17 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 18, 2024

2022 Yamaha Star Venture

Yamaha Star Venture, olağanüstü sürüş konforu ve stili sunmak için duygusal açıdan güçlü yakıt enjeksiyonlu V-Twin’in performansının yanı sıra en gelişmiş bilgi-eğlence teknolojisini bir araya getiriyor. Yamaha Star Venture sevenler, 2022’deki Star Venture’ın bu büyük araçta başka bir lüks sunabileceğini umuyor. Yamaha Star Ventures, sürücülerin çoğu insanın hayal ettiğinden daha ileri gitmesine yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

  • Son Teknoloji Sürücü Yardımcılarına Sahip Yüksek Torklu Motor Tork
    açısından zengin 1854cc hava soğutmalı V-twin özelliğine sahip Star Venture®, tam yükte bile sorunsuz, zahmetsiz geçiş gücü üretir. Ride-by-wire gaz kelebeği kontrolü, çekiş kontrolü ve seçilebilir sürüş modları ile Star Venture, sınıfında lider teknolojiyi lüks tur sınıfına getiriyor.
  • Yamaha Sure-Park Sistemi
    Star Venture’ın Sure-Park™ Sistemi ile park manevraları, tam yüklüyken bile çocuk oyuncağıdır. Gidondan kontrol edilen bir elektrik motoru, özellikle engebeli veya zayıf çekişli yüzeylerde zorlu park etme durumlarında yardımcı olmak için ileri ve geri sürüş sağlar.
  • Entegre Bilgi-eğlence Sistemi
    Güçlü bir ses sistemi ve geniş, yukarı monte edilmiş dokunmatik ve ses kontrollü bilgi-eğlence sistemi ile Star Venture, komuta sürücüye verir. Müzik, navigasyon, iletişim ve araç sistemleri, iki tekerlekli teknoloji için yeni standartlar belirleyen tek bir sisteme temiz bir şekilde entegre edilmiştir.
  • Ayarlanabilir Ergonomi ve Aerodinamik
    Star Venture, ayarlanabilir ergonomisi, rüzgar koruması ve kontrolleri ile doğrudan bayi katından sürücü ve yolcu ihtiyaçlarına uyum sağlar. Hem sürücü hem de yolcu için tutamak ısıtıcıları ve ısıtmalı koltuklar standart olarak gelir ve düşük koltuk yüksekliği her durakta güven sağlar.
  • Gelişmiş Şasi
    Sert bir şasi ve gelişmiş süspansiyon sistemleri etrafında tasarlanan Star Venture, Yamaha’nın yol virajlı dönüşlerinde lüks bir gezginden beklenen konforu veya düz çizgi güvenini kaybetmeden ünlü yol tutuş kabiliyetini sunmak için üretildi.
  • Standart Kıtalararası Paket
    Kıtalararası Paket artık Star Venture’da standart olarak geliyor. Gelişmiş bilgi-eğlence özellikleri arasında GPS navigasyonu, SiriusXM®, ek hoparlörler ve Yamaha’nın özel Dual Zone ses kontrolü bulunur. Standart LED sis farları, ek yerleşik depolama ve bir güvenlik alarmı paketi tamamlar.

Yamaha-Star-Venture

  • Yüksek Teknoloji, Yüksek Tork ile Buluşuyor
    Devasa bir 1854cc hava soğutmalı V-twin, Star Venture’a tam yükte bile zahmetsiz geçiş gücü sağlar. Yamaha’nın iyileştirilmiş dört valfli, çift bujili, beş çatılı motor tasarımı olağanüstü güç ve sürülebilirlik sunar.
  • Pürüzsüz Çalışma ve Karizmatik
    Star Venture motoru, heyecan verici bir V-twin darbesiyle büyük bir tork sağlar ve hafif dövme alaşımlı pistonlar, dikkatle ayarlanmış dengeleyiciler ve gelişmiş motor bağlantıları sayesinde Star Venture, eyerde günlerce lüks ve pürüzsüz bir sürüş sağlar. tükenmişlik.
  • Altı
    Vitesli Şanzıman Uzun mesafeli yolculukların ihtiyaçları için özel olarak geliştirilen altı vitesli şanzıman oranları, düşük viteslerde hızlı hızlanmadan rahat otoyol seyirine kadar 1854cc motorun sunduğu devasa düşük devirli torkun çoğunu sağlar.
  • Yamaha Sure-Park Sistemi
    Yamaha Sure-Park Sistemi, Lüks Touring sınıfına yeni bir sürücü güveni düzeyi getiriyor. Gidondan kontrol edilen küçük bir elektrik motoru, zorlu park durumlarının veya kötü çekiş koşullarının üstesinden gelmek için ileri ve geri sürüş sağlar.
  • Entegre Yağ Deposu ve Soğutucu
    Star Venture motoru, yarı kuru karterli bir tasarım kullanır ve dış yağ deposu alüminyum alt şasiye temiz bir şekilde entegre edilmiş haldeyken motorun şaside daha alçakta oturmasını sağlayarak etkin ağırlık merkezini düşürür. İdeal motor sıcaklıklarını korumak için ön boruların arasına kompakt bir yağ soğutucusu gizlenmiştir.
  • Ride-by-Wire Motor Kontrolü
    Star Venture, kusursuz motor tepkisi ve gelişmiş arıtma seviyeleri için sürücünün kavrama girdisini hassas gaz kelebeği kontrolüne dönüştüren, kablolu bir gaz kelebeği kontrol sistemi olan Yamaha’nın Çip Kontrollü Gaz Kelebeği – veya YCC-T®’ye sahiptir. .
  • Gelişmiş Sürücü Destek Teknolojisi
    YCC-T sayesinde Star Venture, Yamaha D-Modu ve çekiş kontrolü dahil olmak üzere çeşitli gelişmiş sürücü destek teknolojilerini monte edebilir. D-Mode, sürücünün iki farklı gaz kelebeği tepki ayarı arasından seçim yapmasına olanak tanır: daha net tepki için yumuşak bir tur modu ve bir spor modu. Çekiş kontrol sistemi, düşük çekişli yol koşullarıyla uğraşırken tekerlek patinajını önlemeye yardımcı olur.
  • Entegre Hız Sabitleyici
    Yamaha’nın rafine hız sabitleyici sistemi, daha az yorgunluk ve daha iyi yakıt ekonomisi ile uzun otoyol geçişlerini kolaylaştırmak için standart olarak gelir.
  • Destek ve Kaydırmalı Debriyaj
    Yamaha’nın yardımcı ve kaydırmalı kavraması, performans kaydırmalı tarzı bir kavramanın kanıtlanmış avantajlarıyla birlikte hızlanma sırasında ek sıkma kuvveti sağlar. Bu iki yönlü tasarım, debriyaj kolu eforunu azaltmak için daha hafif debriyaj yayları kullanır ve özellikle agresif bir şekilde vites küçültürken daha yumuşak yavaşlama sağlar.
  • Dikkatle Ayarlanmış İkiz Egzoz
    Star Venture’ın egzoz sistemi, özel tur fanlarının aradığı boğazlı V-ikiz egzoz notası ile çift susturucu tasarımına sahiptir. Yamaha, her sürüşte heyecan verici bir film müziği için tüm devir aralığı boyunca egzoz tonunu dikkatle geliştirdi.
  • Yedek Elektrik Gücü
    Star Venture, ısıtmalı koltuklar ve tutma yerleri, ses sistemi ve aydınlatma için bol miktarda elektrik gücü sağlamak üzere eşleştirilmiş alternatörlere sahiptir. 750 watt toplam çıkışla, biniciler, bisikletin şarj sistemini vergilendirmeden ortak elektrikli aksesuarlar veya ısıtmalı giysiler eklemekte özgürdürler.
  • Çevik, Yüksek Sertlikli Çerçeve
    Ana çelik çerçevenin optimum sağlamlığı, mükemmel yol tutuşu ve tepki süresi için ayarlanmıştır, arka alt çerçeve ise ağırlığı azaltmak ve kütleyi daha da merkezileştirmek için Yamaha’nın gelişmiş alüminyum döküm tekniklerini kullanır. Dengeli şasi, Star Venture’a en virajlı yollarda çeviklik ile sağlam düz çizgi dengesinin bir kombinasyonunu verir.
  • Merkezi Kütle
    Yarı kuru karterli motor, gelişmiş çerçeve tasarımı ve ana bileşenlerin dikkatli bir şekilde konumlandırılması sayesinde, yön değişiklikleri daha az çaba gerektirir ve daha az yorulma ile daha meşgul bir sürüş sunar.
  • Yumuşak, Büyük Çaplı Çatal
    46 mm teleskopik çatal, hafif ve hızlı tepki veren yol hissini kaybetmeden, darbe emilimi ve yüksek hızda yol tutuş arasında ideal bir denge sağlamak için özel olarak seçilen sönümleme ve yay oranlarına sahiptir. Star Venture, gerçek dünyadaki yol tutuş performansını lüks bir tur motosikletinden beklenen konforlu konforla birleştiren gerçek bir binici makinesidir.
  • Bağlantı Tipi Şok
    Arka süspansiyon, yumuşak, kontrollü bir his ile kompakt bir tasarım oluşturmak için bağlantı tipi bir şoka sahiptir. Ön çatalda olduğu gibi, Star Venture’a ideal bir konfor ve yol geri bildirimi dengesi sağlamak için sönümleme ve yay oranları dikkatle düşünüldü.
  • ABS’li Güçlü Bağlantılı Frenler
    Star Venture, gelişmiş elektronik kontrole sahip yüksek performanslı, üç diskli frenlere sahiptir. Yamaha’nın Birleşik Fren Sistemi, doğrusal frenleme hissi ve gücü sağlamak için ön ve arka fren kuvveti dengesini dinamik olarak ayarlar. Ve Yamaha’nın rafine kilitlenme önleyici fren sistemi (ABS), düşük çekişli yol koşullarıyla uğraşırken tekerlek kilitlenmelerini önler.
  • TPMS’li Şık Alaşımlı Jantlar
    Star Venture, hafif ön ve arkada işlenmiş alüminyum alaşım jantlar üzerinde yuvarlanır. Önde, 18 inçlik tekerlek hafif ve nötr bir direksiyon hissi için 130/70 radyal lastiğe sahipken, arka 16 inçlik jant, çarpıcı stil ve yol tutuşu için 200/55 gibi devasa bir radyal takıyor. Gelişmiş bir Lastik Basıncı İzleme Sistemi, her sürüşten önce lastik basınçlarını kontrol etme zahmeti olmadan uzun turlarda güven için her bir tekerlekte sensörler içerir.
  • Sınıfında Önde Gelen Yakıt Kapasitesi
    Star Venture, yakıt durakları arasında 200 mil kolayca ulaşabilen, cömert menzil için 6,6 galonluk büyük bir yakıt deposuna sahiptir. Biniciler artık her zamankinden daha fazla seyahat etme özgürlüğüne sahipler.
  • Ayarlanabilir Ergonomi
    Her iki el kolu da beş konumlu açıklık ayarı sunar. Yalnızca 27,4 inç boş yüksekliğe sahip, derin dolgulu bir koltuk, her iki ayağın da kaldırıma yerleştirilmesini kolaylaştırır ve üç konumlu ileri ve geri ayarlı bir sürücü sırtlığına sahiptir. Yolcu sırtlığı, hareket etmek için bolca alan sağlamak için 17 inç genişliğindedir ve yolcu döşeme tahtaları iki konum arasında ayarlanabilir.
  • Şık Tam Kapsamlı Kaplama
    Doğru miktarda klasik Amerikan kas arabası tavrına sahip tam kapsamlı kaplamaya sahip Star Venture, hem stil hem de rüzgar tüneli tarafından geliştirilmiş hava koşullarına karşı koruma sağlar. Ve şasiye monte tasarım sayesinde, direksiyon, rakiplerin çatala monte tasarımlarına kıyasla hafif ve nötr kalır.
  • Aerodinamik Mükemmellik
    Star Venture, kapsamlı aerodinamik ayarlanabilirlik sunar. Elektrikli olarak ayarlanabilen bir ön cam, 3,5 inçten fazla dikey aralık sunar. Kaplamanın ortasındaki dış vizörler, soğuk sürüşlerde soğuk havayı sürücülerden uzağa yönlendirmek veya daha sıcak havalar için soğutma havasını içeriye yönlendirmek için ayarlanabilir. Alt kaporta içindeki kanallı havalandırmalar, değişen koşullara göre hava akışını daha da özelleştirmek için açılabilir veya kapatılabilir.
  • Isıtmalı Lüks Standart Olarak Gelir
    Sürüş soğuk bir sabah veya donmuş bir dağ geçidi gerektiriyorsa, Star Venture sürücü tutamakları, sürücü koltuğu, sürücü arkalığı, yolcu koltuğu ve yolcu koltuğu dahil olmak üzere bir dizi ısıtmalı temas noktası sayesinde hem sürücüyü hem de yolcuyu rahat tutar.
  • LED Aydınlatma
    Star Venture, aydınlatmayı en üst düzeye çıkarmak için tamamen LED aydınlatmaya sahiptir. LED fren lambaları ve dönüş sinyalleri görünürlüğü artırırken, dörtlü LED far grubu net, parlak ışıkla karanlıkta büyük bir delik açar.
  • Cömert Bagaj Sistemi
    Star Venture, yan çantalar, Tur Bagajı ve üst ve alt kaporta saklama bölmeleri boyunca devasa 37.3 galonluk bir hacme sahiptir. Ayrıca, Kıtalararası Seçenek Paketi, depolama kapasitesini 38 galonun üzerine çıkaran ek bir çift kolay erişilebilir yolcu saklama bölmesi sunar.
  • Elektrikli Bagaj Kilitleri
    Hem rahatlık hem de güvenlik sağlamak için, USB donanımlı kaporta saklama bölmesi, yan çantalar ve Tur Bagajının tamamı elektrikli kilitli kapaklara sahiptir.
  • Akıllı Anahtar Sistemi
    Yamaha’nın Akıllı Anahtar sistemi sayesinde her sürüşü basitleştirin. Bagaj sistemine erişmek, bisikleti çalıştırmak ve sürmek için uzaktan kumandalı anahtarın yalnızca sürücünün cebinde olması gerekir.
  • Geniş Aksesuar Yelpazesi
    Tam bir Orijinal Yamaha Aksesuarları yelpazesi sayesinde, bir Star Venture’ı kişiselleştirmek daha da kolay. Klasik topuklu vites değiştiriciden ek bagaj raflarına ve şık yardımcı sürüş lambalarına kadar ShopYamaha.com’daki tüm aksesuar yelpazesine göz atın.
  • Güven Veren Garanti
    Star Venture sürücüleri, tam 5 Yıllık Garanti Kapsamı* *1 yıllık sınırlı fabrika garantisi + 4 yıllık Yamaha Uzatılmış Servisi = 5 yıllık kapsam sayesinde Yamaha’nın yıllarca onların arkasında olduğunu bilerek yola çıkabilirler: Bazı istisnalar başvurun, ayrıntılar için her birinin koşullarına bakın.
  • Kıtalararası Paket Özel Özellikleri
    Kıtalararası Paketin özellikleri artık standart olarak geliyor ve ek LED sis lambaları, yolcu için ek bir çift saklama bölmesi ve yatırımınızı güvende tutmak için alarmlı bir güvenlik sistemi içeriyor.
  • Standart Şarj Bağlantı Noktaları
    Kilitlenen sağ yan kaporta bölmesindeki ve arka Tur Bagajındaki USB bağlantı noktaları sayesinde cihazlarınızı şarjlı tutun.
  • Son Teknoloji Bilgi-Eğlence Sistemi
    Gelişmiş görünürlük için kokpite yükseğe monte edilen 7 inçlik tam renkli LCD ekran, çok sayıda bilgiyi ve kontrolü sürücünün parmaklarının ucuna getirir. Dokunmatik ekran, gidon kontrolleri veya sesli komutlarla kontrol edilen bu bilgi-eğlence paketi, sürücüye araç kontrolüne ve verilere, çeşitli ses kaynaklarına ve kablosuz Bluetooth® iletişim seçeneklerine erişim sağlar.
  • Araç Kontrol Merkezi
    Bilgi-eğlence konsoluna araç sistemleri entegre edilerek, yol bilgisayarı fonksiyonları ve lastik basınçları gibi çalışma verileri ekranda kolaylıkla teyit edilebilirken, ısıtmalı koltuklar gibi unsurlar da sürücü tarafından kontrol edilebiliyor.
  • İletişim Paketi
    Bluetooth® donanımlı bir akıllı telefonu bağlayarak, Star Venture sürücüye doğrudan bilgi-eğlence ekranı aracılığıyla hem yolcu hem de daha geniş dünya ile iletişimin tam kontrolünü verir.
  • Sesli Eğlence
    Yüksek performanslı hoparlörleri monte eden Star Venture ses paketi rock and roll için hazır. USB, AUX stereo veya Bluetooth® kablosuz bağlantı seçenekleri sayesinde en sevdiğiniz yerel radyo istasyonlarını alın, müziğinizi yanınızda getirin veya akıllı telefonunuzdan Pandora® akışı gerçekleştirin.
  • Kıtalararası Paket Özel Özellikler
    Star Venture’ı hızlandıran biniciler, Kıtalararası Paketi alır ve bir dizi bilgi-eğlence yükseltmesi ile sağlanır. İlgi çekici noktalara ve rota kaydına sahip GPS navigasyonu, evinizin rahatlığında yolculuk rotalarını planlamayı, paylaşmayı ve yüklemeyi kolaylaştırır ve bir CB radyo sistemi sizi diğer yol kullanıcıları ile iletişim halinde tutar. SiriusXM®, melodilerin eyalet çapında veya ülke genelinde pompalanmasını sağlarken, SiriusXM Travel Link® hava durumu ve trafik güncellemeleri sağlar. Ek bir çift yüksek çıkışlı hoparlör ve sürücü ve yolcunun farklı ses kaynakları seçmesine, özel telefon görüşmeleri yapmasına ve daha fazlasına izin veren Yamaha’nın özel Dual Zone ses kontrolü ile Star Venture Transcontinental Paketi, şimdiye kadarki en gelişmiş bilgi-eğlence paketlerinden birini sunuyor. 

Tüm teknik özellikler

Marka yamaha
modeli 2022 Yamaha Star Venture
Durum Yakında gelecek – ülkemizde biraz daha bekleyeceğiz
Yayın tarihi 2022
Motor
Delik × Strok (mm) 100,0 mm x 118,0 mm
Yağlama sistemi ıslak karter
Sıkıştırma oranı 9.5:1
Motor Hacmi (cc) 1854cc
Motor tipi 113 inç küp hava soğutmalı OHV V-twin; 8 valf
marş Elektrik
C02 Emisyonları (g/km)
Yakıt Kapasitesi 6,6 gal
tekerlekler
ABS Sistemi 2 kanal
Frenler Ön Çift hidrolik disk, 298 mm; Birleşik Fren Sistemi ve ABS
Frenler Arka Hidrolik disk, 320 mm; Birleşik Fren Sistemi ve ABS
Süspansiyon Ön 46 mm teleskopik çatal; 5.1-seyahatte
Süspansiyon Arka Uzaktan önyükleme ayarlı tek şok; 4.3-seyahat
Ön Lastik 130 / 70R18 Köprü Taşı Eksedrası
Arka Lastik 200 / 55R16 Köprü Taşı Eksedrası
Boyutlar ve Ağırlıklar
Tekerlek Açısı 31.0°
Boyutlar (U×G×Y) 106,3 inç x 40,0 inç x 55,5-59,1 inç
Çerçeve tipi Çelik boru omurgası
Yakıt Deposu Kapasitesi (Litre) 25 litre (5.5 Imp. Galon)
Yerden Yükseklik (mm) 4,9inç
Boş Ağırlık 963 libre
Koltuk yüksekliği 27,4 inç
İz 5,7 inç
Dingil açıklığı 67,3 inç
Bulaşma
Debriyaj Terlik ıslak debriyaj
Son sürüş Kemer
İletim Türü 6 vitesli; çoklu plaka desteği ve kaydırmalı ıslak debriyaj
Hızlı Shifter Evet
Aletler ve Elektrik
farlar LED
enstrümanlar Enstrüman ve göstergeler
Stop lambası LED kuyruk lambası
bağlantı Evet
USB Soketi Çift USB şarj soketi
Kendi Kendini İptal Eden Göstergeler Evet
Güvenlik Akıllı sistem
Motosikletler