14.3 C
İstanbul
Cumartesi, Nisan 27, 2024

2024 CFMOTO 800MT, Tüm Özelliklere Sahip

2024 CFMOTO 800MT, Tüm Özelliklere Sahip olarak karşımıza çıkıyor. 91hp/67kw © 9250min 75NM/8000 güce sahip, sağlam ve canlı DOHC sıvı soğutmalı 799cc çift silindirli motorla donatılmış. Sessiz motor, optimum performans ve dayanıklılık için yüksek verimli emme ve egzoz sistemlerine, hafif dövme pistonlara ve sürtünme azaltma teknolojisine sahiptir. CF-SC kayar kavrama, güç tamponlamasını genişletmeye yardımcı olur ve vites değiştirme yumuşaklığını artırır, böylece vites küçültme sırasında motor freni etkisini azaltır, güvenliği ve sürüş konforunu artırır.

2024 CFMOTO 800MT, Tüm Özelliklere Sahip

2024 CFMOTO 800MT, Tüm Özelliklere Sahip

Standart olarak Hız Sabitleyici ve Quickshifter ile birlikte ABS’ye, Viraj ABS’sine (daha da iyi güvenlik koşulları için) ve Elektronik Stabilite Kontrolüne de sahip. ADSR Radar, sorunsuz ve sorunsuz şerit değiştirme yönlendirmesi, Lastik Basıncı İzleme Sistemi sayesinde yük taşırken motosikletin ve lastiklerin durumunu takip etmenizi sağlıyor. Bu arada CFMoto 700MT  da bu özelliklere yakın özelliklerde gelecek ve çok etkileyici bir 2024 yılı girişi olacak.

Fiyat 524.000 TL civarında görünüyor ancak bu fiyat 2023 yılında geçerli bir fiyat, gelecek yıl tahminen 600.000 TL olabilir.

2024 CFMOTO 800MT, Tüm Özelliklere Sahip

Diğer özellikleri ise standart olarak yan ve orta sehpa, ısıtmalı elcikler ve selenin yanı sıra USB şarj soketi ve manuel olarak ayarlanabilen ön cam gibi öğelerle aktarılıyor.

Eicma 2023’ün gözde modellerinden olan 800MT, bundan daha iyi donatılamazdı!

2024 CFMOTO 800MT,  CFMOTO’nun T-BOX’unu standart olarak içeren, dokunma duyarlı yeni 8” MMI (Multi-Medya Arayüzü) gösterge panosuna sahip. Daha fazla dijital entegrasyon isteyen sürücüler, Apple CarPlay işlevselliğini kullanabilir ve akıllı telefonlarını doğrudan kontrol paneline bağlayabilir.

4G ve 6D sensör ünitesi, bisikletle kapsamlı etkileşime ve ses kontrolü ve dokunmatik kontrol aracılığıyla Bluetooth mobil cihazın tüm işlevleriyle bağlantı kurulmasına olanak tanır. Bu özellikle basit gezinti ayarları ve komutları için kullanışlıdır. MMI ayrıca araç konumlandırma, kilometre ve diğer önemli verilerin gerçek zamanlı görüntülenmesini de gösterir.

2024 CFMOTO 800MT Explorer, modele özel çelik şasi ve alüminyum salınım kolu sayesinde sürücüyü tam kontrol ve optimum stabilite için dik, dengeli ve tamamen hazırlıklı bir duruşa yerleştirir. 825 mm’lik sele, 190 mm’lik yerden yükseklik ve 19 litrelik yakıt deposu formunun kapsayıcı şekli ile merkezdedir.

CFMOTO 800MT Explore, 35 derecelik direksiyon açısı ve 25 derecelik üst eğim sayesinde hafif, çevik ve hassas kullanım hissi verir. Kıvrak çerçeve, baş aşağı teleskopik KYB çatallar ve benzersiz bir KYB amortisör ile asılıdır; endüstride ünlü markanın her iki ünitesi de ayarlanabilir amortisörle birlikte gelir. CFMOTO 800MT Explorer’ın motorunun yüksek torku, çift diskli, radyal kaliperli ön sistemli ve arkada tek diskli J.Juan frenlere sahiptir. Motosikletin en son sürümünde CFMOTO, sürüşün mükemmelliğini arttırmak için Michelin lastikleri kullandı.

Motosikletler