12.1 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 Hero Splendor Plus Xtec, En Az Yakıt Tüketen Motosiklet

2024 Hero Splendor Plus Xtec, En Az Yakıt Tüketen Motosiklet modeli olarak karşımıza çıkıyor. Uygun fiyatlı olması ise onu şimdiye kadar gelen modeller arasında ilk sıralara sokuyor. 2024 Hero Splendor Plus Xtec, Asya’da 26,500 Tl civarında bir fiyata satılıyor. Bu motosiklet 97,2 cc’lik bir motorla çalışmaktadır; Splendor Plus Xtec’in 1 modeli mevcuttur ve Splendor Plus Xtec 3 renkte mevcut ve 112 kg ağırlığındadır.

2024 Hero Splendor Plus Xtec, En Az Yakıt Tüketen Motosiklet

2024 Hero Splendor Plus Xtec, Teknik Bilgiler

2024 Hero Splendor Plus Xtec ayrıca 9,8 Litre yakıt deposu kapasitesine, 165 mm yerden yüksekliğe ve kullanıcılar tarafından bildirilen 100km’de 1,2 litre yakıt tüketimine sahiptir. Bu yakıt tüketimi onu en az yakıt tüketen 100cc motosikletler arasına girmesini sağlıyor.

Boş Ağırlık 112 kg
Max hız 87 km/saat
Motor Hacmi 97,2 cc
Renk Seçenekleri İnci Beyazı, Parlak Beta Mavisi ve Kasırga Grisi
Kilometre 100km’de 1,2 litre

2024 Hero Splendor Plus Xtec, En Az Yakıt Tüketen Motosiklet

2024 Hero Splendor Plus Xtec fiyatı

Hero Splendor+ Xtec tek bir modelle geliyor – Fiyatı 26,500 TL olarak belirtilmiş. Yeni model henüz ülkemize gelmedi. Asya’da satılan fiyatını ülkemizde 3 ile çarpmamız gerekiyor. Vergiler bindiğinde 80.000 RL civarında olacaktır.

2024 Hero Splendor Plus Xtec motor

7,8 beygir maksimum güç ve 8,05 Nm maksimum tork üreten 97,2cc hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli motor. Motor 4 vitesli şanzımanla eşleştirilmiştir.

2024 Hero Splendor Plus Xtec teknolojik özellikler

2024 Hеro Splеndor+ Xtеc, popüler Splеndor+ motosikletini gelişmiş özellikler ve yenilenerek gelecek. Dikkate değer iyileştirmeler arasında, gerçek zamanlı mesafeyi görüntüleyen Bluetooth özellikli tam dijital hız ölçer, çağrı ve SMS uyarıları ve çift kilometre sayacı yer alıyor. Bisiklet, USB şarj bağlantı noktası ve yan sehpa motor kapatma özelliği sayesinde ekstra rahatlık ve güvenlik sunar.

2024 Hero Splendor Plus Xtec yakıt tüketimi

Yakıt tüketimi 100km’de 1,2 litre olarak firma tarafından paylaşılmış. En iddialı olduğu alan yakıt tüketimi olarak belirtilmiş. 100cc motosiklet modelleri arasında genel olarak yakıt tüketimi aşağılarda kalıyor denebilir. Hero modeli 100cc modelleri arasında kendini kanıtlamaya başladı gibi görülebilir fakat motor konusunda hiçbir güncelleme yapmadan yeni sürüm çıkarttılar o yüzden sadece bu modelin güncellemelerine bakarak çok az yakıt tüketeceğini düşünmeyin. Bazı veriler ortalama alınmıştır, şehiriçinde ve uzun yolda farklı yakıt tüketimi verileri ile karşılaşabilirsiniz.

2024 Hero Splendor Plus Xtec farlar ve enjeksiyon sistemi

Çarpıcı yüksek yoğunluklu LED konum lambası, 3D HERO logosu ve ayırt edici grafikler estetiğini artırıyor. Motor performansı ve verimliliği, xSеns programlı yakıt enjeksiyon sistemi ve i3S teknolojisinden yararlanır. Bu özellikler, Splendor Xtc’yi yeniliği stille kusursuz bir şekilde harmanlayan çekici bir seçim haline getiriyor.

2024 Hero Splendor Plus Xtec boyutlar

Hero Splendor+ Xtec’in uzunluğu 2000 mm, genişliği 720 mm ve yüksekliği 1052 mm’dir.

2024 Hero Splendor Plus Xtec frenler, güvenlik

Güvenlik açısından Hero Splendor+ Xtec her iki ucunda da kampanalı frenlerle donatılmıştır.

2024 Hero Splendor Plus Xtec renkler

3 rengi bulunuyor. İnci Beyazı, Kasırga Grisi, İnci Beyazı.

2024 Hero Splendor Plus Xtec rakipler

Hero Splendor Plus Xtec, TVS Radeon , TVS Sport ve Bajaj Pulsar NS125 ile rekabet ediyor . 125cc modelleri arasında rekabetçi fiyatıyla öne çıkıyor.

2024 Hero Splendor Plus Xtec artılar ve eksiler

Artılar

  • Son derece güvenilir ve yakıt tasarruflu motor
  • Bağlantılı teknolojinin eklenmesi çok faydalı olmuş
  • Güçlü satış sonrası destek, ucuz yedek maliyetlere sahip
  • Bakımı kolay ve uzun ömürlü olduğu söylenmiş

Eksiler

  • Aynı eski sıkıcı tasarım
  • Disk frenlerin olmaması endişe verici
  • Motorda hiçbir güncelleme yok

2024 Hero Splendor Plus Xtec tasarım

Hero Splendor+ Xtec, tanınmış Splendor motosikletinin küçük estetik ve işlevsel iyileştirmelerden geçmiş yeni bir versiyonudur. Yeni renk seçeneklerine ve farın üzerinde LED DRL’ye sahip olmasına rağmen motosiklet, tanınabilir şeklini ve ayırt edici görünümü var. Xtec modeli siyah alaşım jantlar, konforlu bir koltuk ve krom egzozla birlikte geliyor. Her şey koyu renk boyanmış. Çift arka yaylar ve teleskopik ön çatallar motosikletin özellikleridir.

2024 Hero Splendor Plus Xtec tasarım

Segmentteki motosikletlerin çoğunda görülen geleneksel analog gösterge paneliyle karşılaştırıldığında Splendor Plus Xtec‘in dijital gösterge paneli büyük bir gelişmedir. Bluetooth bağlantısıyla gelen çağrı ve mesaj uyarılarını ekranda görüntüleyerek rahatlığı artırır. Sürücüler, aynı zamanda yararlı bir özellik olan gerçek zamanlı kilometre sayacını kullanarak yakıt verimliliklerini takip edebilir ve sürüş alışkanlıklarını değiştirebilirler. Kullanıcıların hareket halindeyken telefonlarını şarj etmelerine olanak sağlamak için bir mobil şarj konektörü eklenmiştir.

2024 Hero Splendor Plus Xtec tasarım

2024 Hero Splendor Plus Xtec‘un çeviklik ve çeviklik konusundaki şöhreti, onu şehiçinde gezinmek için mantıklı bir seçim haline getiriyor. Düz koltuk aynı zamanda yiyecek ve diğer eşyaların taşınmasını da pratik hale getirir. Yoğun trafikteki kolay çevikliği ve hızlı kullanımı nedeniyle işe gidiş gelişler için uygun bir seçenektir. Hero Splendour+ Xtec, Asya yolları ve günlük işe gidip gelme için harika bir modeldir. Süspansiyon, konforlu bir sürüş deneyimi yaşamanız için ince ayarlanmıştır. Bir yolcuyla seyahat ederken süspansiyon hoş görünüyor, ancak tek başına seyahat ederken ara sıra sertleşebiliyor. İster otoyolda ister şehirde olsun, bu motosikleti kullanmak her zaman stabil bir sürüş sağlıyor.

2024 Hero Splendor Plus Xtec ağırlık ve lastikler

112 kilogram ağırlığıyla Hero Splendor Plus Xtec nispeten hafiftir. Motosiklet 2000 mm uzunluğunda, 720 mm genişliğinde ve 1052 mm yüksekliğindedir. Yükseklik koltuk yüksekliği 785 mm’dir. Ön ve arka 80/100-18 M/C 47P (Tubeless) lastiklere sahiptir. Ön ve arka lastiklerdeki kampanalı frenler, kombine fren sisteminin frenlemeyi yerine getirmesine yardımcı olur.

Motosikletler