18.3 C
İstanbul
Cuma, Nisan 26, 2024

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT, Yüksek Güvenlik Sunuyor

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT, Yüksek Güvenlik Sunuyor, 1.043 cc’lik motoru, çevik şasisi ve konforuyla yollara güvenle çıkabilirsiniz. Geçen yıl Kawasaki bu modelde bir çok geliştirme ve güncelleme yaptı. TÜm güncelleme ve detayları aşağıdaki maddelerde belirttim.

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT+

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT, Yüksek Güvenlik Sunuyor

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT, TEKNİK ÖZELLİKLER

İLERİ ELEKTRONİK

  • EN SON TEKNOLOJİ: Önemli geliştirmeler, Kawasaki’nin en iyi elektronik yönetim teknolojisini Versys® 1000 SE LT+ motosiklete getirerek, çok çeşitli sokak sürüş koşullarına uyum sağlama yeteneğinize yardımcı olan hassas şasi yönlendirme farkındalığıyla sonuçlanır.
  • ATALETSEL ÖLÇÜM BİRİMİ: Kompakt IMU, 5 serbestlik derecesi boyunca ataleti izler. Boyuna, enine ve dikey eksenler boyunca hızlanmanın yanı sıra yuvarlanma hızı ve eğim hızı ölçülür. Sapma oranı, Kawasaki’nin tescilli dinamik modelleme yazılımı kullanılarak hesaplanır. IMU’dan gelen girişler, ECU yazılımına kasa yönünün daha net, gerçek zamanlı bir resmini verir.
  • KAWASAKI VİRAJ YÖNETİMİ FONKSİYONU: ​​KCMF, girişten apekse ve viraj çıkışına kadar, hızlanmadan frenlemeye yumuşak geçişleri kolaylaştırmak ve viraj boyunca istediğiniz çizgiyi izlemenize yardımcı olmak için fren kuvvetini (KIBS) ve motor gücünü (KTRC) modüle eder. köşe.
  • KAWASAKI ÇEKİŞ KONTROLÜ: Kawasaki ÇEKİŞ Kontrolü çok çeşitli sürüş koşullarını kapsayarak yoldayken gelişmiş spor sürüş performansı ve gönül rahatlığı sunar. Açıldığında, her modun sürüş sırasında müdahale derecesini seçmek için üç mod arasından seçim yapabilirsiniz.
  • KAWASAKI AKILLI KİLİTLENMEYİ ÖNLEYEN FREN SİSTEMİ: Kawasaki’nin süper spor sınıfı, yüksek hassasiyetli fren yönetim sistemi Versys® 1000 SE LT+ motosiklette standarttır. Yüksek hassasiyetli fren basıncı kontrolü, hidrolik basıncın standart ABS sistemlerine göre çok daha küçük artışlarla modüle edilmesini sağlar, KIBS aktif olduğunda kol hissini korur ve ABS darbelerinin hafif hissedilmesini sağlar.
  • KAWASAKI HIZLI VİTES: Çift yönlü Kawasaki Hızlı Vites Değiştirme, kesintisiz hızlanma ve yumuşak yavaşlama için hem debriyajsız vites yükseltmeye hem de vites küçültmeye olanak tanır.
  • SEÇİLEBİLİR GÜÇ KONTROLÜ: Versys® 1000 SE LT+ iki güç moduyla birlikte gelir: Tam ve Düşük; tercihinize ve sürüş koşullarınıza uygun güç dağıtımını seçmenize olanak tanır.
  • OPTİMAL GÖRÜNÜRLÜK: Versys® 1000 SE LT+, ikiz LED farlar, LED arka lamba ve plaka aydınlatması aracılığıyla parlak ve beyaz aydınlatma sunar.

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT+

GÜÇ VE PERFORMANS

  • DAHA UZAĞA GİT: Hem touring hem de şehir sürüşü göz önünde bulundurularak Versys® 1000 SE LT+, orta ila yüksek devir aralığındaki virajlı yollarda sürülürken olduğu kadar düşük devirde de rahat sürüş sağlayacak şekilde esneklik için ayarlanmıştır.
  • GÜÇLÜ VE VERİMLİ: Sıvı soğutmalı DOHC 1.043cc motor, mükemmel gaz kelebeği tepkisi, devir aralığı boyunca güçlü tork ve baştan çıkarıcı bir emme sesi sunar. Optimize edilmiş yakıt enjeksiyon ayarları sayesinde, düşük devirde kolay kontrol ve manevra kabiliyeti için güç dağıtımı doğrusal ve pürüzsüzdür.
  • DÜZGÜN VE HASSAS GÜÇ: Elektronik Gaz Kelebeği Valfleri, Elektronik Kontrol Ünitesinin (ECU) motora iletilen yakıt ve hava hacmini kontrol etmesini sağlayarak, düzgün, doğal motor tepkisi ve çıkışı sağlar. Elektronik Hız Sabitleyici, Elektronik Gaz Kelebeği Valfleri ile de mümkün kılınmaktadır.
  • YARIŞTAN İLHAM ALAN: Destekli ve Kaydırmalı kavrama teknolojisi, hafif bir kol çekişinin yanı sıra geri tork sınırlama işlevi sunar. Aşırı motor freni meydana geldiğinde kaydırma kamı, arka lastiğin zıplamasını veya kaymasını önlemeye yardımcı olmak için debriyaj plakaları üzerindeki basıncı azaltır.
  • GÜVEN İLHAM VERİYOR: Son derece sağlam 4 pistonlu, radyal montajlı, monoblok ön fren kaliperleri, büyük 310 mm petal diskleri kavrar ve mükemmel his ve güçlü durdurma gücü üretmek için radyal pompalı ön ana fren silindiriyle eşleşir.
  • Pürüzsüz ve Uyarlanabilir: Uzun hareket mesafeli süspansiyon, kusurlu yollarda yumuşak bir sürüş sağlayarak çeşitli yol koşullarında güvenle sürüş yapmanıza olanak tanır.

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT+

ŞEKİLLENDİRME VE ERGONOMİ

  • ŞIK VE KONFORLU: Önden arkaya doğru izlenebilen akıcı gövde hatlarına sahip bir tasarıma sahip Versys® 1000 SE LT+ motosikletin stili, sürücü ve yolcu konforunu en üst seviyede tutarken eğlenceli, sportif doğasını da öne çıkarıyor.
  • İMZALI KAWASAKI STİLİ: Üst kaportanın ve onu çevreleyen kaportanın tasarımı güçlü bir Kawasaki Kimliği taşırken aynı zamanda işlevsel faydalar da sağlar. Versys® 1000 SE LT+ motosikletin agresif görünümüne katkıda bulunan üst kaporta ve geniş kaplamalar, daha uzun sürüşler için hava koşullarına karşı gelişmiş koruma ve konfor sağlar.
  • ŞIK VE FONKSİYONEL: Ön çamurluk, çatal iç boruları için geniş koruma sağlarken, uzun, ince reflektörler bir araya gelerek sportif bir görünüm oluşturur.
  • SPORTİF GÖRÜNÜM VE PERFORMANS: Kompakt, kısa susturucu, sıkı bir estetiğe ve ayrıntılı bir görünüme katkıda bulunur. Başlıktaki konnektör boruları 1-4 ve 2-3’ü birbirine bağlar ve tüm devirlerde performansa katkıda bulunur.
  • TÜM GÜN KONFOR: Geniş gidon, kolay kontrol ve doğal bir kavrama sunarak rahat bir dik duruşa katkıda bulunurken, alçak ve ileri ayaklık yerleşimleri geniş bir sürüş pozisyonuna katkıda bulunur.
  • KOLAY AYARLANABİLİRLİK: Optimum kontrol ve konfor için 6 yönlü ayarlanabilir fren kolu ve 5 yönlü ayarlanabilir kavrama kolu, el boyutunuza ve tercihinize uygun konumu seçmenize olanak tanır.

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT+

TEKNOLOJİ

  • MİLA SONRA PERFORMANS: Versys® 1000 SE LT+ motosikleti sürdüğünüzde açık yol macerası sizi bekliyor. En son teknoloji ürünü elektroniklere ve sınıfının en yüksek konfor seviyelerine sahip olan Versys 1000 SE LT+’da bir sonraki seviye macerayı bulacaksınız.
  • KAWASAKI ELEKTRONİK KONTROLLÜ SÜSPANSİYON: Versys® 1000 SE LT+ motosikletin gelişmiş süspansiyon sistemi sürüş koşullarına uyum sağlayarak gerçek zamanlı olarak ideal miktarda sönümleme sağlar. Sistem, daha yumuşak bir sürüş sağlarken sportif sürüş karakterini korumak için Kawasaki mühendisleri tarafından dikkatle ayarlanan Showa’nın Skyhook EERA (Elektronik Donanımlı Sürüş Ayarı) teknolojisini içerir. EERA, otoyollarda daha hafif direksiyon hakimiyeti ve ıslak zemin koşullarında daha dengeli bir his sağlamak için sürekli olarak gerçek zamanlı olarak yol yüzeyine uyum sağlar.
  • GÜVENLE SÜRÜŞ: Entegre Sürüş Modları, çekiş kontrolünü, güç dağıtımını ve süspansiyon karakterini tek bir düğmeye dokunarak ayarlamanıza olanak tanıyarak çeşitli durumlarda güvenli sürüş sağlar.
  • KONTROLÜ TELEFONUNUZDAN ELİNİZE ALIN: Bluetooth® Akıllı Telefon Bağlantısı (RIDEOLOGY THE APP* kullanarak) sizi bisikletinize daha önce hiç olmadığı gibi bağlayarak araç bilgilerini, sürüş kaydını, telefon bildirimlerini ve genel ayarları görüntülemenize olanak tanır. *RİDEOLOJİ UYGULAMA, aracın çalışması sırasında kullanılmak üzere tasarlanmamıştır. RIDEOLOGY APP’yi yalnızca araç kullanılmadığında ve bunu yapmak güvenli olduğunda kullanın.
  • KOLAY SÜRÜŞ: Bir düğmeye basit bir basış, rahat bir seyir ve gelişmiş sürüş konforu sağlamak için istediğiniz hızı ayarlamanıza olanak tanır.

2023 KAWASAKI VERSYS 1000 SE LT+

GEZİ YETENEĞİ

  • MACERA İÇİN DONATILMIŞTIR: Versys® 1000 SE LT+ motosiklet, ister kilometrelerce açık yolda tur atın, ister kalabalık şehir sokaklarında olun, size ve yolcularınıza rahat ve konforlu bir sürüş sağlamak için birinci sınıf touring özellikleri ve en son teknolojiyle donatılmıştır.
  • MESAFE : 5,5 galonluk – 18,9 litrelik yakıt deposuyla birleşen üstün yakıt verimliliği, pompada daha az durma ve olağanüstü seyir menzili anlamına gelir.
  • TAMAMEN AYARLANABİLİR: Büyük ayarlanabilir ön cam, hava akışını düzeltmek ve sarsıntıyı azaltmak için havalandırılır. Kademesiz ayar sistemi, yüksekliğin tercihinize göre ayarlanmasına olanak tanır.
  • HEPSİNİ YANINIZDA ALIN: KQR™ 28 litrelik yan çantalar, daha fazla rahatlık için alet gerektirmeden kolayca takılıp çıkarılabilir. Versys® 1000 SE LT+ motosiklete aynı anda hem aksesuar arka çanta hem de standart sert yan çantalar yerleştirilebilir.
Motosikletler