18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2024 Kawasaki Vulcan S ABS’ye 15 Güncelleme Geldi

2024 Kawasaki Vulcan S ABS’ye 15 Güncelleme Geldi. 2023 Eicma fuarında tüm firmalar kozlarını paylaştılar. Fuarın hemen ardından bir çok modelin yepyeni güncellemeleri yayınlanmaya başladı. Güncellemesi yapılan modellerde biri 2024 Kawasaki Vulcan S ABS için 15 teknik ve yapı güncellemesi geldi. Vulcan modelleri arasında Kawasaki Voyager, Kawasaki Vaquero, Kawasaki Vulcan 900 gibi yolların en konforlu modelleride var.

2024 Kawasaki Vulcan S ABS

2024 Kawasaki Vulcan S ABS Temel Özellikler

  • SORUNSUZ VE GÜÇLÜ AMA KONTROLÜ KOLAY SÜRÜLEN MOTOR
  • ULTRA DÜŞÜK KOLTUK ISI YÜKSEKLİĞİ
  • ERGO-FIT 3 KONUMLU AYAKLAR
  • ERGO-FIT GİDON VE KOLTUKLAR DAHA FAZLA ERGONOMİK AYARLAMAYA İZİN VERİR
  • MODERN BİR YETENEK İLE BENZERSİZ TASARIMA SAHİP
  • VULCAN RÜZGAR DEFLEKTÖRÜ 2 TONLU RENK EKLENDİ

2024 Kawasaki Vulcan S ABS

2024 Kawasaki Vulcan S ABS BENZERSİZ ÖZELLİKLER

  • 649cc PARALEL ÇİFT MOTOR
  • ERGO-FIT Oturuş ve Kullanım

2024 Kawasaki Vulcan S ABS

2024 Kawasaki Vulcan S ABS Güncellemeleri

  1. Ayarlanabilir debriyaj/fren kolları – Çok konumlu kollar, sürücülerin kol konumunu el boyutuna ve tercihine göre ayarlamasına olanak tanır.

  2. Rahat, ayak ileri sürüş pozisyonu – Kompakt motor ve ince çerçeve, dizlerde ve ayaklarda dar bir tasarım sağlar. İleri konumdaki ayaklıklar rahat, cruiser tarzı sürüş için idealdir.

  3. Modern, kentsel tarz – Uzun ve alçak duruşa sahip akıcı stil ve orijinal far ve beş kollu çift tasarımlı döküm jantlar gibi modern unsurlar, Vulcan S’e oldukça geleneksel olmayan bir gezi görünümü kazandırıyor.

  4. Ayarlanabilir ayaklıklar – 3 konumlu ayaklıklar, sürücülerin ayak konumunu boyuta ve tercihe göre ayarlamasına olanak tanır. Üç konum mevcuttur: STD, 25 mm ileri, 25 mm geri.

  5. Uzun mesafe – 14 litrelik yakıt deposu kapasitesi ve Paralel İkiz motorun iyi yakıt ekonomisiyle, Vulcan S’nin sunduğu uzun menzil, sürücülerin yakıt ikmali arasında daha uzun süre gidebileceği anlamına gelir; bu, şehirde rahat ve günlük gezilerde güven vericidir.

  6. Kontrolü kolay 649 cm3 sıvı soğutmalı, 4 zamanlı Paralel Twin – Sıvı soğutmalı, DOHC, 8 valfli 649 cm3 Paralel Twin, yakıt enjeksiyonlu, özellikle düşük ve orta devir aralıklarında sorunsuz, hızlı tepki veren performans sağlar. Motor, yeni sürücülere güven aşılayacak, sürücü dostu güç özelliklerine göre ayarlandı. Vulcan S, durma halinden itibaren yumuşak bir başlangıç, yumuşak bir hızlanma ve hızlanırken tatmin edici bir çekiş sunar. Güçlü ivme otoyolun birleşmesini ve geçişini kolaylaştırır.

  7. Motor altı susturucu – Motorun altında bulunan susturucu, ağırlık merkezinin alçak olmasına katkıda bulunur ve kenara çekilerek durduğunda yere ulaşmayı kolaylaştırır. Susturucunun tasarımı hem gücü hem de stili yansıtır.
  8. Hafif kullanım – Düşük toplam ağırlık, ince ayarlı şasi sağlamlık dengesi, 18”/17” radyal lastikler ve süspansiyon ayarları; hafif, kolay kullanımlı ve kolay manevra kabiliyetine sahip bir motosiklet sağlar.

  9. Okunması kolay Ekran – Orijinal tasarımlı gösterge paneli, analog tarzda bir takometreye ve çok amaçlı LCD’ye sahiptir. Kullanışlı özellikler, sürücüleri çalışma koşulları hakkında tam olarak bilgilendirir. Bir vites göstergesi dahil.

  10. Uzun dingil mesafesi – 1.575 mm’lik dingil mesafesi, hafif kullanım ve üstün sürüş stabilitesi arasındaki denge için seçildi. Sürüşü eğlenceli hale getiren aynı özellikler (hafif kullanım ve rahat, sürücü dostu ergonomi) Vulcan S’yi yeni sürücüler için de ideal kılıyor.

  11. Düşük koltuk yüksekliği – Durduğunuzda ayaklarınızı rahatlıkla yere basabilmek motosiklet üzerinde kendinizi rahat hissetmenizin en önemli faktörlerinden biridir. 705 mm’lik Vulcan S’nin alçak selesi son derece konforludur.

  12. Rahat koltuk – Kalın dolgulu şekillendirilmiş koltuk tasarımı mükemmel konfor ve iyi kalça desteği sunar.

  13. İnce omurga tarzı arka çerçeve – Şasi, arka süspansiyon ve salınım kolunun tasarımı, motosikletin önünden arka göbeğe kadar uzanan entegre bir çizgi oluşturur. Yüksek gerilimli çelikten yapılmış boru çerçevesi, motosiklete hafif bir görünüm kazandırır. Hedef sertlik ve gerilim değerlerine ulaşmak için 3 boyutlu analiz kullanıldı.

  14. Bağlantı donanımlı ofset yerleşimi tek şok – Ofset yerleşimli tek amortisörlü arka süspansiyon, daha yüksek sürüş konforu için daha uzun strok sağlayan bağlantıyla donatılmıştır. Arka süspansiyon düzeni aynı zamanda motosikletin kompakt tasarımına da katkıda bulunarak motorun altında büyük hacimli susturucu için yer açar. Arka amortisör, sürücünün boyutuna ve taşıma kapasitesine uyacak şekilde 7 konumlu, ayarlanabilir ön yüke sahiptir.

  15. Büyük disk frenler – Büyük çaplı disk frenler, yeni başlayan sürücüler için kolay kontrol ile yeterli durma gücünü dengeler.

2024 Kawasaki Vulcan S ABS Detaylı Bilgiler

MOTOR
Sıvı soğutmalı, DOHC, 8 valfli, 649cc paralel ikiz yakıt enjeksiyonlu, özellikle düşük ve orta devir aralıklarında sorunsuz, hızlı tepki veren performans sağlar. Ninja 650 tabanlı motor, yeni sürücülere güven verecek daha da sürücü dostu güç özellikleri için yeniden ayarlandı. Vulcan S, durma halinden itibaren yumuşak bir başlangıç, yumuşak bir hızlanma ve hızlanırken tatmin edici bir çekiş sunar. Güçlü ivme, otoyolun birleşmesine ve geçişine yardımcı olur.
• Emme deliği, eksantrik mili profilleri ve uzun tip emme hunileri güçlü düşük-orta devir performansına katkıda bulunarak yumuşak hızlanmaya ve iyi çekiş hissine katkıda bulunur.
• Krank mili tasarımı, kullanımı kolay motor karakterine katkıda bulunur, böylece gaz kelebeğini açıp kapatırken çok yumuşak hareket eder, bu da duraktan kalkmayı kolaylaştırır.
• Ana boruları birleştiren konnektör borusu, tork eğrisindeki tepe ve inişlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olarak daha düzgün güç dağıtımı sağlar.
• Motor altı susturucunun tasarımı, düşük-orta devir aralığında güçlü torka katkıda bulunur ve bu da daha düşük motor hızlarında kontrole yardımcı olur.
• Paralel ikiz motor kompakttır ve motosikletin tamamının boyutlarının küçültülmesine ve motosikletin küçük ve çevik tutulmasına yardımcı olur.
• Motorun son derece düzgün çalışması için 180 derecelik krank mili ve dengeleme mili.
• Üçgen krank ve şanzıman mili düzeni, motoru önden arkaya çok kısa hale getirir, yarı kuru karter yağ sistemi genel motor yüksekliğini azaltırken, krom kompozit kaplamalı alüminyum silindirlerin dar aralığı motor genişliğinin azaltılmasına yardımcı olur.

Pozitif Nötr Bulucu
• Boş vitesi kolayca seçmek için durakta birinci vitesten vites pedalını kaldırmanız yeterli.
• Kawasaki’ye özel bir model.

Dijital Yakıt Enjeksiyonu
• Yakıt enjeksiyon ayarları, motorun hızlı devir karakterine katkıda bulunurken yumuşak alt uç tepkisi sağlar.
• Çift 38 mm Keihin gaz kelebeği gövdeleri, yumuşak, hassas gaz kelebeği tepkisi ile yüksek güç çıkışı için alt gaz kelebeği valflerine sahiptir. Ana gaz kelebeği valflerinin arkasında bulunan yardımcı gaz kelebeği ECU tarafından kontrol edilir, böylece EFI sistemi düzgün bir gaz kelebeği tepkisine sahip olur.
• Hassas yakıt enjeksiyonu ve egzoz katalizörü emisyonları önemli ölçüde azaltır.
• İnce püskürtmeli yakıt enjektörleri daha iyi hızlanma, yanma ve yakıt tüketimi için ince bir yakıt buharı üretir.

ŞASİ
Şasi, kısmen motorun kompakt tasarımı nedeniyle ince ve hafiftir. Hafif ve kolay kullanım, güven veren alçak sele yüksekliği ve yere ulaşmayı kolaylaştıran ince tasarımla tamamlanıyor. Motosiklet yan sehpasından kaldırıldığında düşük toplam ağırlık açıkça görülüyor ve bu da
Vulcan S’yi yeni sürücüler için mevcut en konforlu motosikletlerden biri haline getiriyor.

Çerçeve
• Kompakt motor, ince, minimalist bir çerçevenin kullanılmasına olanak tanır, bu da diz ve ayakların dar olduğu bir tasarım sağlar.
• Şasi için ideal sertlik dengesini elde etmek amacıyla 3 boyutlu analiz kullanıldı ve bu da mükemmel kullanım özelliklerine katkıda bulundu.
• Dayanıklılık ve hafiflik için yüksek gerilimli çelikten yapılmıştır.
• Dengeli tek amortisörlü arka süspansiyonun düzeni, akünün amortisörün altı yerine yanına yerleştirilmesine olanak tanır. Bu zarif düzenleme, daha alçak bir koltuk yüksekliğinin yanı sıra ince bir tasarıma da olanak tanır.
• Egzoz mümkün olduğu kadar motorun altında tutularak ince bir şasi ve yere engelsiz erişim sağlanır.
• Düşük ağırlık ve alçak ağırlık merkezi, Vulcan S’yi sürüş yaparken, park yerinden iterken veya motosikletin yanında yürürken yüksek manevra kabiliyetine sahip kılar.
• İnce omurga tarzı arka şasi tasarımı, tüm bileşenlerin motosikletin merkez çizgisine yakın konumlandırılmasına olanak tanır.
• Koltuk rayları yerine birbirine kenetlenen C profil parçalardan oluşan tek kiriş kullanılmıştır. İnce tasarım daha konforlu bir koltuk yapısına olanak sağlar.
• Ayrı salınım kolu pivot plakaları ince kasa tasarımına katkıda bulunur. Salınım kolu pivotunda, arka çerçevenin alt kısmı, salınım kolu cıvatasının içinden geçtiği iki manşon tarafından desteklenir. Bu, sürücünün ayakları arasında daha dar bir tasarım sağlayarak yere erişimi kolaylaştırır.
• Sert montajlı motor, şasinin ideal sağlamlık dengesine ve motosikletin mükemmel yol tutuşu ve stabilitesine katkıda bulunan, gerilimli bir parçadır.
• Çerçeve geometrisi hafif ve doğal kullanıma katkıda bulunur.
• Ayaklıkların kolayca yere değmemesi için nispeten yüksek konumlandırılması, virajların stressiz bir şekilde alınmasını sağlar.
• Optimize edilmiş dingil mesafesi, hafif yol tutuşu ile üstün sürüş deneyimini dengeler.

Süspansiyon
• Hem ön hem de arka süspansiyon ayarları sürüş konforuna öncelik verir.
• Ofset yerleşimli tek amortisörlü arka süspansiyon, daha yüksek sürüş konforu için daha uzun strok sağlayacak bağlantıyla donatılmıştır.
• Arka süspansiyon düzeni aynı zamanda motosikletin kompakt tasarımına da katkıda bulunarak motorun altında büyük hacimli susturucu için yer açar.
• Arka amortisör, sürücünün boyutuna ve taşıma kapasitesine uyacak şekilde yedi konumlu, ayarlanabilir ön yükleme özelliğine sahiptir.

Frenler
• Büyük 300 mm’lik ön disk, iki pistonlu bir kaliper tarafından tutulur ve arkada 250 mm’lik bir disk, tek pistonlu bir kaliper tarafından tutulur.
• Frenler yeterli durdurma gücü sağlar.
• Mevcut Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS), belirli koşullar altında frenlemeye yardımcı olur.

UYUM VE KONFOR – Düşük sele yüksekliği
• 27,8 inçlik alçak sele yüksekliği, motosiklette rahat hissetmenin en önemli faktörlerinden biri olan, sürücünün durduğunda ayaklarını kolayca yere koymasına olanak tanır.

2024 Kawasaki Vulcan S ABS Tüm Teknik Özellikler

2024 Kawasaki Vulcan S ABS GÜÇ

Motor 4 zamanlı, 2 silindirli, DOHC, sıvı soğutmalı
Hacim 649 cc
Çap x Strok 83,0 x 60,0 mm
Sıkıştırma Oranı 10,8:1
Yakıt Sistemi 38 mm gaz kelebeği gövdeli (2), alt gaz kelebeği valfli DFI®
Elektronik İlerlemeli Ateşleme TCBI
Şanzıman Pozitif nötr buluculu 6 vitesli
Nihai Tahrik Yalıtılmış zincir
Elektronik Sürücü Yardımcıları Ekonomik Sürüş Göstergesi, Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS)
Maksimum Tork 6.600 rpm’de 46,3 lb-ft

2024 Kawasaki Vulcan S ABS VERİM

Ön Süspansiyon / Tekerlek Hareketi 41 mm teleskopik çatal/5,1 inç
Arka Süspansiyon / Tekerlek Hareketi Bağlantılı ve ayarlanabilir ön yüklemeli yatay ofset arka şok/3,2 inç
Ön Lastik 120/70×18
Arka Lastik 160/60×17
Ön Frenler Tek 300 mm diskli çift ​​pistonlu kaliper, (ve ABS)
Arka Frenler Tek pistonlu kaliperli (ve ABS) tek 250 mm disk

2024 Kawasaki Vulcan S ABS DETAYLAR

Çerçeve Türü Yüksek gerilimli çelik elmas çerçeve
Eğim/Arka 31°/4,7 inç
Toplam Uzunluk 90,9 inç
Toplam Genişlik 34,6 inç
Toplam Yükseklik 43,3 inç
Yerden Yükseklik 5,1 inç
Koltuk Yüksekliği 27,8 inç
Boş Ağırlık 498,3 lb* (ABS), 491,7 lb* (non) -ABS)
Yakıt Kapasitesi 3,7 gal
Dingil Mesafesi 62,0 inç
Renk Seçenekleri İnci Kumu Haki/Abanoz, Metalik Düz Kıvılcım Siyah

Kawasaki Vulcan Facebook Grupları

Motosikletler