Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2023 2023 Benelli Leoncino 800 Trail

2023 Benelli Leoncino 800 Trail

0
17
2023 Benelli Leoncino 800 Trail
2023 Benelli Leoncino 800 Trail

2023 Benelli Leoncino 800 Trail

Bir off-road ruhuna sahip, saf Leoncino stili ile Benelli gezgin bir yol kurdu ruhuna sahip bir motosiklet olan Leoncino 800 Trail’i tanıttı.

Yükseltilmiş konum ve 19” ön tekerlek. Bu model, Pesaro merkezli üreticinin ürün yelpazesini genişletiyor ve Leoncino serisi konseptinin gerçekliğini ortaya çıkarmak için tasarlandı. Bu “modern-klasik” iki tekerlekli araç, sportif ve dinamik, yol kardeşi 800 ile en son teknik ve stil özelliklerini paylaşan çok yönlü bir evrim.

754 cc çift silindirli, dört zamanlı motor sıvı soğutmalıdır.

Arazide saf eğlence ve performans sağlamak için 8500 dev/dak’da 76,2 HP (56 kW) ve 6500 dev/dak’da 67 Nm (6,8 kgm) tork açığa çıkarır. Silindir başına 4 supaplı üstten çift eksantrik mili zamanlamasına ve 43 mm çapında çift gaz kelebeği gövdesine sahiptir.

Islak kaymaz debriyaj ve 6 vitesli şanzıman da bahsetmeye değer.

Engebeli yüzeylerin revaçta olduğu arazi arazilerinde daha iyi mücadele etmek için şasi revize edildi. Çerçeve, yolda kolay ve çevik yol tutuşu sağlayan, yol versiyonuyla aynı çelik levhalara sahip boru şeklinde bir kafestir. Buna karşılık, süspansiyonlar yükseltildi: 50 mm çaplı ayaklara sahip baş aşağı ön çatal, yol modelinde 130 mm’den Trail one’da 140 mm’ye kadar daha uzun hareket mesafesine sahiptir. Aynı yükseltme, merkezi amortisör yayı ön yüküne sahip bir salıncak kolu ve hareketi de artırılan (140 mm) ayarlanabilir hidrolik fren ile arkada gerçekleşti. Sonuç olarak, yol modelindeki koltuk 805 mm’den Trail one’da 834 mm’ye yükseltildi.

Önde 120/70 19” ve arkada 170/60 17” olan pürüzlü lastikler, Pirelli Scorpion STR, teknik yükseltme setini tamamlıyor. Leoncino 800 ile aynı olan fren sistemi, öndeki çift 320 mm yarı yüzer disk ve dört pistonlu radyal montajlı monoblok kaliper ve arkada çift pistonlu kaliperli 260 mm çapındaki disk sayesinde son derece güvenlidir.

Leoncino 800 Trail, ünlü Leoncino serisi yayına sahip tam led ön farın hemen üzerinde yer alan uzun far kaplaması gibi iddialı ve sofistike stil öğeleriyle mükemmel bir arazi stiliyle öne çıkıyor.

Daha yüksek konumdaki yeni çift egzoz, motosikletin siluetini tanımlıyor ve ona bir ralli ruhu veriyor. Egzoz, Trail versiyonu için özel olarak geliştirildi ve ayrıca bu modelin arazi eğimini de ortaya çıkaran plaka tutucu ve yan taraftaki ısı kalkanı. Çelik tankın kaslı, oyulmuş hatları Leoncino 800 ile ortaktır; Bu motosikletin gücünü ve dinamik çekiciliğini ortaya çıkarmak için tasarlanan bu motosiklet, bu kez depo muhafazasındaki iki tamponla eşleşen ayırt edici kavise sahiptir. Dahası, Trail versiyonu, modern ve otantik tasarımıyla öne çıkan bir gösterge panelinde en son teknoloji TFT göstergelerine sahiptir. Koltuk, en zorlu arazilerde bile her zaman büyük rahatlık sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Koltuğun altında, Leoncino 800 ile uyumlu olarak, Leoncino logosunu gösterdiği düşünülen bir alüminyum panel var.

Çamurlukta, serinin açık sembolü: bir Aslan var.

Yol versiyonuna gelince, Teklifi genişletmek ve bu iki tekerlekli araca sahip olmak isteyen kullanıcılara daha fazla seçenek sağlamak için Benelli, bazı pazarlarda bu modele Marzocchi süspansiyon sistemi ve Brembo fren sistemi ile donatılmış yeni bir versiyonu da eklemeye karar verdi.

Leoncino 800 Trail , tüm Benelli bayilerinde gri, kahverengi ve yeşil renklerde mevcuttur. Bazı Avrupa pazarları için 35 kW versiyonu da mevcuttur. Ülkemize ne zaman gelecek? Benelli Türkiye henüz bu model hakkında bilgi paylaşmadı.

YORUM YOK