18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Yamaha MT-03 için 11 Yenilik

2024 Yamaha MT-03 için 11 YenilikYamaha’nın MT modelleri Avrupa’nın en çok satan motosikletleri arasındadır. Ülkemizde Yamaha MT-25 modeli bulunuyorken bu modelin geleceğini sanmıyorum. Ciddi bir duruş sergileyen ve baş aşağı çatallar, LCD göstergeler ve gelişmiş 2 silindirli motorla birlikte yırtıcı çift gözlü kafaya sahip daha büyük MT’lerden ilham alan ikonik görünüme sahip.

2024 Yamaha R3, Daha Kaslı ve Yeni Teknolojilerle Dolu Geliyor
yamaha mt-03 2024

Yamaha’nın daha büyük Hyper Naked modellerinden ilham alan agresif görünüm her zamankinden daha fazla MT’dir. Yırtıcı çift gözlü ve baş aşağı çatallar ve geniş omuzlu yakıt deposu, dinamik MT ailesinin görünümünü vurgulayarak bu modeli en üst düzey 300cc haline getiriyor!

2024 Yamaha MT-03 için 11 Yenilik

Temel Özellikler

  • Dinamik kütle ileri gövde tasarımı
  • Gelişmiş EURO5 tork açısından zengin 2 silindirli motor
  • Çift göz konumu ışıkları; LED far
  • Agresif MT tasarımı
  • 37 mm ters ön çatallar
  • Şık LCD göstergeler
  • Hafif LED küller
  • Ergonomik ve çevik sürüş pozisyonu
  • Yüksek kaliteli görünüm ve özgün MT hissi
  • Optimum şok ayarlarına sahip uzun salınım kolu
  • Hafif elmas çerçeve

2024 Yamaha MT-03

  1. 2024 Yamaha MT-03, Motor hacmi 321 cc sıvı soğutmalı 2 silindirli motor – tork açısından zengin performans sağlayan karbürlenmiş biyel kollarına sahip hafif dövme pistonlara sahiptir. Son derece hafif debriyaj hissi, MT-03’ü şehirde daha da eğlenceli hale getiriyor ve gelişmiş yakıt enjeksiyon sistemi, çevre dostu performansla anında gaz tepkisi sağlıyor.
  2. 2024 Yamaha MT-03, Çift göz konumu ışıkları; LED far – Bu dinamik MT-03, karamsar ve agresif büyük motosiklet görünümünü vurgulayan çift çekik gözlü konum ışıkları ile her zamankinden daha havalı görünüyor. Ayrıca mükemmel gece görüşü sağlamak için karanlıkta bir delik açarak önünüzdeki yolu aydınlatan, merkezi olarak monte edilmiş güçlü bir LED far bulunmaktadır.
  3. 2024 Yamaha MT-03, Agresif MT tasarımı – Bu MT-03’ün Yamaha’nın efsanevi Hyper Naked ailesinin tam üyesi olduğuna kesinlikle şüphe yok. Agresif ön far grubunun yanı sıra cesur hava girişleri ve şekillendirilmiş yakıt deposuyla MT-03, size gerçek bir Tork Ustası olma ve A2 sınıfındaki en dinamik sürüşü deneyimleme şansını verir.
  4. 2024 Yamaha MT-03 – 37 mm ters ön çatallar – MT-03‘ün ciddi büyük motosiklet özellikleri, ters ön çatalların eklenmesiyle daha da vurgulanıyor. Esnekliğe dayanıklı 37 mm borular ve dökme alüminyum üst üçlü kelepçeyle donatılan ön uç, motosikletin yüksek özelliklerini güçlendirir ve frenleme, hızlanma ve viraj alma sırasında kendinden emin ve yumuşak bir sürüş sağlar.
  5. 2024 Yamaha MT-03, LCD göstergeler – Bu birinci sınıf Hyper Naked’in radikal görünümüne ve sınıfında lider teknik özelliklerine uyum sağlamak için Yamaha, son teknoloji ürünü enstrümantasyonla donatıldı. Verileri içeren şık bir LCD ölçüm cihazına sahip olan bu ölçüm paneli, anlaşılması kolay bilgiler sağlar.
  6. 2024 Yamaha MT-03, Hafif LED flaşörler – MT-03’ün dinamik görünümü, motosikletin agresif görünümünü mükemmel şekilde tamamlayan LED flaşörlerle güçlendirilmiştir.
  7. 2024 Yamaha MT-03, Dinamik kütle ileri gövde tasarımı – Yamaha’nın en çok satan Hyper Naked motosikletleri, atletik duruşları ve kaslı çıplak gövdeleri sayesinde anında fark edilir. Şekillendirilmiş yakıt deposu kapağı sürücüye tam oturacak şekilde tasarlanırken, hafif hava delikleri kütlesel ileri gövde tasarımının görünümünü ve hissini geliştirir ve dinamik MT ailesi görünümünü vurgular.
  8. 2024 Yamaha MT-03, Ergonomik sürüş pozisyonu – Kompakt gövdesi ve 780 mm’lik alçak sele yüksekliğiyle MT-03, ister trafikten kaçıyor olun, ister açık yolda eğleniyor olun, sürüşü keyiflidir. Geniş bir üst bölüme sahip ve özel olarak şekillendirilmiş bir diz bölgesi içeren yakıt deposu kapağı ve yükseğe monteli gidon, çevik ve ergonomik bir sürüş pozisyonu sağlar.
  9. 2024 Yamaha MT-03, Yüksek kaliteli MT ailesi görünümü ve hissi – MT-03’e biner binmez, onun yüksek genel özelliklerinin yanı sıra doğal dik sürüş konumunu ve kalite hissini takdir edeceksiniz. Dökme alüminyum üst üçlü kelepçesi ve LCD göstergesiyle, kısa sürede bunun standart olarak gerçek büyük motosiklet görünümü ve hissi ile birlikte gelen en çok arzu edilen A2 lisanslı modellerden biri olduğunu göreceksiniz.
  10. Optimum şok ayarlarına sahip uzun salınım kolu – MT-03, frenleme, viraj alma ve hızlanma sırasında dengeli bir sürüş sağlayan 573 mm uzunluğunda asimetrik bir salınım koluyla donatılmıştır; daha da kaliteli bir sürüş için arka amortisör, optimum ön yükleme ve sönümleme ayarlarına sahiptir.
  11. Hafif elmas çerçeve – Kompakt elmas tipi boru şeklindeki şasi, trafikte nötr yol tutuşu ve kolay manevra kabiliyeti sağlamak için düşük ağırlığı muazzam güçle birleştirir. Ters çatalları ve optimum arka amortisör ayarlarıyla MT-03 virajları aşmaya ve adrenalinizin akmasını sağlamaya hazır!

B 2022 yam mt320 eu dpbmc stu 001 03

Yamaha MT-25 Grupları

Yamaha MT-03 Grupları

Motosikletler