14.1 C
İstanbul
Pazartesi, Nisan 22, 2024

2019 Vespa Elettrica

Standart varyant 100 km’lik bir menzile sahipken, ‘X’ varyantı 200km menzile sahip.

vespa electricca

İlk olarak 2016 EICMA’da ve daha sonra 2017’de sergilendi – Vespa Elettrica, nihayet üretim hattına geçmeye hazır. E-scooter 1946’dan beri Vespa scooter üreten Vespa’nın tarihi Pontedera üretim tesisinde üretilecek. Piaggio’nun özel web sitesi aracılığıyla Avrupalı ​​müşteriler için de olsa Ekim ayında başlayan rezervasyonları alacak. Şirket, siparişlerin 2019’un başlarında ABD ve Asya pazarlarına genişleyeceğini de belirtti.

elttrica

Scooter yeni alaşım jantlar şeklinde bazı görsel değişiklikler yapıldı. Her ne kadar scooter’ın tasarım dili Vespa’nın ünlü olduğu klasik retro görünüme bağlı olsa da, oldukça modern tasarlanmış.

2019 Vespa Elettrica

E-scooter, 2kW’lık sürekli güç ve 4kW’lık (5.4PS) bir tepe gücü sağlayabilen bir 4kW elektrik motoruna sahip. Piaggio, Vespa Elettrica’nın performansının 50cc’lik bir scooter’a göre çok daha üstün.

vespa

Vespa ayrıca, scooter’ın şehir yolculuğunuz için 100 km’lik bir menzile sahip olduğunu iddia ediyor. Bununla birlikte, ‘X’ varyantını tercih ederseniz, gerçekten de 200 km’lik bir menzil ile inanılmaz. Menzilini yükselten lityum iyon akünün yanında bir jeneratör yerleştirerek yapılmış. Göründüğü kadarıyla, aslında 4 zamanlı benzinli bir motor olan menzil genişletici, sadece aküyü optimum aralıkta şarj etmek için kullanılmış.

2019 Vespa Elettrica 1

E-scooter iki moda sahip – ECO ve Güç. Birincisi kademeli hızlanma sağlarken, ikincisi tüm güç çıkışını hareket halindeyken sunar. Scooter için en yüksek hız 30km/h ile sınırlıdır ve aynı zamanda “Ters Yardım Moduna” sahip. Ayrıca akıllı telefonunuzu senkronize etmenizi sağlayan bir renkli Multimedya TFT ekrana sahiptir. Scooter, daha fazla kişiselleştirme için isteğe bağlı ekstralar ile birlikte tek krom gri renkte sunulacak.

2019 Vespa Elettrica 2

Vespa Elettrica için fiyatlandırma henüz açıklanmadı.

Motosikletler