Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2023 2023 Benelli TRK 800

2023 Benelli TRK 800

0
32
2023 Benelli TRK 800

2023 Benelli TRK 800 teknik özellikleri eicma 2022’den sonra web sitelerinde paylaşıldı.

Benelli Stil Merkezi’nden doğan ve şirketin genel merkezinin ve atan kalbinin bulunduğu Pesaro’daki Casa del Leoncino’nun Ar-Ge departmanı tarafından geliştirilen bir motosiklet. Pesaro şirketinin en çok satanı TRK 502 X’in yanı sıra TRK yelpazesini genişleten bir motosiklet, kullanıcıya 754 cc’lik bir motorla modern ve zarif bir stile sahip, çevik ve kullanımı kolay yeni bir iki tekerlekli araç sunuyor.

TRK 800’ün tasarımı,

sanki bu iki tekerlekli aracın macera üstüne macera sunabileceği duyguların doruk noktasını vurgulamak istercesine, zarif ve zarif yüzeylerle harmanlanan akıcı, kıvrımlı ve güçlü çağdaş çizgilere emanet edilmiştir. TRK serisinin aile hissini koruyan bu yeni macera, 500 versiyonunda bulunan ön uç ve ön çamurluk gibi burada daha modern ve dinamik şekillere sahip olan bazı unsurları ikonik hale getirme niyetiyle stil olarak gelişiyor; TRK 800’de DRL ile tamamen led bulduğumuz çift kemerli farlar ve burada yeni bir hacim oranıyla ifade edilen motosikletin kaslı doğası.

Motor, 8500 rpm’de 76,2 HP (56 kW) güç ve 6500 rpm’de 67 Nm (6,8 kgm) tork ile Leoncino 800’de de bulunan sıvı soğutmalı 754 cc çift silindirli dört zamanlı motordur. , her koşulda maksimum performans ve eğlence sağlamak için. Dağıtım üstten çift eksantrik mili, silindir başına 4 supap, çift 43 mm çaplı gaz kelebeği gövdesi şeklindedir.

Tork kontrollü ve kayma fonksiyonlu debriyaj, 6 vitesli şanzıman olan yağ banyoludur.

Şasi, sürücüye uzun mesafeli yolculuklarda bile onu hiç yormadan her koşulda maksimum çeviklik ve konforu garanti etmek için tasarlanmış, yüksek mukavemetli çelik plakalı boru şeklinde bir kafes çerçeveye emanet edilmiştir. Bisikletin ergonomisi, yan çantalar ve üst çantalar olsa bile sürücü ve yolcuyu kolayca barındırmak için en küçük ayrıntısına kadar incelendi ve rahat ve sezgisel bir sürüş pozisyonu garanti edildi.

Süspansiyon departmanı, 50 mm ayaklı, geri tepme, sıkıştırma ve yay ön yükünde ayarlanabilen, 170 mm hareket mesafesi ve merkezi tek şokla salınan alüminyum salınım koluna sahip Marzocchi baş aşağı çatal sayesinde hem yolda hem de arazide maksimum konfor sunar. 53 mm (tekerlekte 171 mm) hareket mesafeli, ayarlanabilir yay ön yükü ve hidrolik geri tepme sönümlemeli emici. Hem sürücüyü hem de yolcuyu mükemmel bir şekilde koruyabilen büyük ayarlanabilir kaporta, el koruyucuları ve deflektörler sayesinde aerodinamik korumaya büyük önem verilmiştir. Standart olarak sunulan ince ve geniş sele, konforlu ve sağlam taç yolcu kolları ve orta sehpa sayesinde konfora azami özen gösterilir. 22 litrelik geniş tank kapasitesi. Bu yeni iki tekerlekli araç ayrıca yüksek çözünürlüklü 7” renkli TFT ekranla donatılmış kolay ve sezgisel bir gösterge panosuna sahiptir.

Brembo fren sisteminin performansı, çift 320 mm çapında yarı yüzer ön disk ve dört pistonlu kaliper ve tek pistonlu kaliperli 260 mm çapında bir arka disk ile garanti edilir. Alüminyum alaşımdan 19″ ön ve 17″ arka iç lastiksiz telli jantlar, 110/80-19 ve 150/70-17 lastiklere monte edilir.

Benelli TRK 800 , 2023 yılının ortalarından itibaren tüm Benelli bayilerinde satışa sunulacak. Fiyat belirleme çalışmaları devam ediyor.

YORUM YOK