2022 için en iyi 5 kripto tahmini

Soru – Cevap BölümüCategory: Konu Dışı2022 için en iyi 5 kripto tahmini
motosiklet Staff asked 2 yıl ago

Eter, Bitcoin’den tekrar daha iyi performans gösterecek
Uzun süredir ikinci keman olarak görülen eter, 2021’de bitcoin’den çok daha iyi performans gösterdi ve bitcoin için %66’ya kıyasla %418 kazandı.
Arcane, “Bu performans açığı, ethereum’un piyasaya sürüldüğü 2015’ten bu yana görülen en geniş aralıktır.” Dedi.
Çoğu meme parası belirsizliğe dönüşecek
Yatırımcılar 2021’de meme jetonlarının sağa sola fırladığını gördü. Örneğin, dogecoin yan ürünü shiba inu geçen yıl %44.540.000 hızla yükseldi. Ve adını popüler Netflix dizisi “Squid Game”den alan bir kripto olan kalamar, bir haftadan kısa bir sürede %75.000’den fazla sıçradı ve kısa süre sonra unutulup gitti. 
Arcane Research, “2021 pazarını, 2021’in absürt meme madeni para rallisinden bahsetmeden özetleyemeyiz,” dedi ve fenomenin “2021 olan absürt zamanların tarihi bir kalıntısı” olacağını ekledi.
USD Coin, en büyük stablecoin olarak Tether’i geçecek
Tether, piyasa değerlemesinde en büyük stablecoin olarak oldukça uzun bir süredir hüküm sürüyor. Ancak özellikle USD Coin’in borç verme dalgasına katılma kararı ile bu yıl dikkatli olmak isteyebilir.
Arcane Research, “Stablecoin mevduatları için yüksek getiri sağlayan yenilikçi kredi ürünleri, öncelikle stabilcoin büyümesinin itici güçleri olmuştur.” Dedi.
Bitcoin, VIX ile yakından bağlantılı kalacak
Arcane Research’e göre borsa geçen yıl harika bir performans sergiledi, ancak bir model kristalleşti: “Geniş finansal piyasalardaki korku, bitcoin’in performansını doğrudan etkiledi.”
Cboe Volatilite Endeksi veya VIX’deki artışlar, bitcoin satışlarına eşlik etti. Arcane Research, 2022’deki piyasa rüzgarlarının bitcoin’in kısa vadeli fiyat yörüngesi üzerinde etkileri olabileceği konusunda uyardı.
 

1 Answers
Cucu answered 2 yıl ago

Bir patlama olacak solana bekliyor, ardından ethereum ve xrp gelecek diyorum