2017 BMW F700GS

0
1838
blank

2017 BMW F700GS

F 700 GS: GS Herkes İçin Yepyeni bir His

Herkes için kaygısız motosiklet eğlencesi! F 700 GS ile. 75 beygir gücünde motoru ve üstün kullanımı, herhangi bir arazide yolu çocuk oyuncağı yapıyor. Düşük ağırlığı ve yüksekten alçağa kadar birçok farklı koltuk varyasyonu nedeniyle, küçük sürücüler ve yeni başlayanlar için ideal bir çok yönlü macera makinesi olarakta özellikle uygundur.

2017 BMW F700GS2 small

Daha fazla güvenlik için daha fazla teknoloji.

Rider-by-Wire elektronik kontrol sistemi sayesinde binici ivme ve yavaşlamayı daha kolay kontrol edebilir. Mekanik şanzımanın yok edilmesiyle, gaz pedalının çalıştırılması fiziksel olarak kolaylaşır. Yağmur ve Yol sürme modları standart özelliklerdir. Ek Enduro modu isteğe bağlı bir aksesuardır. Standart ABS ve özel donanım olarak ESA (Elektronik Süspansiyon Ayarı) ve ASC (Otomatik Denge Kontrolü) ile sürüşünüz yalnızca daha fazla güven olmakla kalmaz, aynı zamanda daha rahat olur.

Senin için yapıldı.

Her zamanki gibi, F 700 GS için, BMW’nizi kişisel tercihlerinize uyarlamanıza izin veren çok çeşitli seçenekler ve özel donanımlar mevcuttur. Bu, kendi bireysel BMW’nizi yaratabileceğiniz anlamına gelir.

Yeni BMW F 700 GS, F 800 GS ve F 800 GS Adventure – özgün karakterler, optimize edilmiş işlevsellik özelliklerine sahiptir. Yıllarca F serisinin GS modelleri, yolda yüksek seviyede seyahat uygunluğu ve sağlam off-road yeterliliği ile birlikte kaygısız motosiklet keyfi ve sportif dinamikleri şekillendirdi. 2017 model yılı için, BMW Motorrad bu orta menzilli enduro motosikletinin kalitesini bir adım daha ileri götürdü.

2017 BMW F700GS5 smallDaha önce olduğu gibi, yeni F 700 GS, esas olarak bir enduro’nun binicilik hissi hoşuma giden motosiklet sürücülerine yönelik ancak bu kadar çok yol dışı yeterliliğe ihtiyaç duymuyor. Güçlü yönleri, daha düşük bir koltuk yüksekliği, çok yönlü yetenekler ve yeterli yakıttan daha fazla güç ve mükemmel yakıt verimliliği ve gündelik kalitelerdir.

Yeni F 800 GS, yol ve seyahat uygunluğunu, sınıf içinde benzersiz olan bu yetenekleri birleştiren farklı arazi yetenekleriyle birleştiriyor.

F 800 GS Adventure, özellikle gezegenin en uzak köşelerinde bile gelişmiş seyahat uygunluğu sunuyor. Arazi sürme, küreler ve gezi enduro biniciler için eğilimli motosikletçileri gezmek için, orta sınıf segmentinde gerçek bir BMW GS Adventure konsepti sunar.

AB4 uyarlaması ve yeni tasarlanmış egzoz borusu. 798 cc motorlar, 2017 model yılı AB4 yönetmeliklerine göre uyarlanmıştır. Görsel kalite işareti, paslanmaz çelik egzoz borusunun yeni tasarlanmış uç parçasıdır. Akrapovi tarafından yapılan HP spor egzozu mu? Ayrıca yeniden tasarlandı ve bir Orijinal BMW Motorrad aksesuarı olarak mevcut.

2017 BMW F700GS3 smallSürücü tercihlerini karşılamak için “Rain”, “Road”, “Enduro” ve “Enduro Pro” modları ve daha gelişmiş tepki için eksiksiz E-Gaz yolculuğu sistemi. Ride-by-wire sistemi şimdi binicinin komutlarını bükme tutamağı üzerindeki bir sensörden motor kontrol sistemine ve dolayısıyla gaz kelebeği valfine iletiyor. Sonuç, daha iyi kontrol edilebilirlik ve daha iyi bir yanıttır. Aynı zamanda, aynı zamanda, “Rain” ve “Road” un yeni standart sürme modlarının nemli veya kuru yüzeylerde olduğu gibi “Enduro” ve “Enduro Pro” modları da eski bir çalışma seçeneği olarak kullanılmasına izin verilmektedir (F 800 GS için)

Yeni BMW F 700 GS, F 800 GS ve F 800 GS ADV

(Yalnızca F 800 GS Adventure) – sırasıyla daha açık ve daha yoğun off-road kullanımı için tasarlanmıştır.
Yeni arama ve hatta daha fazla bilgi içeren aletler. Yeni F 700 GS, F 800 GS ve F 800 GS Adventure, yeni tasarlanmış ve daha kolay okunabilen kadranlarla donatılmıştır. İlave bir Arıza Gösterge Işığı (MIL), EU4 normunun yerine getirilmesini sağlarken, ekranı sürüş modu bilgisini de içerecek şekilde genişletti.

2017 BMW F700GS4 smallDinamik renkler ve stiller, motorun karakterini daha net bir şekilde ifade eder. Güçlü fakat farklı karakter nitelikleri, yeni F 700 GS ve F 800 GS’nin her biri için üç boya kaplaması / stili varyantı ile ifade edilir ve yeni galvanizli radyatör döşeme elemanları ile donatılmış BMW 800 GS Macerası için iki ilave boya kaplaması vardır; Emme susturucu kapağı ve yeni bir kontak kilidi kasası.

2017 BMW F700GS6 small

YORUM YOK