Giriş Yap



Suzuki Intruder 150 Fi Oto Expo 2018

suzuki intruder 150

Suzuki, Delhi’deki Auto Expo 2018’da Intruder 150 Fi’yi tanıttı. Güncellenmiş motor dışında bir değişiklik yapılmamış görünüyor.

Suzuki Intruder Fi’yi güçlendiren, 155cc, hava soğutmalı, tek silindirli bir motor olup Gixxer SF Fi ile aynı özellikleri taşıyor. 8000 devirde 14.8PS güç ve 6.000 dev / dak’da 14Nm tork üretir ve 5 vitesli bir şanzımanla eşleştirilir. Yakıt enjeksiyon sistemi ile, kruvazörün Carb modelinden daha verimli bir yakıt olmasını bekliyoruz.

Tasarım açısından, Suzuki Intruder 150 bilindik dışına fazla çıkmamış. Yani ya seversin ya nefret edersin. Büyük kardeşi Suzuki Intruder M1800’den esinlenmiş. Far, LED DRL’li halojen ampullerle güçlendirilirken arkada bir LED kuyruk lambası bulunur. Ayrıca, gidonlara monte edilmiş bir dijital gösterge paneli de bulunuyor. Daha kruvazör gibi bir sürüş pozisyonu için, gidonlar geriye doğru çekilmiş, koltuk oldukça düşük yerleştirilir ve ayak parçaları ileri dğooru şekillendirilmiş. Ayrıca büyük bir kardeşi gibi kaslı bir yakıt deposu var.

Suzuki, Intruder 150’yi önünde 41 mm teleskopik çatallar ve arkada bir monoshock ünitesi ile görüyoruz. Frenleme görevi ön ve arka disk frenleriyle tek kanallı bir ABS ünitesi ile sunulmuş. Bizce Suzuki Intruder Fi, Bajaj Avenger Street ve Cruise 220’ye karşı yarışıyor.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok