14.2 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans. Suzuki Boulevard M109R BOSS gittiği her yerde dikkat çekiyor. Agresif stiliyle birleşen eşsiz siyah renge sahip model, M109R’nin gücünün kanıtıdır. Ancak görünümü sizi bu motosiklete ikna etmeye yetmiyorsa, 1783cc V-Twin motor sizi ikna edecektir.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans

Rölantiden kırmızı çizgiye kadar devasa bir tork üretecek şekilde ayarlanan 2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, yolda sizi hiç üzmeyecek bir motosiklettir.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS‘un geceye damga vuracak benzersiz performans ve muhteşem stil sunduğuna şüphe yok.

M109R BOSS, şehiriçi veya dışında zahmetsiz yolculuk için tasarlanmış gelişmiş bir şasiye sahiptir. Rakipsiz yetenekleri Suzuki’nin şampiyonluk kazanan yarış mirasından doğmuştur. M109R’nin motoru, rölantiden kırmızı çizgiye kadar muazzam bir tork üretecek şekilde ayarlanmıştır; bu, inanmanız gereken bir hızlanma anlamına gelir. Büyük V-twin aynı zamanda M109R BOSS’u kıyaslanamaz bir güç kruvazörü olarak tanımlayan gırtlaktan gelen, agresif bir egzoz sesi üretir.

V-TWIN MOTOR

V-Twin Motor 1783 cm3, sıvı soğutmalı, DOHC, V-Twin motor, muazzam bir çekilebilir güç ve duyarlı tork üretmek üzere tasarlanmıştır. Suzuki Çift Gaz Kelebeği Valfı (SDTV) yakıt enjeksiyon sistemi, düşük motor devrinde bile yumuşak gaz kelebeği tepkisi üretir. Suzuki Gelişmiş Karter Sistemi (SASS), kompakt bir kuru karter yağlama sistemidir. Azaltılmış motor yüksekliği, daha düşük krank mili konumu ve daha düşük ağırlık merkezi için tasarlanmıştır.

ALÜMİNYUM ALAŞIMLI PİSTONLAR

Büyük 112 mm (4,4 inç) dövme alüminyum alaşımlı pistonlar. Bunlar, herhangi bir üretim binek otomobilinde veya motosiklette kullanılan en büyük pistonlu benzinli motor pistonlarından biridir ve sürtünmeyi ve atalet kütlesini azaltmak için yarışlarda kanıtlanmış bir tasarıma sahiptir.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans

HAVA TEMİZLEYİCİ

Motorun her iki yanında birer adet olmak üzere ikili, üçgen hava filtresi kapakları.

SÜSPANSİYON

Dökme alüminyum alaşımlı salınım kolu, 4,6 inç (118 mm) tekerlek hareketi sağlamak için aşamalı bir bağlantı ve tek bir arka şokla çalışır; Yay ön yükü sürücü ve yolcu ağırlığına uyacak şekilde ayarlanabilir. Ters çevrilmiş ön çatallar, 5,1 inç (130 mm) tekerlek hareketi üreten 1,8 inç (46 mm) payanda borularına sahip, yarışta kanıtlanmış kartuş iç parçalarına sahiptir.

FREN SİSTEMİ

Yarışta kanıtlanmış ön fren sistemi, radyal montajlı karşılıklı dört pistonlu ön fren kaliperleri ve 12,2 inç (310 mm) diskler dahil olmak üzere doğrudan spor motosikletten geldi. Sistemin durdurma gücü ve ön fren kolu aracılığıyla sağladığı his kombinasyonu, sınıfındaki hiçbir şeyle eşsizdir. Arka fren sistemi çift pistonlu kaliper ve 10,8 inç (275 mm) disk içerir.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, Yüksek Güç ve Performans

SUZUKI GELİŞMİŞ KARTER SİSTEMİ (SASS)

Kompakt bir kuru karter yağlama sistemi olan Suzuki Gelişmiş Karter Sistemi (SASS), azaltılmış motor yüksekliği, daha düşük krank mili konumu ve daha düşük bir ağırlık merkezi sağlar.

GÜCÜN EŞSİZ GÖRÜNÜMÜ

SUZUKI BOULEVARD M109R’nin ortalama bir gezi modeli değildir. Bunun yerine, güçlü V-Twin motoru, şık, akıcı çizgilerle, yüksek performansın ve yüksek tarzın kaslı, yenilikçi görünümü vardır.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, ÇERÇEVE

Yüksek gerilimli çelik çift kızaklı çerçeve, tüm gücü ve torku rahatça idare etmek, aynı zamanda çevik kullanım ve konforlu, yumuşak bir sürüş sağlamak üzere üretilmiştir.

240MM ARKA LASTİK

Devasa, düşük profilli 240/40 x 18, bir Suzuki motosikletinde şimdiye kadar kullanılan en geniş arka lastiktir.

Gidon

Düz kıvrımlı, sürükleme tarzı gidonlar, sürücü/makine arayüzünü iyileştirmek, konfor ve kontrole yardımcı olmak için koltuktan kısa bir mesafeye konumlandırılacak şekilde geri çekilebilir yükselticilere monte edilmiştir.

2024 Suzuki Boulevard M109R BOSS, YAKIT DEPOSU VE YOLCU KOLTUĞU

Sınıfında lider 19,5 litre (5,2 ABD galonu) kapasiteye ve konforlu, alçak seleye sahip geniş, uzatılmış yakıt deposu. Entegre çerçeve yan kapakları. Şık, entegre bir radyatör kaputu. Birlikte verilen yolcu koltuğuyla hızla değiştirilebilen sportif tekli koltuk kılıfı.

FAR VE ARKA LAMBA

Avrupa pazarında entegre konum lambalarına sahip benzersiz, trapez şekilli çoklu reflektörlü 60/55W H4 halojen far taşıyan aerodinamik bir far kapağı. Kuyruk bölümüne bakım gerektirmeyen bir LED arka lamba yerleştirilmiştir: geleneksel, kurşun şeklinde, krom kaplamalı ön ve arka sinyal lambaları ve amber lensler.

GÖSTERGE

Depoya monte analog hız göstergesi ve LCD kilometre sayacı, ikili kilometre sayacı, yakıt göstergesi ve saatle uyumlu bir dijital takometre ve LED gösterge ışıkları içeren, gidona monte gösterge paneli.

MOTOR

Tip 4 zamanlı, 2 silindirli, sıvı soğutmalı, DOHC, 54 derece V-Twin
Yer değiştirme 1783 cc (108,8 cu. inç)
Bore x Stroke 112,0 mm x 90,5 mm
Sıkıştırma oranı 10,5 : 1
Yakıt sistemi Yakıt enjeksiyonu
Başlangıç Elektrik
Ateşleme Elektronik ateşleme (Transistörlü)

AKTARMA TRENİ

Bulaşma 5 vitesli sabit ağ
Son sürüş Şaft Tahrik

ŞASİ

Uzunluk 2480 mm (97,6 inç)
Genişlik 875 mm (34,4 inç)
Yükseklik 1.130 mm (44,5 inç)
Dingil açıklığı 1710 mm (67,3 inç)
Koltuk yüksekliği 705 mm (27,8 inç)
Boş Kütle 347 kg (764 lb)
Süspansiyon Önü Ters teleskopik, helezon yaylı, yağlı sönümlü
Süspansiyon Arka Bağlantı tipi, helezon yay, yağlı sönümlemeli
Frenler Ön Disk, ikiz
Frenler Arka Disk
Lastikler Ön 130/70R18M/C 63V, tüpsüz
Lastikler Arka 240/40R18M/C 79V, tüpsüz
Yakıt tankı 19,5 L (5,2 ABD galonu)

ANA ÖZELLİKLER

2023 Boulevard M109R BOSS – Candy Daring Red ve Glass Sparkle Black veya kontrast grafiklere sahip Metalik Triton Mavisi ve Glass Sparkle Black uygulamasındaki iki tonlu boya şeması arasından seçim yapabilirsiniz. Her iki yüksek kaliteli renk uygulaması da bunun ciddi bir kas kruvazörü olduğunu ve Suzuki’nin performans mirasına sadık olduğunu görsel olarak duyuruyor.

Derin, etkileyici renk, başka hiçbir şeye benzemeyen uzun, heybetli bir kas kruvazörüne kusursuz bir şekilde uygulandı. Ayırt edici far motor bölmesinden, drag tarzı gidonlara ve devasa 240 mm genişliğindeki arka lastiğe kadar bu motosiklet, sınıfında tektir.

M109R’nin kaportası burundan kuyruğa kadar şık ve anlamlıdır ve isteğe bağlı kuyruk kaportası yolcu koltuğunun yerine takıldığında daha da şık görünür.

109 inç küp (1783cc), 54 derecelik, V-twin motor, gücü şaft tahrikinden 240 mm genişliğindeki arka tekerleğe aktarırken bir çift geniş çaplı susturucunun arasından gürleyerek geçiyor.

GSX-R1000R’deki frenler gibi, M109R’nin radyal monteli çift ön frenleri de kesin durma performansı sağlar. Geniş çaplı ters çatal ve 240 mm genişliğindeki arka lastik, motosiklete sağlam, agresif bir duruş kazandırıyor ve aynı zamanda yumuşak, kontrollü bir sürüş sağlıyor.

MOTOR ÖZELLİKLERİ

109 inç küp (1783cc), sekiz valfli, DOHC, 54 derece, sıvı soğutmalı, V-twin motor, muazzam bir çekilebilir güç ve duyarlı tork üretmek üzere tasarlanmıştır.

Büyük 4,4 inç (112 mm) dövme alüminyum alaşımlı pistonlar. Bunlar, herhangi bir üretim binek otomobilinde veya motosiklette kullanılan en büyük pistonlu benzinli motor pistonlarından biridir, sürtünmeyi ve genel kütlesini azaltmak için yarışlarda kanıtlanmış bir tasarıma sahiptir.

Büyük silindirlerin her biri, optimum ısı transferi, daha sıkı piston-silindir açıklıkları ve azaltılmış ağırlık için Suzuki’nin yarışlarda kanıtlanmış Suzuki Kompozit Elektrokimyasal Malzemesi (SCEM) ile kaplanmıştır.

Kompakt bir kuru karter yağlama sistemi olan Suzuki Gelişmiş Karter Sistemi (SASS), azaltılmış motor yüksekliği, daha düşük krank mili konumu ve daha düşük bir ağırlık merkezi sağlar.

Suzuki’nin sınıfının lideri elektronik yakıt enjeksiyon sistemi, yumuşak düşük ila orta aralık gaz kelebeği tepkisi için optimum hava hızını koruyan 56 mm gaz kelebeği gövdeli Suzuki Çift Gaz Kelebeği Valfi sistemine (SDTV) sahiptir.

Benzersiz iki aşamalı kam tahrik sistemi, kompakt bir silindir kafası tasarımı oluşturur, genel motor yüksekliğini azaltır ve daha alçak bir ağırlık merkezi oluşturur.

Silindir ateşleme sistemi başına çift buji, daha iyi yanma verimliliği ve azaltılmış egzoz emisyonları için güçlü bir 32 bit ECM tarafından kontrol edilir.

Üç parçalı, 9,5 litre hacimli hava kutusu (çift girişli), motorun her iki yanında yer alan iki adet kıvrımlı kumaş hava temizleme elemanı içerir.

İkiye bir-iki paslanmaz çelik karartılmış egzoz sistemi, optimum motor performansı ve güçlü bir V-twin ses için Suzuki’nin dijital olarak kontrol edilen SET (Suzuki Egzoz Ayarlama) sistemine sahiptir.

Şekillendirilmiş motor, görsel olarak çarpıcı silindirleri simetrik, vurgulanmış soğutma kanatçıklarıyla tamamlayan karartılmış motor kapaklarına sahiptir.

Geniş oranlı, sabit aralıklı beş vitesli şanzıman, otoyolda rahat seyir için yüksek bir beşinci vites oranına sahiptir.

Az bakım gerektiren şaft tahriki temiz çalışır ve gücü devasa 18 inçlik arka tekerleğe verimli bir şekilde ilettiği için minimum tork reaksiyonuna sahiptir.

ŞASİ ÖZELLİKLERİ

Yüksek gerilimli çelik çift kızaklı çerçeve, tüm gücü ve torku rahatça idare etmek ve aynı zamanda çevik kullanım ve yumuşak, yumuşak bir sürüş sağlamak üzere üretilmiştir.

Devasa, düşük profilli 240/40 x 18, bir Suzuki motosikletinde şimdiye kadar kullanılan en geniş arka lastiktir.

Karartılmış, ters çevrilmiş ön çatallar, 46 mm’lik payanda borularına sahip, yarışlarda kanıtlanmış kartuş iç kısımlarına sahiptir ve 5,1 inçlik yumuşak tekerlek hareketi sağlar.

Dökme alüminyum alaşımlı salınım kolu, aşamalı bağlantı ve tek bir arka amortisörle çalışır; Sürücü ve yolcu ağırlığına uyacak şekilde ayarlanabilir yay ön yükü.

Çift pistonlu kaliperli ikiz ön tamamen yüzer disk frenler ve tek çift pistonlu kaliperli tek diskli arka fren, motosikleti hızdan düşürmeye hazırdır.

Düz kıvrımlı, sürükleme tarzı gidonlar, sürücü/makine arayüzünü iyileştirmek, konfor ve kontrole yardımcı olmak için koltuktan kısa bir mesafeye konumlandırılacak şekilde geri çekilebilir yükselticilere monte edilmiştir.

Uzun uzatmalı yakıt deposu tam 19,5 litre – 5,2 galonluk yakıt tutar (Kaliforniya modeli için 4,9 galon).

Depoya monte analog hız göstergesinde ayrıca bir LCD kilometre sayacı, ikili kilometre sayacı, yakıt göstergesi ve bir saat bulunur.

Dijital takometre, vites konumu göstergesi ve LED gösterge ışıklarından oluşan gösterge paneli, far kaputunun üst kısmına entegre edilmiştir.

Hem sürücü hem de yolcu koltukları, hareket özgürlüğü sağladığı, farklı boyutlardaki sürücülere uyum sağladığı ve iyi yastıklama sağladığı için konfor için yapılmıştır.

Daha agresif bir görünüm veya tek başına sürüşlerde kullanım için sportif tekli koltuk kılıfı (dahil) hızlı bir şekilde yolcu koltuğuyla değiştirilebilir.

M109R BOSS (Karartılmış Özel Suzuki) aşağıdaki özelliklere sahiptir:

  • Karartılmış egzoz sistemi, debriyaj kapağı, manyeto kapağı, silindir kapağı kapakları, hava filtresi kapağı ve nihai tahrik kutusu.
  • Karartılmış gidonlar, debriyaj ve fren kolları, gidon anahtar kutuları, dikiz aynaları, yakıt deposu/gösterge kapağı, ön ve arka tekerlekler, ön ve arka fren kaliperleri, çerçeve yan kapakları, arka çamurluk destekleri, yan ayak, direksiyon mili kelepçeleri, ve ön çatallar.
  • Arka lambayı ve sinyal lenslerini temizleyin.

EK ÖZELLİKLER

M109R BOSS için orijinal Suzuki aksesuar seçenekleri arasında siyah kaplamalı motor koruma seti ve uyumlu, fonksiyonel yan çantalar yer alır.

Motosikletler