19 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 25, 2024

2022 Suzuki Burgman 400

Kısa Kısa Teknik Veriler

MOTOR
Tipi 4 zamanlı, sıvı soğutmalı, tek silindirli, DOHC
Hacim 400 cc
Çap x Strok 81,0 mm x 77,6 mm (3,2 inç x 3,1 inç)
Sıkıştırma Oranı 10,6:1
Yakıt Sistemi Suzuki Yakıt Enjeksiyon
Marş Motoru Elektrikli
Yağlama Islak karter
Ateşleme Elektronik ateşleme (Transistörlü)
TAHRİK TRENİ
Şanzıman Otomatik CVT
Nihai Tahrik V-kayışı Tahrik

ŞASİ
Uzunluk 2235 mm (89,2 inç)
Genişlik 765 mm (29,9 inç)
Yükseklik 1350 mm (53,1 inç)
Dingil mesafesi 1580 mm (62,4 inç)
Koltuk Yüksekliği 755 mm (29,5 inç ) inç)
Boş Ağırlık 215 kg (474 ​​lbs.)
Süspansiyon Ön Teleskopik, helezon yay, yağla sönümlü
Süspansiyon Arka Bağlantı tipi, helezon yay, yağla sönümlü
Frenler Ön İkiz Disk fren
Frenler Arka Disk fren
Lastikler Ön 120/70-15 M/C 56S, tubeless
Lastikler Arka 150/70-13 M/C, 64S tubeless
Yakıt Deposu 13,5L (3,6 ABD galonu)

GARANTİ
12 Ay sınırsız kilometre sınırlı garanti

BOYUTLAR VE AĞIRLIKLAR
Toplam uzunluk 2235 mm (87,99 inç) Toplam genişlik 765 mm (30,11 inç)
Toplam yükseklik 1350
mm (53,15 inç) Dingil mesafesi 1580 mm (62,20 inç) Yerden yükseklik 125 mm (4,92 inç) Koltuk yüksekliği 755 mm (29,72 inç)
Boş ağırlık 218 kg Yakıt kapasitesi 13,5 litre (3.0UK galon)

MOTOR ÖZELLİKLERİ
Motor kapasitesi 400cc Motor 4 zamanlı, 1 silindirli, sıvı soğutmalı, DOHC,
Çap 81,0 mm x 77,6 mm (3,2 inç x 3,1 inç) Sıkıştırma oranı 10,6 : 1
Yağlama Islak karter Ateşleme Elektronik ateşleme
Yakıt Sistemi Yakıt Enjeksiyon Şanzıman CVT
Tahrik Kayışı Marş
Motoru Elektrikli MPG* 70,62 CO2 94g/km
Güç 21,5 kW @ 6300rpm (29PS) Tork 35,2Nm @ 4900rpm (25,96lb.ft)

ŞASİ ÖZELLİKLERİ
Ön süspansiyon Teleskopik, helezon yay, yağ sönümlü Arka süspansiyon Bağlantı tipi, helezon yay, yağ sönümlü
Ön frenler Disk, ikiz Arka frenler Disk
Ön lastikler 120/70-15M/C 56S Arka lastikler 150/70-13M/C 64S

2022-Suzuki-Burgman-400b

ANA ÖZELLİKLERİ
Tamamen revize edilmiş yakıt enjeksiyonlu, DOHC, 400cc, sıvı soğutmalı, tek silindirli motor, kesintisiz, CVT otomatik şanzımana güç sağlar.

Mükemmel yakıt ekonomisi ve dünya çapında emisyon uyumluluğu ile güçlü düşük hızlı motor tepkisi.

Yeni eklenen Kolay Çalıştırma ve Çekiş Kontrolü* sistemleri güncellenen Gösterge Panelinden izlenebilir.

Gelişmiş LED aydınlatmaya sahip yeni renkler ve vurgularla sportif ve ince gövde.

Sağlam bir çerçeve ve 15 inçlik büyük ön tekerlek sayesinde çevik kullanım.

Geniş koltuk altı saklama alanı ve DC elektrik prizine sahip iki ön bölme, çeşitli kargo seçenekleri sunar.

Standart Suzuki Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS)** ile üçlü disk frenlerden gelen üstün durdurma gücü.

2022-Suzuki-Burgman-400bMOTOR ÖZELLİKLERİ

İyileştirilmiş, 400cc, sıvı soğutmalı, dört zamanlı, DOHC, tek silindirli, yakıt enjeksiyonlu motor, üst RPM’de en yüksek beygir gücüne kadar güçlü hızlanma sağlayan güçlü düşük ila orta aralıklı tork ile dengeli performans sunar.

Burgman’ın güvenilir performansı, işe gidip gelirken, açık yolda gezinirken veya bir yolcuyla birlikte giderken her zaman mevcuttur.

Motorun DOHC dört valfli konfigürasyonu, üstün mekanik avantajlar ve verimli yanma için emme ve egzoz valflerinin ideal şekilde konumlandırılmasını sağlar. Avantajlar, pürüzsüz, anında kullanılabilen hızlanmada hissedilebilir.

Yüksek verimli motor şimdi, optimize edilmiş yanma verimliliği sağlamak için bir çift uzun ömürlü iridyum bujinin hassas aralıklarla ateşlendiği Suzuki’nin Dual Spark teknolojisini kullanıyor.

Güncellenmiş eksantrik mili zamanlaması, Burgman 400’ün dünya çapındaki emisyon standartlarına uymasına yardımcı olmak için valf örtüşmesini azaltarak yanma verimliliğini daha da iyileştirir.

Yeni 10 delikli yakıt enjektörü, giriş havasıyla daha iyi birleşen, yakıt tüketimini ve genel performansı iyileştiren daha ince bir yakıt püskürtmesi sağlar.

İyileştirilmiş Suzuki EFI sistemi, Darbeli İkincil Hava Enjeksiyonu (PAIR) sistemini kontrol eder ve yakıt verimliliğini artırmak ve Burgman’ın emisyon uyumluluğuna kolayca ulaşmasına yardımcı olmak için katalizör donanımlı egzozdan O2 geri bildirimi alır.

Egzozun katalizörü, dışarı atılan egzoz gazını saflaştırma yeteneğini genişletmek için benzersiz bir metal katalizör taşıyıcı kullanan petek iç yapıya sahip yeni bir tasarımdır.

Yüksek kapasiteli hava temizleyici gaz tepkisine yardımcı olur ve dur-kalk trafiğinde hızlanmayı artırır. Koltuğun altına yerleştirilmiş, heyecan verici bir giriş sesi çıkaracak şekilde tasarlanmıştır.

Motor güncellemeleri, Burgman’ın yakıt ekonomisini iyileştirirken, 3.6 galonluk cömert yakıt deposunun sürüş aralığını genişletmek için scooter’ın düşük ağırlığından daha fazla yararlanıyor.

Motor Kontrol Modülü (ECM), yeni Çekiş Kontrolü* sisteminin yanı sıra Kolay Çalıştırma ve Otomatik Rölanti Hızı Kontrolü (ISC) sistemlerinin hızlı ve sorunsuz çalışmasını sağlamak için güncellendi.

Otomatik Rölanti Devri Kontrolü (ISC) sistemi, motor soğuk çalıştırıldıktan sonra bile her zaman uygun motor rölanti devrini sağlar.

Tam otomatik CVT (Sürekli Değişken Şanzıman), her hızda konforlu sürüş için sorunsuz, doğrusal güç dağıtımı sağlar.

ŞASİ ÖZELLİKLERİ
Burgman 400’ün kemik altı çerçevesi, iyi bir sağlamlığa sahip geniş çaplı, hafif ince duvarlı borulardan yapılmıştır ve bu da daha iyi kullanım sağlar.

41 mm iç borulara sahip teleskopik ön çatal, olağanüstü manevra kabiliyeti ile motosiklet benzeri bir kullanım sağlayan bağlantı tipi, mono-şoklu arka süspansiyonu tamamlamak için 4,3 inçlik geniş bir tekerlek hareketine sahiptir.

15 inçlik büyük bir ön tekerlek, mükemmel denge ve gelişmiş bir görsel görünüm için önceki nesil scooter’ın 14 inçlik tekerleğinin yerini alıyor. Dökme ön tekerlek bir çift 260 mm disk fren rotoru taşırken 13 inçlik arka tekerlek 210 mm hidrolik disk frene sahiptir ve tümü güvenilir durdurma kontrolü için ABS donanımlıdır.

Çalıştırılması kolay, T-kollu bir park freni kolu, devreye girdiğinde arka tekerleğin hareket etmesini önlemek için kontağın yanında ön panelde bulunur.

Yukarıya doğru eğimli ön cam, optimum rüzgar koruması ve yolun net bir şekilde görülmesini sağlarken her açıdan şık bir görünüme sahiptir.

Burgman 400’ün kaportası hem ince hem de sportiftir ve scooter’ın çevik kişiliğine uygundur.

Scooter’ın burnu, entegre LED konum lambaları ve altına monte edilmiş dönüş sinyalleri ile keskin bir şekilde tasarlanmış çift LED farlara sahiptir. Temiz ve parlak ön uç, bir Suzuki Burgman olarak anında tanınabilir.

Burgman 400’ün ince arka güvertesi, uçlarında dönüş sinyalleri bulunan bağımsız LED arka kombinasyon lambalarına sahiptir. Keskin bir şekilde şekillendirilmiş tasarımı, zarafet ve çevikliği ifade eder.

Bol bagaj alanı, iki kask için yeterince büyük olan 42 litrelik, koltuk altı saklama bölmesi ve küçük kişisel eşyalar için iki ön bölme içerir. Kullanışlı değiştirilebilir koltuk altı lambaları tüm saklama alanını aydınlatır.

Kask boyutları ve şekilleri değişiklik gösterir, bu nedenle bazı kasklar koltuk altı bölmesine sığmayabilir.
Ön gövde iki saklama bölmesi içerir: solda 2,8 litrelik bir bölme ve sağda elektrikli cihazları anında şarj etmek için uygun bir DC güç çıkışı içeren 3,5 litrelik bir bölme.

Kademeli ikili koltuk, ekstra konfor için yeni 3,1 inç (78,5 mm) kalınlığında dolguya sahiptir. Koltuğun genişliği ve profili, sürücü ve yolcu için konfor sağlamak üzere incedir.

Koltuğun yeni kılıfı, Burgman’ın lüks görünümüne katkıda bulunan mavi, çift dikiş ve vurgulu şeritlere sahiptir.

Özellikle daha uzun sürüşlerde konforu artırmak için, koltukta bir kola basılarak yarım inç veya tam inç, ileri geri ayarlanabilen bir sürücü arkalığı bulunur.

Koltuk değişiklikleri ve döşeme tahtası pozisyonunun kombinasyonu, sürücü için rahat ve sportif olan dik bir sürüş pozisyonu yaratır.

Kesik basamaklar, sürücünün durma ve kalkışlarda scooter’ı rahatça hareket ettirmesini ve desteklemesini sağlar.

Katlanabilir arka ayak dayama yerleri konfor sağlar ve yolcunun uzun yolculuklar sırasında bile kendini iyi ve rahat hissetmesini sağlar.

Yolcunun scooter üzerinde iyi ve rahat bir tutuş sağlayabilmesi için koltuğun yanlarına bir çift ergonomik tasarımlı tutunma çubuğu monte edilmiştir.

Üstyapının alt kısmına entegre edilmiş bir güvenlik kapısı, bir zincir kilidinin bir gövde panelinden, ardından çerçevenin etrafından ve ardından hareket etmeyen bir nesnenin etrafından geçirilmesine izin verir.

Kontak anahtarı, yalnızca doğru kodlanmış bir anahtarla açılan manyetik bir güvenlik kapağı ile donatılmıştır.

Tamamen revize edilmiş yakıt enjeksiyonlu, DOHC, 400cc, sıvı soğutmalı, tek silindirli motor, kesintisiz, CVT otomatik şanzımana güç sağlar.

Mükemmel yakıt ekonomisi ve dünya çapında emisyon uyumluluğu ile güçlü düşük hızlı motor tepkisi.

Yeni eklenen Kolay Çalıştırma ve Çekiş Kontrolü* sistemleri güncellenen Gösterge Panelinden izlenebilir.

Gelişmiş LED aydınlatmaya sahip yeni renkler ve vurgularla sportif ve ince gövde.

Sağlam bir çerçeve ve 15 inçlik büyük ön tekerlek sayesinde çevik kullanım.

Geniş koltuk altı saklama alanı ve DC elektrik prizine sahip iki ön bölme, çeşitli kargo seçenekleri sunar.

Standart Suzuki Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS)** ile üçlü disk frenlerden gelen üstün durdurma gücü.

*Çekiş Kontrol Sistemi, sürücünün gaz kelebeği kontrolünün yerini tutmaz. Sürücü bir dönüşe girdiğinde ve/veya fren uyguladığında aşırı hızdan kaynaklanan çekiş kaybını önleyemez. Ön tekerleğin yol tutuşunu kaybetmesini de engelleyemez.

**Islak, gevşek veya bozuk yollar gibi yol yüzeyi koşullarına bağlı olarak, ABS donanımlı bir araç için fren mesafesi, ABS’li olmayan bir araçtan daha uzun olabilir. ABS, viraj alırken frenlemenin neden olduğu tekerlek patinajını önleyemez. Lütfen dikkatli sürün ve ABS’ye aşırı güvenmeyin.

ŞIK ve KALİTELİ
Çok iyi uyuyor, el yapımı bir takım elbise gibi. Rahat sürüyor ve bir şampiyon gibi performans gösteriyor. Harika manevralar yapıyor. Ve şık tasarım, pratiklik ve rahatlığın kazanan bir kombinasyonunu sunar. BURGMAN 400 – yolculuğunuza daha fazla sınıf ve zevk getiriyor. Zirvedeki en iyi atlet gibi, BURGMAN 400 yalındır, tondadır ve dar, kıvrımlı veya sıkışık sokaklarda bile optimum performans göstermeye hazırdır. Sadece ön ve arka ucu her zamankinden daha ince, daha keskin ve daha seksi olmakla kalmıyor, aynı zamanda bu BURGMAN, en sevdiğiniz kafenin veya restoranın önünde olduğu kadar ofisin önünde de birçok kişinin dikkatini çekecek güzel bir stil sunarak aile ismine sadık kalıyor. yola çıktı.

LED ARKA KOMBİNASYON LAMBALARI
BURGMAN 400’ün ince arka kısmında, uçlarında dönüş sinyalleri bulunan bağımsız LED arka kombinasyon lambaları bulunur. Zarafet ve çevikliği ifade eden keskin bir şekilde şekillendirilmiş bir tasarımdır.

ZARİF VE VERİMLİ LED FAR TASARIMI
Burunun ince, zarif tasarımı, altına monte edilmiş entegre LED konum lambaları ve dönüş sinyalleri ile keskin bir şekilde tasarlanmış çift LED farlara sahiptir. Genel etki, BURGMAN ailesine ait olduğu anında fark edilen daha temiz ve daha hafif görünen bir ön uç oluşturur.

HAFİF, YALIN VE MÜKEMMEL BİR ŞEKİLDE TASARLANMIŞ
BURGMAN 400, selefine göre ağırlık verirken bile zarif stilden ödün vermez. Burnunun keskin, ince hatlarından ince arka uca kadar bu BURGMAN, ince işçiliği, teknolojik hüneri ve kaliteye olan bağlılığı açıkça temsil ediyor.

ÇOK İŞLEVLİ CİHAZLAR
Büyük, okunması kolay analog hız göstergesi ve takometre kadranları, bir kilometre sayacı, ikili kilometre sayacı, yakıt göstergesi, soğutma suyu sıcaklığı göstergesi, ortalama yakıt tüketimi ölçer, ortam sıcaklığı göstergesi, donma göstergesi*1 ve saat. Ayrıca, Suzuki’nin araç yakıt verimli bir şekilde çalıştırıldığında ortaya çıkan ve sürücülerin yakıttan daha iyi tasarruf etme tekniklerini öğrenmesine yardımcı olabilecek Eco Drive Göstergesi de dahildir*2.

LÜKSÜN Kucağına Oturun
Kademeli ikili koltuk, mevcut modele göre 20 mm daha kalın bir minder ve daha ince bir şekli bir araya getirerek hem sürücü hem de yolcu için lüks konfor sunar. Çift dikiş, belirgin bir şekilde modaya uygun bir vurgu ekler.

SÜRÜCÜ SIRTLIĞI
Sürücünün arkalığı, daha uzun gezilerde çeşitli yapılardan biniciler için optimum destek ve konfor sağlamak için 15 mm veya 30 mm ileriye ayarlanabilir.

ZENGİN KOLTUK ALTI SAKLAMA ALANI
BURGMAN 400’ün 50 litrelik geniş sele altı saklama alanı:

*1 bölme iki kask alabilir
*2 ve eşyalarınızı koymak için geniş alan sağlar.

LÜKS ÖN DEPOLAMA
İki ön bölme 3,5 litre sağlar

ZİNCİR KİLİT
Zincir kilit kapısı, bir zincir kilidi karoserden, çerçevenin etrafından ve ardından bir direğin veya başka bir taşınmaz nesnenin etrafından geçirmenize olanak tanır.

PERFORMANS
400cm3 DOHC motorunun anlık tepkisi ve güç ivmesinden ve ayarlanmış giriş notunun canlandırıcı sesinden, bağlantı tipi arka süspansiyon ve öndeki 15 inçlik tekerleğin sağladığı çevik yol tutuşuna kadar BURGMAN 400, kazanan performans sunmak için tasarlandı.

YAKIT ENJEKSİYONLU, SIVI SOĞUTMALI MOTOR
BURGMAN 400’ün gösterişli performansının merkezinde, güçlü 400cm 3 dört zamanlı, DOHC, tek silindirli, yakıt enjeksiyonlu motorunun güncellenmiş bir versiyonu bulunur. Hava filtresi kutusu dahil olmak üzere değişiklikler, dur-kalk trafiğinde sürerken anında tepki ve daha güçlü hızlanma için daha düşük-orta kademe tork üretmeye yardımcı olurken, aynı zamanda tandem sürüş sırasında daha sağlam performans sağlar. Suzuki’nin Otomatik Rölanti Hızı Kontrolü (ISC), optimum rölantiyi sağlamaya devam ediyor.

GÜÇLÜ FREN SİSTEMİ
BURGMAN 400, sportif bir scooter’a yakışır güçlü bir fren sistemi ile donatılmıştır. Ön tekerlek bir çift 260 mm disk fren taşırken, arkadaki durdurma gücü 210 mm disk fren ile sağlanır. Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi (ABS)*, tekerlek hızını izler ve daha fazla güven ve kontrol sağlamak için durma gücünü mevcut çekişle eşleştirir. Sistem, önceki modele göre ağırlığı yaklaşık 750 g azaltan kompakt ve hafif bir ABS kontrol ünitesi kullanır.

IRIDIUM BUJI
Motor, daha yüksek yanma verimliliğine, daha fazla güç çıkışına, daha doğrusal gaz tepkisine ve motorun daha kolay çalıştırılmasına katkıda bulunan bir iridyum buji kullanır.

DAHA BÜYÜK 15 İNÇ ÖN TEKERLEK
BURGMAN 400, önceki modelin 14 inçlik jantının yerini alıyor ve ön kısımda daha büyük 15 inçlik bir jant sunuyor. Değişiklik, beraberinde cesur bir görüntü ve sürücüye daha fazla güven aşılayabilecek bir denge görünümü getiriyor.

LÜKS SÜRÜŞ VE TAŞIMA
BURGMAN 400’ün kemik altı çerçevesi, harika kullanım için gereken hafifliği ve sertliği sağlayan geniş çaplı, ince duvarlı borulardan yapılmıştır. Dengeli, rahatlatıcı ve çevik bir sürüş gerçekleştirmede bu çerçeveyi tamamlayan 110 mm’lik cömert tekerlek hareketine sahip 41 mm’lik ön çatallardır. Ek olarak, 7 yönlü ayarlanabilir yay ön yüküne sahip bağlantı tipi mono-amortisör arka süspansiyon, nispeten düz yollarda daha yumuşak bir sürüş ve Arnavut kaldırımlı sokaklarda sağlam çekiş sağlayarak konfor ve sportif performans arasındaki dengeyi en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. Sonuçlar, olağanüstü yol tutuşu ve manevra kabiliyetidir.

UPSWEPT ÖN CAM
BURGMAN 400’ün yukarıya doğru eğimli ön camı, önden veya yanlardan daha temiz, daha kompakt bir görünüm yaratır. Aynı zamanda, sürücünün konforu için optimum rüzgar korumasının yanı sıra yolun net bir görünümünü sağlamada selefine benzer.

ÇEKİŞ KONTROLÜ
Yeni özellikli çekiş kontrolü, arnavut kaldırımlı sokaklar gibi kaygan yüzeylerde sürücüye daha fazla gönül rahatlığı sağlar.

DUAL SPARK TEKNOLOJİSİ
Suzuki Dual Spark Teknolojisi, önemli yanma iyileştirmesi sağlamak için başka bir buji ve yüksek oranda atomize edilmiş bir enjektör ekleyerek katı emisyon standartlarını karşılarken doğrusal güç iletimi sağlar ve iyi bir yakıt ekonomisi sunar.

KOLAY ÇALIŞTIRMA
Suzuki Kolay Çalıştırma Sistemi, motorun çalıştırılmasını basitleştirmek için tanıtıldı ve fren uygulanmış durumdayken marş anahtarına yalnızca bir kez hızlı bir şekilde basılmasını gerektiriyor.

Motosikletler