18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2019 Indian Roadmaster Elite

Yoğun şekilde kromlanmış, hava soğutmalı Thunder Stroke 111 V-twin ve kavernöz heybe ile rahat bir sürüş gerçekleştirebilirsiniz. 2015 için yeniden tanıtılan Roadmaster ilk çıkışını 1947’de yaptı. Aynı yıl aydınlatılmış Indian baş “savaş kafası” ilk ön çamurluklarda görüldü. Orijinal gibi, yeni Roadmaster lüks, iki türlü tasarlandı ve modern versiyonda elektrikli bir ön cam, rüzgar engelleyici kaporta, yolcu sırtlıklı büyük bir bagaj ve uzun bir üst panele sahipti.

2019 Indian Roadmaster Elite saddlebag speaker

Roadmaster Elite, 2019 Roadmaster’daki stok sisteminden % 50 daha yüksek sesle çalışan yüksek sesle kapama, bagaj ve telsiz hoparlörler ile 600 watt’lık bir PowerBand Audio Plus sistemine sahip. PowerBand Audio Plus, sürüş koşullarından bağımsız olarak net ses kalitesi sağlamak için yol, rüzgar ve motor gürültüsünü telafi etmek üzere farklı araç hızlarında otomatik ayar yapan gelişmiş bir dokuz-bant dinamik ekolayzere sahiptir.

2019 Indian Roadmaster Elite Ride Command

Diğer üstün özellikleri arasında deri yolcu kol dayama yerleri, alüminyum binici ve yolcu döşeme kısımları, birinci sınıf bir tur konsolu, alüminyum tepe aynaları ve krom tamponlar bulunmaktadır.

Sürme deneyimini geliştirmek için çeşitli teknolojik özellikler tasarlanmıştır:

Seçilebilir Sürüş Modları: Tur, Standart ve Spor modları, binicinin gaz kelebeği tepkisini sürüş tercihlerine uyacak şekilde ayarlamasını sağlar.

Arka Silindir Devre Dışı Bırakma: Motor çalışma sıcaklığına ulaştığında ve ortam sıcaklığı 59 dereceyi aştığında, bisiklet dururken veya arkadan gelen trafikte daha iyi sürücü konforu için daha az motor ısısı ile sonuçlanan arka silindir otomatik olarak devreden çıkar. Tam güçte kesintisiz bir geçiş için gaz kelebeği uygulandığında arka silindir anında devreye girer. Yeniden tasarlanmış kaplama altlıkları, daha fazla konfor için en uygun hava akışını sağlar.

2019 Indian Roadmaster Elite paint

Yolculuk Komutanlığı: Indian sisteminin iki tekerlek üzerindeki en büyük, en hızlı, en özelleştirilebilir bilgi-eğlence sistemi olduğu söylenir. 7 inç, eldiven uyumlu dokunmatik ekran, sırayla navigasyon, özelleştirilebilir sürücü bilgi ekranları, Bluetooth uyumluluğu ve kilit araç bilgilerine uzaktan erişim için Indian Motorcycle Ride Command mobil uygulamasıyla eşleştirme özelliğine sahiptir. Sürücüler ayrıca, Ride Command web sitesinde 100 puana kadar bir sürüş rotası planlayabilir ve Bluetooth aracılığıyla kablosuz olarak motosiklete aktarabilir.

2019 Indian Roadmaster Elite için fiyatlandırma 36.999 $ ‘dan başlıyor.

kaynak: https://ridermagazine.com/

Motosikletler