Giriş Yap



İzmir’in En iyi Kamp Alanları, 2019 – 2020

izmir-kamp-alanlari

İzmir’in En iyi Kamp Alanları, 2019 – 2020 – Voyager Bros youtube kanalı

Pırlanta Koyu

Parıldayan kumları ile ünlü, çeşme çiftlik köy mekvkiindedir. yazın güzel eser, sörf yapılır. Dolmuş var, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye yoktur. Bazı işletmelerde duş, şezlon gibi kolaylıklardan faydalanabilirsiniz. Plaj ücretsiz. Ücretsiz kamp var.

Delikli koy

Toplu taşıma yok, herhangi bir duş, kamp alanı, şezlong gibi imkanlar yok. Kamp yapmakta sakınca yok. Denize girmek için deniz ayakkabısı giyin.Rüzgarlı yapısı olduğu için dalgalıdır.

Ilıca Plajı

Ücretsiz bir play, sportif aktiviteler yapılabiliyor. Ücretsiz kamp atılabiliyor. Tanay tabiat parkına uğrayın, giriş ler ücretli. Çeşme seyahat otobüsleri

Kemalpaşa Hitit Kabartmaları

Doğa severlerin uğrak yeridir, güzel yürüyüş alanları var. Gitmeden önce tüm ihtiyaçlarınızı yanınıza alın. Patikalar güzel, doğa yürüşüyü için idealdir.

Seferihisar, Ekmeksiz Orman Parkı

Kültürel gezi yapmak isteyenler için mükemmel, her imkan var. Tarih, sahil, orman beraber yararlanabilirsiniz.

Kestel Barajı

Kamp için bir çok uygun yer var. Hiçbir olanak yok ama doğa ile içiçe olabilirsiniz. Yanınızda yiyecek ve içeceklerinizi mutlaka götürün.

Su uçuran şelaleleri

Manisa’dan ulaşırsınız, herhangi bir ihtiyacınızı önceden yanınıza alın. Tuvalet, duş ve büfe gibi bir yer yok. İzmir aliağadan da ulaşılabilir. Sivrisinek var.

Çanak koyu kamp alanı

Toplu taşıma ile gidilebilir. İzmir ve Manisadan ulaşılabilir. Her imkan var. Kamp atmak ve kalmak çok kolay.

Karagöl Tabiat Parkı

Ulaşımı özel aracınız ile daha rahat yapabilirsiniz. Giriş ücretli, kamp atılabiliyor. Doğal güzellikleri ve el değmemiş doğası ile sizleri etkileyecektir.

 

 

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok