14.3 C
İstanbul
Salı, Nisan 23, 2024

2023 Honda CB650R

2023 Honda CB650R

Tasarım Özellikleri ve En Yüksek Hız

2023 Honda CB650R Tasarım Ve Özellikleri. Honda CB650R, Neo Sport Cafe konseptine sahip bir spor motosiklettir, Honda CB650R artık daha yakışıklı ve çok özel görünüyor. 2019’un başlarında ilk kez tanıtılan bu Japon devi, gelecek yıl için en yeni renkleri ve dokunuşları sunuyor, ancak bu henüz tüketicinin hayali aşamasında. Bu, günümüz sürücülerinin, 2022 Honda CB650R büyük bisiklet sokak dövüşçüsü hayranlarının coşkusuna cevap.

Honda CB650R’nin görünümü

Honda CB650R , Neo Sport Cafe tasarım devrimini taşıyor ve mat siyah bir renge (Mat Barut Siyahı Metalik) sahip. Bu son yenileme, bu modelde daha açık bir renk isteyen kullanıcılar için tutulan Red Candy Chromosphere Red renk seçeneğine eşlik ediyor.

Yeni renk kompozisyonu artık ön çamurluğa ve yakıt deposuna da sabitlenmiş. En yeni Honda CB650R modelinde arka çamurluk tasarımı, daha güçlü görünen metal unsurlara maruz kalmasıyla daha iddialı hissettiriyor.
Asya’da Pazarlama AHM Thomas Wijaya, Honda CB650R’nin tasarım, teknoloji ve özelliklerinin inovasyonunun, bu tür motosiklet tutkunları için giderek daha gösterişli ve özel olan yeni renk seçeneklerinin varlığıyla daha da tamamlandığını söyledi. Bu, ona sahip olan herkes için giderek daha fazla gurur veriyor.

Honda CB650R Tasarım

Honda CB650R, sınıfında farklı olmak isteyen spor motosiklet kullanıcıları için yeni bir enerji ve tarz sunuyor. Tasarım, bir sokak savaş motosikletinin özelliklerini vurgular. İlk bakışta figür, modern bir sportif izlenimin yanı sıra aşırı bir his de sunuyor.
Güçlü bir retro izlenime sahip Neo Sport Cafe Honda CB650R konsepti, yuvarlak LED far tasarımı ile gösteriliyor. Ve diğer çekicilikler, tamamen LED aydınlatma sisteminin ve akşam ışıklarına şeffaf lenslerin yerleştirilmesi, arka lambaların tasarımı ve modern aydınlatma üretmek için dönüş sinyalleri ile elde edilir.

Yandan bakıldığında motor veya mekanik parçaların açıkta olduğu çok açıkken, arkada çok güçlü bir sokak dövüşçüsü gibi görünüyor. Tüm bunlar, atılganlık hissini arttırır ve Honda CB650R’ye olağanüstü bir izlenim katar. 2022 Honda CB650R’nin her türlü arazide sürüş için güven ve çevikliği artırırken özel bir modelle her yönden olağanüstü bir şey gösterebileceğine dair birçok umut olmasına rağmen .

Honda CB650R Gelişmiş Özelliklere Sahiptir

2023 Honda CB650R

Honda CB650R’nin panel metrede mavi aydınlatmalı, vites konumu, vites büyütme göstergesi hakkında bilgi içeren tam dijital ekranı . motor devri, hız, kilometre sayacı, yakıt, ortalama yakıt tüketimi ve süre.

Özelliklerin zenginliği, bu yıl Honda CB650R’nin avantajıdır. Showa 41 mm ters teleskopik ön süspansiyon kullanımı, sürüş sırasında kullanım konforunu artırır. Alüminyum salınım kollu arka süspansiyon, sağ tarafta egzozun üzerinde bulunan bir yay ile kavisli bir şekle sahiptir. Bu bölüm, sürücünün ihtiyaçlarına göre uyarlanmış 10 seviyeye kadar ayarlara sahiptir.

Yardımcı/kaydırmalı debriyaj özelliği, çalıştırıldığında debriyaj kolunu daha hafif hale getiren ve vitesleri hızlı bir şekilde düşürürken motor freninin etkisini azaltan yerleşik bir özelliktir.

Diğer bir ek özellik ise Honda Seçilebilir Tork Kontrolü’nün arka tekerleklerdeki torku optimize etmek ve kaymayı azaltmak için motor gücünü ayarlamaktan sorumlu Honda CB650R için zorunlu bir araç olmasıdır. Honda CB650R‘de bulunan Acil Durdurma Sinyali (ESS), ani frenleme sırasında anında güvenliği destekler.

ESS, frenler çalıştırıldığında acil durum (tehlike) ışığını otomatik olarak etkinleştirir, böylece olası bir kazayı önlemek için arkasındaki sürücüye bir uyarı verebilir.

Honda CB650R Motor Performansı ve Destekler

Honda CB650R Motor 

Görünümü desteklemek için sabitlenmiş yüksek performans. Honda CB650R , 650cc DOHC, 6 vitesli 4 silindirli, maksimum 66.5kW veya 11.000 dev/dak güç ve 60,7 Nm ve 8.000 dev/dak tork üretebilen motora sahiptir. 15,4 litre yakıt deposu kapasitesi ile.

Honda CB650R‘deki egzoz modeli, kompakt ancak sağlam bir tasarıma sahiptir, böylece daha düşük-orta motor devrinde optimum performans sağlarken erkeksi izlenime katkıda bulunur. Aynı zamanda, egzoz gazı egzoz deliğinin bu bileşeni, ayırt edici ve klas bir ses üretebilmektedir.

Honda CB650R Çerçeve

2023 Honda CB650R

Bu 650 cc Honda CB650R, güçlü ve gösterişli bir izlenim vermek için tasarlanmış, elips şeklinde sağlam bir elmas çelik çerçeveye sahiptir. Sürüş konumu, sürücüyü ön tekerleklere yaklaştıracak şekilde hafifçe öne doğru eğimlidir. Arka sele yeterli alan sağlar ve güvenlik için kayışlarla desteklenir. Sürücü koltuğunun doğru profili, dururken sürücüleri güvende tutmak için 810 mm’lik koltuk yüksekliğiyle ayakların yere ulaşmasına yardımcı olur.

Honda CB650R, 180/55-R17 arka lastiklerle 120/70-R17 ön lastiklere sarılı alüminyum jantlarla donatılmıştır. Honda CB650R , 310 mm diskli dört pistonlu ön fren kullanır. Arkada ise standart donanım olarak ABS ile konforlu frenleme gücü üreten 240 mm diskli pimli tek pistonlu kaliperler.
Honda CB650R, Avrupa fiyatlarında 20,772 $ veya daha fazla fiyatla Mat Barut Siyahı Metalik ve Şeker Kromosfer Kırmızısı olmak üzere iki renkte pazarlanmaktadır.

Aksesuarlar

CB650R için, hem bireysel öğeler olarak hem de doğrudan bisiklete takılmaya hazır paketler halinde gruplandırılmış bir dizi Orijinal Honda Aksesuarları mevcuttur:

Neo  Sport Café Pack  , aşağıdakileri içeren yüksek kaliteli alüminyum ekler ekleyerek CB650R’nin görünümünü ve tasarımını tamamlar:

  • Ön Çamurluk Panelleri
  • Kefen Kapakları
  • Yan Kapak Panelleri
  • Sayaç Vizörü ve Kal

Spor Paketi ,   aşağıdaki aksesuarlarla motosikletin dinamizmini ve sportifliğini artırır

  • hızlı vites geçişi
  • kaputun altında
  • Arka Koltuk Kaportası
  • Koltuk Kaporta Plakası
  • Tank Pedi

Comfort Pack ,   sürücü konforunu ve özelliklerini artırmak için tasarlanmıştır:

  • Duman Ön Vizör ve Kal
  • Kavrama Isıtıcıları ve Ataşmanı
  • hızlı vites
  • Tank Pedi

Seyahat Paketi ,   CB650R’nin taşıma kapasitesini en üst düzeye çıkarmak için gerekli tüm parçaları ve özellikleri içerir.

  • Tank Çanta & Ataşmanı
  • Arka Koltuk Çantası ve Ataşmanı

Seri, farklı renklerde sunulan Tekerlek Şeritleri ile tamamlanır. Paketlerde yer alan tüm aksesuarlar tek tek de satın alınabilir.

Motosikletler