Giriş Yap



2500 TL + Yazlık Kışlık Giyim Tavsiyesi

motosiklet giyimi

2500 TL + Yazlık, Kışlık Giyim Tavsiyesi, Sizin Sorularınız

Motor Mont Tavsiyesi

Revit Eclipse Yazlık File Gri Mont

Yazlık, file mont, Hava alabilen polyester Mesh Kumaş, CE onaylı çıkarılıp takılabilen Knox omuz ve dirsek korumaları, Bel ve kol ve bilek bölgesinden ayarlanabilir, Rahat yaka ve kol ağızları , Pantolon fermuarı, Seesoft RV tip sırt koruması takılabilir, Fermuarlı yan ve iç cepler, 600 D sürtünmeye dayanıklı kumaş yapı, Tam file modeldir.

 

REVIT VERTEX AIR MONT SIYAH-NEON SARI

Fileli performans serisi modeli, Sıcak hava kullanımlarına uygun, Sportif görünümlüdür, CE onaylı Seemart omuz ve dirsek korumalı, Omuz bölgelerinde metal destekli koruma bölgeleri, Sırt koruma cebi ( Rv tip sırt koruma takılabilir ), Bel ve kol bölgesinden vucüda göre ayarlanabilir, Rahat yaka ve kol ağızları, Reflektif şeritler, Pantolon fermuarı, VCS fermuarlar, 600D polyester kumaş, Dış cepler , iç cepler.

 

Motor Kask Tavsiyesi

LS2 FF396 CR1 CARBON KASK

 

Kapalı Kask Üstün dayanıklı Carbon fiber ve cok kompozitli dış yüzey, ECE 22.05 Güvenlik Sertifikası, Geliştirilmiş havalandırma giriş ve çıkışları, A sınıfı polikarbonat malzeme ve UV filtreli ön vizör, Gözlüklü kullanıcılar için gözlük kanalları, Yanak pedlerinde hava ile şişme özelliği, Komple çıkarılıp yıkanabilen hijyenik yanak padleri ve iç astar, Yüksek güvenlikli Double D-Ring bağlantı kayışı, Orjinal kumaş taşıma kılıfı, Ağırlık : 1350 +/-50 gr.

 

Motor Eldiven Tavsiyesi

REVIT SAND PRO ELDİVEN KIRMIZI

 

Enduro motosiklet kullanıcıları için özel tasarım, Arazi şartlarına göre tasarlanmış darbe emici bölgeler, Yaz aylarında kullanıma uygun airmesh yapı, Revit Patentli seesoft koruyucular , TPU bilek TPR tarak kemiği ve parmak korumaları, Sentetik deri bölgeler, Bilek ayar kayışı, CE onaylı.

 

Motor Dizlik Tavsiyesi

Dainese Dizlik Koruma – Knee V E1

Destek kayışları ile mükemmel diz koruyucu,  1621-1 EN Diz ve kaval koruması, depo çizmez bir tasarımı var, bacağınıza göre kıvrılıyor, sürüşte sorun çıkarmaz, ön delikli yapısı ile rüzgar geçiriyor, yan pad destekleri depo çizilmesini önlüyor.

 

Motor Pantolon Tavsiyesi

Tech90 Pirate Jean Siyah Kot Motor Pantolonu

Tech90 New Pirate Kevlar Siyah Motosiklet Pantolonunun, Çarpma bölgerinde Kevlar® iç meteryal, çarpma bölgelerinde Kevlar®, dizde ayarlanabilir İmpatec® koruma ve yanlarda opsiyonel İmpatec® koruma cebi bulunmaktadır. Antialerjik yıkama ve 3 ayrı renkte eskitilmiş yıkama mevcuttur. TECH90 Kevlar Kot yüksek kalite denim kumaştan üretilmiştir.

 

Motor Bot Tavsiyesi

MODEKA URBAN STREET SNEAKER DERİ BOT

 

Kaliteli inek deri ve tekstil malzeme karışımı Hipora® membran:% 100 su geçirmez, % 100 rüzgar geçirmez, nefes alabilir knuckle takviyesi, vites için ek, rahat iç astar (% 100 polyester) 16,5 cm etrafında bootleg ekler

 

XPD X-TWO KARBON / SİYAH MOTOSİKLET BOTU 

 

  • Yüksek dirençli, nefes alabilir microfiber dış malzeme
  • Topuk kısmı poliüretan malzeme ile takviye edilmiş
  • Bilek kısmında koruma alanı
  • Ön uç kısmında alüminyum slider koruma, çıkarılabilir
  • Topuk alanı havalandırmalı
  • Mikro-metrik ayarlanabilir sıkılaştırma kemeri
  • Fermuar ile kapama
  • Yüksek derece hava akışkanlığı, terlemeyi önler
  • Metalik desteği ile kompozit iç taban
  • Yuvarlak, kaymaz racing kullanım için vulkanize alt taban
  • 3D dizayn edilmiş iç örgü astarı
  • Esnek kullanım, rahat hareket kabiliyeti

 

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok