18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R için 15 Yenilik

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R için 15 Yenilik – Eicma 2023 fuarından sonra firmalar üretim modellerinin teknik özelliklerinin tam listesini yayınlamaya başladı. Kawasaki modelleri hakkında teknik bilgi güncellemeleri geldikçe sayfamızı yeniliyoruz. Yeni teknolojilerle bütünleşen kawasaki modellerinden 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R için 15 Yenilik paylaşıldı. Bu arada ülkemizede eş zamanlı olarak geliyor. Bir çok 2024 model Kawasaki fiyat listesinde yer alıyor.

Kawasaki Ninja 400R

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R yüksek performanslı güçlü bir 399cc sıralı dört silindirli motora sahip ve bu da onun rekabette öne çıkmasına yardımcı oluyor. Hafif kafes çerçevesi, heyecan verici viraj alma performansı için kompakt ve çeviktir; 290 mm çift ön disk frenler ve yüksek performanslı 37 mm Showa SFF-BP ön çatalın yanı sıra yatay arka bağlantılı arka süspansiyon da Ninja ZX- 4R performansı sıfırdan geliştirdi.

2024 Kawasaki Ninja ZX-4R

Diğer premium özellikler arasında akıllı telefon bağlantılı 4,3 inç TFT renkli gösterge paneli, Kawasaki TRaction Control (KTRC) ile Güç Modlarını birbirine bağlayan entegre sürüş modları ve bunun yüksek performanslı bir supersport modeli olduğunu açıkça ortaya koyan agresif Ninja ZX ailesi stili yer alıyor.

  1. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Premium Bileşenler ve Özellikler
    Stil, Ninja ZX-4R’nin birinci sınıf stili ve yüksek kaliteli paketiyle içerikle buluşuyor. Agresif görünüm, net bilgi sağlayan TFT renkli göstergeler, kolay makine kurulumu için çekiş kontrolünü ve güç modlarını birbirine bağlayan entegre Sürüş Modları ve Ninja ZX-4R SE ve ZX-4RR’de hızlı, basit vites değiştirme için hızlı vites değiştirici gibi birinci sınıf özelliklerle tamamlanıyor değişiklikler.
  2. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Sınıfında Lider Motor Performansı
    Kawasaki, benzeri görülmemiş 57 kW (77 PS)* güce ulaşarak 400cc motor performansını yeni bir seviyeye taşıyor. 15.000 dk-1’in üzerindeki devirlerde motorun uğultusu sürücünün neşesini artırıyor. Hızlı devirli doğası ve doğrudan gaz kelebeği tepkisi, şehir içi sürüş için düşük ila orta aralıkta güçlü torkun yanı sıra spor veya pist sürüşü için ideal yüksek devirde güç sunan esnek bir karakterle tamamlanıyor.
  3. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Ultra Kompakt Çevik Supersport Şasi
    ZX serisinin ayırt edici özelliği, güven veren mükemmel geri bildirimle birlikte keskin kullanımdır ve Ninja ZX-4R de bir istisna değildir. Bu, doğrudan Kawasaki’nin WorldSBK yarış çabalarından ve Ninja ZX-10R ve Ninja ZX-6R’yi geliştirme çalışmalarından kaynaklanıyor. Sonuç olarak Ninja ZX-4R kardeşlerine benzer bir yol tutuş karakteri sunuyor.
  4. Dünya Superbike’tan Esinlenen Şasi Tasarımı
    Temel şasi boyutları (ağırlık merkezi konumu, salınım kolu pivot konumu, motor ekseni konumları, kaster açısı vb.) Kawasaki’nin World Superbike Ninja ZX-10RR yarışçısından ilham alınarak WorldSBK şasi tasarımı düşüncesini 400cc sınıfına taşıdı.
  5. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Ram Hava Girişi
    Merkezi konumdaki Ram Hava girişini tamamlayan, Ninja H2’den gelen geri bildirimlerle tasarlanan yan Ram Hava kanalı, havayı hava filtresi kutusuna yönlendirir ve mükemmel performansa katkıda bulunur. Agresif görünümü ve emme sesi, çığlık atan In-Line Four deneyimine katkıda bulunuyor ve motosikleti görsel olarak Kawasaki’nin Ninja ZX modellerinden biri olarak tanımlıyor.
  6. Akıllı Telefon Bağlantısı
    Gösterge panelinde yerleşik Bluetooth teknolojisi, “RIDEOLOGY THE APP” akıllı telefon uygulaması aracılığıyla akıllı telefonlara bağlantı kurulmasına olanak tanıyarak sürücülerin gelişmiş bir motosiklet deneyimi için gösterge işlevlerine erişmesine olanak tanır.
  7. Optimize Edilmiş Sertlik Dengesine Sahip Kafes Çerçeve
    Kawasaki’nin gelişmiş dinamik sertlik analizi kullanılarak tasarlanan, yüksek gerilimli çelikten yapılmış bu kafes çerçeve, Ninja ZX-4R’nin çevik süper spor tarzı yol tutuşunu elde etmek için gereken güç ve şasi esnekliği dengesini sağlar.
  8. Ninja ZX Stili
    400cc sınıfındaki en güçlü makineye yakışan Ninja ZX-4R’nin agresif Ninja stili, ölçülü güç ve patlayıcı aksiyonun şiddetli havasını yayıyor.
  9. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Entegre Sürüş Modu
    Dört entegre sürüş modu (Spor, Yol, Yağmur veya Rider (manuel)) mevcut sürüş koşullarına uygun çekiş kontrolü ve güç modu düzeyinin seçilmesini kolaylaştırır.
  10. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Yüksek Dereceli Süspansiyon
    Ninja ZX-4R’nin ø37 mm ters çatalı, hem yarış pisti performansı hem de günlük kullanılabilirlik sunmak için SFF-BP iç kısımlarını kullanır; Yatay Arka bağlantılı arka süspansiyon ise ilerici bir karakter sunar. Daha fazla ayarlanabilirlik sunan Ninja ZX-4R SE ve ZX-4RR’nin ön çatalları, ayarlanabilir yay ön yükünü içerir ve Ninja ZX-4RR, Ninja ZX-10R’de görülenle aynı tip olan Showa BFRC lite arka amortisöre sahiptir.
  11. 2024 Kawasaki Ninja ZX-4R, Tamamen LED Aydınlatma
    İkiz farlarından Ninja ZX-10R’den ilham alan arka lambasına kadar Ninja ZX-4R’deki tüm aydınlatmalar LED’dir.
  12. Kontrol ve Konfor için Ergonomi
    Doğal olarak agresif sürüş pozisyonu (Ninja 400’ünkinden daha öne eğilmiş ancak yine de biraz rahat), sürücülerin Ninja ZX-4R’nin çevik yol tutuşundan faydalanmasına olanak tanıyor. Yakıt deposu ince bir his vererek motosikletle iyi teması sağlarken, sağlam koltuk minderinin şekli spor sürüş sırasında sürücünün ağırlığını değiştirmesini kolaylaştırır ve daha uzun sürüşler için rahattır.
  13. Çift Ön Disk Frenler
    ZX-4R’nin iki adet ø290 mm ön fren diski ve radyal montajlı monoblok kaliperleri kesin durdurma gücü sağlarken aynı zamanda hem pistte hem de sokakta güven uyandırmak için mükemmel frenleme hissi sunar.
  14. Yüksek Devirli Performans
    15.000 dak-1’in üzerinde yüksek potansiyelini gösteren kırmızı çizgiyle bu motor, Ninja ZX-10R’de de bulunan, yarıştan ilham alan teknolojiye sahiptir. Yüksek devirler, yüksek performanslı Kawasaki In-line Four’un ayırt edici, heyecan verici motor sesi karakteristiğini sunar.
  15. Devre Mo’lu TFT Renkli Göstergeler
    Seçilebilir ekran modlarına (Normal, Devre) sahip 4,3 inç tamamen dijital TFT renkli gösterge sistemi, ister sokakta ister pistte olsun, en ilgili bilgileri net bir şekilde görüntüler. Devre Modu vites konumunu, tur sürelerini ve 10.000’in üzerindeki devir sayısını daha belirgin bir şekilde gösterir.

panel

Motosikletler