12.1 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

TVS Radeon 2023

TVS Radeon 2023 yakında geliyor

TVS, 2023 Radeon’u yakında piyasaya sürmeye hazırlanıyor, özelliklerle ağzına kadar yüklenecek. Kaynaklara göre, Hosur merkezli üretici, yakın zamanda piyasaya sürülen Hero Splendor XTEC’in beğenilerine yaklaşmakta olan motosikletle meydan okuyacak.

TVS Radeon, sürekli olarak ülkede en çok satan 25 motosiklet arasında yer aldığı için TVS için önemli ürünlerden biri haline geldi. Geçen Nisan ayında bile, 11.630 adetlik satışla Asya’da en çok satan 20. motosiklet oldu. Banliyö ayrıca üç haneli yıllık büyüme elde etti.

Hero‘nun kısa süre önce piyasaya sürülen Splendor XTEC’i, tamamen dijital gösterge paneli, Bluetooth bağlantısı, USB şarjı, LED DRL’ler, i3S teknolojisi, yan açı sensörü ve yan ayak sensörü gibi çığır açan birçok özelliğe sahiptir.

Tam LED far (yalnızca Splendor XTEC’in LED DRL’lerine karşı), tam LCD gösterge paneli, Intelligo start-stop teknolojisi, çağrı/SMS uyarılı Smart Xconnect Bluetooth bağlantısı, gerçek zamanlı kilometre göstergesi, menzil ve düşük yakıt özelliklerine sahip olması bekleniyor.

TVS Radeon

TVS Radeon 2023 farkını ortaya koyacak

Önceki modelde zaten bir seçenek olarak USB şarjı var ve güncellenmiş modelde standart bir donanım olabilir.

Ancak mekanikler söz konusu olduğunda, bisiklet aynı kalacak. 8 HP güç ve 8,7 Nm güç üreten 109 cc’lik bir motordan güç alıyor. Bu motorun öne çıkan özelliği, ilk homurdanmasıdır. Maksimum tork 4500 RPM kadar erken elde edilir.

Bu kapsamlı güncellemeler sayesinde, gelmekte olan Radeon, Rs’nin üzerinde bir prime hükmedecek. 3500 / – Rs’den perakende satış yapan mevcut modelle karşılaştırıldığında. 67.316 / – Rs’ye. 74.176/-, tüm fiyatlar, showroom teslimi olarak belirtilmiş.

 

Motosikletler