9.9 C
İstanbul
Pazar, Nisan 21, 2024

Honda SH350i, 2021

Honda SH350i, 2021

c3 2

Yeni SH350i, serinin zirvesindedir

Daha büyük kapasitesi, sıvı soğutmalı 4V motoru, durma halindeyken veya hareket halindeyken trafikte hızlanmayı artıran ve artan otoyol hızı sayesinde daha fazla güce sahip. SH stili her zaman güzel biçim ve işlevi birleştirirken, SH350i zarafet, birinci sınıf his ve teknolojik gücü harmanlayarak keyfinizi yükseltir. Yeniden tasarlanan çerçeve, başka bir SH imzası olan kolay kullanımı korurken, USB şarj soketi ve Akıllı Anahtar gibi ayrıntılar da günlük kullanım kolaylığı sağlar.

c2

ŞIK, AKILLI VE GELİŞMİŞ işte bunlar, SH350i’yi özetleyen üç kelime.

c3 1

Şık, ince yepyeni gövde, yeniden tasarlanan çelik boru çerçeveyi altından sarar ve tüm SH scooter’ları diğerlerinden ayıran kullanımı kolay, pratik düz zemini destekler. Sürüş pozisyonu rahat, dik ve rahattır ve çeşitli sürücü yüksekliklerine uygundur. SH350i, yeni motoru sayesinde akıllı sürüş yapmanıza yardımcı olur, bu da şehir içinde daha fazlasını yapabileceğiniz ve açık otoyolda daha ileriye, daha hızlı gidebileceğiniz anlamına gelir. Sofistike tasarım ayrıntıları her yerdedir ve gününüzün sorunsuz geçmesine yardımcı olmak için birleşir.

c4 r 1

Kolaylık, bir cepte saklanabilen ve kontağı ve koltuğu çalıştıran Akıllı Anahtarın yanı sıra isteğe bağlı Akıllı üst kutusu ile sağlanır. 

c4 r 2

Doğrudan takılmaya hazır bir USB C Tipi şarj soketi bulacağınız rahat koltuğun altında tam yüz kask için yer vardır. Göstergeler dahil olmak üzere tüm aydınlatma, canlı bir şekilde verimli LED biçiminde yeniden tasarlandı ve çekici yeni LCD gösterge ekranı, sizi olmanız gereken yere götürmek için net bir şekilde görüntülenen bilgiler sağlıyor.

c4 r 5

45L AKILLI ÜST KUTU

Akıllı üst kutu renk eşleştirilebilir. Kontağı çalıştıran aynı Akıllı Anahtar tarafından açılıp kilitlendiğinden, hafta içi işe gidip gelme veya hafta sonları uzakta için esnek saklama alanı sunar. Bir tam kask veya iki açık kask saklayabilir. Bir iç çanta da mevcut.

c4 r

ISITMALI GRIPS

Elinizin soğuğa en duyarlı bölgelerine odaklanan, sapların etrafında 180 ° ısı sağlayan son derece ince tasarım. Maksimum sürücü konforu için kontrol entegre edilmiştir. Isıtmalı Tutuş Eklentisi ile birleştirilmelidir.

c4 r 6

c4 r 3c4 r 4

Motosikletler

3 YORUMLAR

  1. 2012 yılında bu muhteşem scooter ile (300sh)ilk kez taniştim ve hemen satın aldım, ardından 1000cc’lik motor alınca sattim, fakat şimdi 350cc sh’i görünce tekrar almaya karar verdim, umarım Türkiye pazarına biran önce gelir.