3000 TL ve Altı Alınabilecek Elektrikli Scooterlar 2021

Soru – Cevap BölümüCategory: Sorular3000 TL ve Altı Alınabilecek Elektrikli Scooterlar 2021
Moradam asked 3 yıl ago

3000 TL ve Altı Alınabilecek Elektrikli Scooterlar 2021

Xiaomi Mi Essential – 2500 TL
RKS G48 – 2600 TL
Volta VT1 – 2910 TL
Citymate Urban – 2999 TL
Xiaomi Mijia M365 – 3000 tl

Öncelikle yaptığım sıralama fiyata göre, ucuzdan pahalıya doğru ilerleyecek ve Her scooter’ı tanıtırken de olumlu ya da olumsuz bulduğum yanlarından size bahsedicem. Bu listede Xiaomi hariç hiçbir scooter’ın test sürüşünü henüz yapmadığımdan, daha çok teknik inceleme videosu olacak diyebilirim.
İnternette araştırdığınızda acayip acayip markalara ait elektrikli scooter’lara da rastlayacaksınız. İzlediğiniz videoda sadece satınalma değil satış sonrasını da düşünerek seçtiğim ürünleri göreceksiniz. Tek seferlik bir ürün aramıyoruz dolayısıyla listeye dahil ettiğim ürünleri elimden geldiğince dikkatli seçmeye çalıştım. Yine de eminim benim listeye dahil etmediğim bir çok uygun fiyatlı ve fiyatına göre kaliteli scooter marka modelleri vardır. Önerileriniz varsa yorumlarda belirtin ki, bir sonraki videoda değerlendirebileyim.
Bundan bikaç ay sonra bu video izlendiğinde muhtemelen fiyatlar çoktan değişmiş olacak. Videonun daha uzn süre bilgilendirici olabilmesi adına, fiyatları hem türk lirasu hem de aynı fiyatın euro karşılığını ekrana yazacağım. Daha sonra izlediğinizde en azından euro fiyat kullanılarak bi karşılaştırma yapabilirsiniz. Ayrıca buradaki fiyatlar farklı mağazalardaki ortalama fiyatları yansıtıyor dolayısıyla mağazaya göre fiyatlar değişkenlik gösterebilir.
Videonun sonunda karşılaştırdığım scooter’ların teknik bilgilerini tablo olarak da paylaşacağım.

2 Answers
Serhat answered 3 yıl ago

Eline sağlık arkadaşın takip ettiğim kanal

Yusf answered 3 yıl ago

İşte bu iyi oldu, 4000 tl param var, Xiaomi Mijia M365 e bakardım önceden şimdi bir üst modelin incelemesini bulursanız paylaşın.