16.7 C
İstanbul
Perşembe, Nisan 25, 2024

Zero SR/F, 2022

Zero SR/F, 2022

SR/F, Zero’nun yeni ZF75-10 motorunun ve Zero‘nun yeni ZF14.4+ (standart) ve 15.6+ motorunun sınıfında lider performans ve verimliliği sayesinde, basit bir gaz kelebeği hareketiyle 140 ft-lbs tork ve 110 beygir gücü sunar. (premium) kWh lityum iyon pile sahiptir. Cypher Store yükseltme ile 17,3 kWh’ye yükselerek ek menzil ve pil kapasitesi elde edilebilir.

2022-Zero-SRF2-2022

Zahmetsiz Kontrol

SR/F, Zero’nun en yeni Cypher III+ işletim sistemi ile bir dizi indirilebilir performans yükseltmesi ile donatılmıştır. Bosch’un Motosiklet Stabilite Kontrolü (MSC), kaslı ve beyinlidir. Zahmetsiz güç, sezgisel kontrolle bir araya getirilerek, üstün performans için yeni bir standart yaratılır – çeşitli yol arazileri ve koşullarında zahmetsizce yol alan uyarlanabilir bir motosiklet ve güç aktarma sistemi kombinasyonu.

2022-Zero-SRF3

Zahmetsiz Bağlantı

SR/F dünyanın ilk tam “akıllı” motosikletidir. Özelleştirilebilir bir gösterge paneli ve Zero’nun yeni nesil uygulaması, kritik bilgileri her zaman, her yerde ileten bir dizi harika ücretsiz özellikle birlikte gelir. Devrim niteliğindeki işletim sistemi Cypher III+ sayesinde, uygulama aynı zamanda sanal bir pazar aracılığıyla isteğe bağlı yükseltmeler dünyasının kilidini de açar. İnanılmaz derecede hafif. İnanılmaz güçlü. Çelik kafes çerçeve, özel salınım kolu ve gelişmiş Showa süspansiyon, atletik ve sezgisel bir sürüş deneyimi sunar. Güç aktarma sistemi mükemmel bir şekilde dağıtılmıştır, bu da ağırlık açısından optimize edilmiş/kütle merkezileştirilmiş bir tasarımla sonuçlanırken, çift radyal ön fren sistemi, dökülme hızını inşa etmek kadar heyecan verici hale getirir.

Bu çığır açan teknolojileri tamamen yeni bir modelde bir araya getiren, dünyanın en uyarlanabilir motosikleti olan 2022 SR’dir. Pil kapasitesi, şarj süresi, özellikler, ekranda adım adım gezinme ve çok daha fazlasına kadar her şeyi parmaklarınızın ucunda özelleştirin.

Yeni ZF 14,4+ kWh piller, tüm Standart trim SR/F ve SR/S modellerinde stokta bulunurken, Premium donanımlar 15,6+ kWh Güç Paketi sayesinde daha fazla temel menzil elde eder. Ayrıca, bu motosikletlerde Cypher Store yükseltmelerini en üst düzeye çıkarmak ve bunları Güç Tankı aksesuarı seçeneğiyle (Bahar 2022’de mevcuttur) eşleştirmek, Zero’nun şimdiye kadar sahip olduğu en yüksek yerleşik pil kapasitesini yaklaşık 21 kWh enerjiyle elde eder!

2022-Zero-SRF4

HIZLI ŞARJ
1 saat kadar kısa sürede tam şarj.

124MPH ÜST HIZ
Debriyaj yok. Dişli yok 

CYPHER III+
Gelişmiş motosiklet performansı özelleştirmesi

ANINDA TORK
140ft/lbs’ye kadar Tork.

STANDART

ÜST HIZ (MAKS.) 124 MPH

PİK TORK 140 FT-LB

OPTİMAL ŞARJ SÜRESİ 54dakika

227 MİL Mesafe ARALIĞI

%100 ELEKTRİKLİ GÜÇ AKTARMA

Az bakım gerektiren CYPHER III+ İşletim sistemi

156 MİL Şehir sürüş aralığı

DEBRİYAJSIZ DOĞRUDAN TAHRİK

500 LB Boş ağırlık – 226 kg

BOSCH Motosiklet stabilite kontrolü

31.0 IN Koltuk yüksekliği – 78,74 cm

5 YIL/SINIRSIZ MİL garantisi, bu bizim ülkede verilmeyebilir

Zero’nun yeni nesil uygulaması, zengin özelliklere sahip bir ekosistem oluşturmak için kısa çizgi ve Cypher III ile birlikte çalışır:

Sürüş modu seçimi ve oluşturma
Kişiselleştirilmiş gösterge seçenekleri
Programlı ve hedefe dayalı şarj
Şarj istasyonu konum yardımına sahiptir

Motosikletler