Giriş Yap



KTM 125 SX 2015

cd30803841

 

KTM 125 SX

8.150 EUR

KENDİNE HAS BIR SINIF

KTM 125 SX, yıllar boyunca genç kategori şampiyonalarında tartışılmaz üstünlüğünü ortaya koyan ve profesyonel klasmanlara başlangıç için tercih edilen bir motosiklet oldu. Egzoz kontrol sistemine, 6 vitesli şanzıman ve yüksek performanslı bir 2 zamanlı motor ile KTM 125 SX 2015 modelinde daha da iyileştirildi. Böylece gelecekte de genç şampiyonların en gözde tercihi olmaya devam edecek.

MOTOR

Yapı tipi1 silindirli 2 zamanlı benzinli motor, sıvı soğutmalı, reed valf emme ve egzoz kumandalı
Hacim124,8 cm³
Çap54 mm
Strok54,5 mm
Marş desteğiAyak marşı
Vites kutusu6 vitesli tırnaklı şanzıman
Birincil aktarma23:73
İkincil aktarma13:50
DebriyajYağ banyolu / hidrolik tahrikli çok plakalı debriyaj
Ateşleme tertibatıDijital ateşleme ayarlı, temassız kontrollü, tam elektronik ateşleme tertibatı, Kokusan tipi

YÜRÜYEN AKSAM

ŞasiKrom molibden çelik borulardan merkezi boru şasi
ÇatalWP Suspension Up Side Down 4860 MXMA CC
Arka amortisörWP Suspension 5018 BAVP DCC
Süspansiyon yolu Önde300 mm
Süspansiyon yolu Arkada317 mm
Fren tertibatıDisk fren, fren kaliperleri yüzer yataklı
Fren diskleri – çap Önde260 mm
Fren diskleri – çap Arkada220 mm
Zincir5/8 x 1/4″
Gidon kafası açısı63,5°
Dingil mesafesi1.480±10 mm
Yüksüz durumda yerden yükseklik395 mm
Yüksüz oturma yüksekliği992 mm
Yakıt deposu kapasitesi toplam yakl.7,5 l2 zamanlı motor yağı ile karıştırılmış kurşunsuz süper benzin (98 Oktan) (01:40)
Yakıtsız ağırlık yakl.90,4 kg

MOTOR

125 SX 2015’te motor, daha iyi güç dağılımı ve optimum sürüş kabiliyeti elde etmek için, optimize edilmiş bir ateşleme eğrisi ile iyileştirildi.

 

GİYDİRME

KTM tasarımcıları grenajları tasarlarken, motosikletin ergonomi ve işlevsellik açısından en ince ayrıntısına kadar sürücüsüyle mükemmel bir uyum sağlaması göz önünde bulundurdu. Ön çamurluk, plastik kalıp parçalarının iyi düşünülmüş yapısı ve yerleşimi sayesinde, nasıl azami mukavemete ulaştığına dair iyi bir örnek.

GRAFİKLER

Net hatlara sahip yeni ve zarif grafik tasarım, modern ve teknoloji harikası bir motosiklete dair yüksek beklentilerin altını çiziyor.

 

SELE

Mükemmel bir ergonomik tasarıma sahip sele, bol miktarda konfor ve aynı zamanda yüksek sağlamlık sağlayan, dayanıklı bir köpük dolgu ile donatıldı.

 

HAVA FİLTRESİ KUTUSU

Hava filtresi kutusu tasarımı, hava filtresinin kirlere karşı en üst düzeyde korunmasının yanında, yüksek performans için maksimum hava akışını garanti ediyor. Twin Air hava filtresinin, saniyeler içinde hızlı aletsiz değişimi, uzun zamandır ulaşılmaz KTM standartları arasında.

 

YAKIT DEPOSU

SX serisinin tüm modelleri, hafif polietilenden yapılmış 7,5 litrelik bir yakıt deposu ile donatıldı. 4 zamanlı motokros modellerinde, 4 zamanlı enduro modellerindeki aynı benzin pompası sistemi kullanılıyor, böylece PowerParts programındaki veya enduro modellerine ait daha büyük depoların takılması mümkün.

 

GİDON

Tüm SX modelleri, açıları motokrosa özel talepleri karşılayan, süper sağlam konikleştirilmiş Renthal Fatbar 827 gidonuyla donatıldı. Kendini kanıtlamış KTM standardına göre gidon tercihe bağlı dört farklı konumda sabitlenebilir. 2015 model, sürücülerin ellerini korumak amacıyla daha yumuşak, çift bileşenli elciklere sahip.

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok