18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR için 17 Yenilik

2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR için 17 Yenilik – Eicma 2023 detaylarını gördüğümüz model Kawasaki satış listesine hemen geldi. 400cc spor modellerle dolu bir kategoriye Kawasaki, devrim niteliğindeki Supersport modelini tanıtıyor. Ninja ZX-4RR, kompakt bir şaside sınıfında lider performansa sahip 400cc Sıralı Dört motora sahiptir.

2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR
2023 Kawasaki Ninja ZX-4RR

Güncellemeleri ve yeni teknolojileri ile bizi etkileyen tüm modellerin yeniliklerini sayfamızda paylaşıyoruz. Kawasaki modellerinin tümünü incelemek isterseniz buradan, son 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R’e gelen 15 yenilik için buradan bakın.

2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR

  1. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR, 15.000 devir/dakikanın üzerinde yüksek potansiyelini gösteren kırmızı çizgiyle bu motor, Ninja ZX-10R’de de bulunan, yarıştan ilham alan teknolojiye sahiptir. Yüksek devirler, yüksek performanslı Kawasaki In-Line Four’un ayırt edici, heyecan verici motor sesi karakteristiğini sunar.
  2. ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi), frenleme sırasında tekerleklerin kilitlenmesini önleyerek stabil frenleme performansı sağlar.
  3. Yatay Arka Bağlantılı Arka Süspansiyon, şok ünitesini yatay olarak düzenleyerek alanın verimli kullanımına ve kütlenin merkezileştirilmesine büyük ölçüde katkıda bulunur.
  4. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR KELEBEK VALFLERİ
    Elektronik Gaz Kelebeği Valfleri, ECU’nun motora ideal miktarda yakıt ve hava vermesini sağlar.
  5. KQS – KAWASAKI HIZLI VİTES KALDIRICI

    KQS (Kawasaki Hızlı Vites Değiştirici), debriyajsız vites yükseltme ve küçültme olanağı sağlar.
  6. YARDIMCI DEBRİYAJ

    Yarış teknolojisini temel alan Destekli ve Kaydırmalı Debriyaj, hem bir geri tork sınırlayıcı hem de daha hafif bir kavrama kolu çekişi sağlayan bir self-servo mekanizma görevi görür.
  7. Kawasaki’nin en gelişmiş çekiş kontrol sistemi olan KTRC (3 MODLU)

    3 Modlu KTRC (Kawasaki TRaction Control), spor sürüşten touringe kadar çeşitli sürüş durumlarına uyacak çeşitli modlar sunar.
  8. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR GÜÇ MODLARI

    Güç Modu seçimi, motor gücü dağıtımının sürüş durumuna uyacak şekilde değiştirilmesine olanak tanır. Dört entegre sürüş modu (Spor, Yol, Yağmur veya Rider (manuel)) mevcut sürüş koşullarına uygun çekiş kontrolü ve güç modu düzeyinin seçilmesini kolaylaştırır.
  9. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR EKONOMİK SÜRÜŞ GÖSTERGESİ

    Ekonomik Sürüş Göstergesi, uygun yakıt tüketimini gösteren ve yakıt tasarruflu sürüşü teşvik eden, gösterge panelinde görünen bir işarettir.
  10. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR AKILLI TELEFON BAĞLANTISI

    Akıllı telefon bağlantısı, sürücülerin motosikletlerine kablosuz olarak bağlanmasını sağlayarak gelişmiş bir motosiklet deneyimine katkıda bulunur. Gösterge panelindeki yerleşik Bluetooth teknolojisi, “RIDEOLOGY THE APP” akıllı telefon uygulaması aracılığıyla akıllı telefonlara bağlantı kurulmasına olanak tanıyarak sürücülerin gelişmiş bir motosiklet deneyimi için gösterge fonksiyonlarına erişmesine olanak tanıyor.

  11. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Çift Ön Disk FrenlerZX-4R’nin iki adet ø290 mm ön fren diski ve radyal montajlı monoblok kaliperleri kesin durdurma gücü sağlarken aynı zamanda hem pistte hem de sokakta güven uyandırmak için mükemmel frenleme hissi sunar.
  12. Kontrol ve Konfor için ErgonomiDoğal olarak agresif sürüş pozisyonu (Ninja 400’den daha öne eğilmiş ancak yine de biraz rahat), sürücülerin Ninja ZX-4R’nin çevik yol tutuşundan faydalanmasına olanak tanır. Yakıt deposu ince bir his vererek motosikletle iyi teması sağlarken, sağlam koltuk minderinin şekli spor sürüş sırasında sürücünün ağırlığını değiştirmesini kolaylaştırır ve daha uzun sürüşler için rahattır.
  13. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Tamamen LED Aydınlatmaİkiz farlarından Ninja ZX-10R’den ilham alan arka lambasına kadar Ninja ZX-4R’deki tüm aydınlatmalar LED’dir.
  14. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Premium Bileşenler ve ÖzelliklerStil, Ninja ZX-4R’nin birinci sınıf stili ve yüksek kaliteli paketiyle içerikle buluşuyor. Agresif görünüm, net bilgiler sağlayan TFT renkli göstergeler, kolay makine kurulumu için çekiş kontrolünü ve güç modlarını birbirine bağlayan entegre Sürüş Modları ve ZX-4RR’de hızlı, basit vites değişiklikleri için hızlı vites değiştirici gibi birinci sınıf özelliklerle tamamlanıyor.
  15. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Optimize Edilmiş Sertlik Dengesine Sahip Kafes ÇerçeveKawasaki’nin gelişmiş dinamik sertlik analizi kullanılarak tasarlanan, yüksek gerilimli çelikten yapılmış bu kafes çerçeve, Ninja ZX-4R’nin çevik süper spor tarzı yol tutuşunu elde etmek için gereken güç ve şasi esnekliği dengesini sağlar.
  16. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Yüksek Dereceli SüspansiyonNinja ZX-4R’nin ø37 mm ters çatalı, hem yarış pisti performansı hem de günlük kullanılabilirlik sunmak için SFFBP iç kısımlarını kullanırken, Yatay Arka bağlantılı arka süspansiyon ilerici bir karakter sunar. Daha fazla ayarlanabilirlik sunan Ninja ZX-4RR ön çatal, ayarlanabilir bir yay ön yükü içerir.
  17. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4RR Ram Hava GirişiMerkezi konumdaki Ram Hava girişini tamamlayan, Ninja H2’den gelen geri bildirimlerle tasarlanan yan Ram Hava kanalı, havayı hava filtresi kutusuna yönlendirir ve mükemmel performansa katkıda bulunur. Agresif görünümü ve emme sesi, çığlık atan In-Line Four deneyimine katkıda bulunuyor ve motosikleti görsel olarak Kawasaki’nin Ninja ZX modellerinden biri olarak tanımlıyor.
Kawasaki Ninja ZX-4RR Gurupları

Kawasaki Ninja ZX-4RR Philippines

Motosikletler