktır.

Motosikletler