2021 Honda Forza 250 İlk Sürüş Yorumu

Soru – Cevap BölümüCategory: Honda2021 Honda Forza 250 İlk Sürüş Yorumu
Cemil asked 3 yıl ago

2021 Honda Forza 250 İlk Sürüş

Elektrikli Ayarlanabilir Ön Cam
İstediğiniz anda tek bir tuşla yükseltip alçaltabileceğiniz elektrikli ayarlanabilir ön cam ile hissetmek istediğiniz rüzgarı belirlemek sizin elinizde.

Kolay Kullanım İçin Akıllı Anahtar
Honda mühendislerinin geliştirdiği akıllı anahtar teknolojisi sayesinde Forza 250’yi, anahtar cebinizde olsa bile “Start” tuşu ile çalıştırıp hareket edebilirsiniz.

Üst Düzey Sürüş Güvenliği
Honda Seçilebilir Tork Kontrolü ile arka tekerleğin patinaj yapmasını önleyen Forza 250, ABS ile kolayca durmanızı sağlar ve üst düzey sürüş güvenliğini sunar.

Akıllı Anahtar Bağlantılı Arka Çanta
Honda Forza 250’nin arkasında yer alan çanta, akıllı anahtar teknolojisi ile entegredir. Yani anahtarsız olarak hem motosikleti çalıştırabilir hem de arka çantayı açabilirsiniz.

Yüksek Görünürlük İçin LED Aydınlatma
LED teknolojisinin düşük enerji tüketimi ve yüksek aydınlatma kapasitesinden yararlanan Honda Forza 250, yol boyunca tüm engelleri sizin için aydınlatır.

5 Answers
Asifaruk answered 3 yıl ago

Şimdi alınabilecek en iyi model diyeiblirim, o yüzden diğerlerine bakmıyorum. ama çantalı fiyat çok yüksek, çantasız alıp kullanmayı düşünüyorum, sele altı bagaj ile idare edeceğim.

Bülentown answered 3 yıl ago

Abi şu honda forza 250’nin tük teknik özelliklerini anlatan yotube’daki tek videosu diyebilirim, elinize sağlık eklediğiniz için, bu adam olmasa asla tam özelliklerini öğrenemezdik.

Bulent Staff answered 2 yıl ago

Bir süredir hem şehir içi hemde 150-200 km gezi yapabileceğim bir scooter’e bakıyorum, yaşta ve karda kullanmayı düşünmüyorum.
Yeni olsun istiyorum ve kararım aslında Forza 250 olmuştu – sıradayım şu an 48. no olarak ve teslimat temmuzda olabilir diye tahmin ediyorlar, renk ve çanta garantisi veremiyorlar.
Beklerken Forzayı geçen karşıma Kymco DTX360 çıktı ve ilgimi çekti, biraz araştırdım videolara baktım.
Fiyat olarak Forza bayiden 111.000 TL, çantalı.
Kymco 159.000 TL 2022 model bayiden, çantasız.
Sarı siteden Forza daha ucuza bulunuyor doğru, ama açıkçası piyasayı dahada kötü duruma getirenler ile alış verişim olsun istemiyorum.
Aranızda her ikisini kullanmış olan varmı, kıyaslama yapmak doğru olurmu, kalite, servis, düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum
Tekeriniz düz bassın 🤲

motosiklet Staff replied 2 yıl ago

2020 Kymco people 150 kullanmışlığım var, 5 ay kadar sürekli kullandım. motor çok mükemmel ama servis ağı dandiko.
İstanbul Avrupa yakasında 1 tane var. parça soruyorum, 1 haftaya getirtiriz diyor ve pahalı. Honda forzanın koca hava filtresi 100 lirayken kycom 150 nin avuç kadar filtresi 200 liraydı.

Şöyle de bir durum var, hondada kötü servise denk gelince eleştirip bidaha oraya gitmem diyip trip atıyoruz, kymcoda öyle bir şansın yok, 1 tane servisi var, istediğin kadar memnun kalma yine el mahkum gideceksin.

Bu benim canımı sıkmıştı açıkçası. Benden önceki sahibi de servis olayından şikayetinden sattığını söylemişti. Aynanın vidasının üstündeki ufacık plastik tıpa için komple ayna setini almanız lazım demişler.

Bir arkadaştan alıntı

elif forzahonda answered 2 yıl ago

merhaba far için yardım istiyorum, hatalı yeri gösteriyor nasıl kendim düzeltirim.

Bulent Staff answered 2 yıl ago

Honda Forza’nın ruhsatı alırken Trafik Sigortası yaptırdım. 2.772 TL. Kasko yaptırmak istiyorum ama fiyatlar malum öneriniz var mı? Muafiyetli %25 10.160 TL, Muafiyetsiz 15.670 TL

Your Answer

5 + 16 =