Ana Sayfa Motosiklet Modelleri 2022 Honda CMX1100 Rebel, 2022

Honda CMX1100 Rebel, 2022

0
18
blank

Honda CMX1100 Rebel, 2022 Teknik Özellikleri

Honda’nın yeni 2021 Rebel 1100’ü, kruvazörler hakkındaki düşüncelerinizi değiştirecek. Elbette, kruvazör sınıfı makineleri bu kadar zamansız popüler yapan düşük sele yüksekliğine, çift silindirli motora ve rahat sürüş pozisyonuna sahiptir. Ancak çoğu kruvazörde olmayan bir şeye de sahiptir: gerçek kol düzleştirme performansı ve yol virajlı hale geldiğinde hızı artırmanıza izin veren bir şasi ve süspansiyon.

2022 Honda Rebel 1100c

Krom ve püsküllü parıltıyı artık unutun: Bu Rebel, bir kruvazörün nasıl görünmesi gerektiğine dair yepyeni bir yorum eklenmiş. Her biri kilitlenme önleyici fren sistemimiz ve hız sabitleyici ile donatılmıştır. Ve her biri Unicam® motoru ile daha etkileyici hale gelir Devrim niteliğindeki otomatik DCT şanzımanımız veya geleneksel altı ileri manuel şanzımanımız arasında seçim yapabilirsiniz.

2022 Honda Rebel 1100d

Honda’nın gelişmiş otomatik Çift Kavramalı Şanzımanıyla birlikte sunulur ve uzun bir Honda Aksesuarları listesi sunulur. Sürücüler ister “geziyor” ister heyecan verici virajlarda adrenalin dolu bir sürüşe çıkıyor olsunlar, yüksek performanslı, su soğutmalı paralel ikiz motor ve dikkatle geliştirilmiş geometri, dinamik ve konforlu yol tutuşu sağlar. Rebel 1100’ün hızlanma ve viraj alma hüneri, temiz ve sade tasarımı kadar etkileyicidir.

2022 Honda Rebel 1100b

 

Genel bilgi
modeli: Honda CMX1100 Rebel
Yıl: 2022
Kategori: Özel / kruvazör
Değerlendirme: 10/9,3 puan

Motor ve şanzıman

yer değiştirme : 1084.0 ccm (66.15 inç küp)
Motor tipi: İkiz, dört zamanlı
Güç: 85,8 HP (62.6 kW )) @ 7000 RPM
Tork : 98.0 Nm (10.0 kgf-m veya 72.3 ft.lbs) @ 4750 RPM
Sıkıştırma : 10.1:1
Delik x strok : 91,0 x 81,5 mm (3,6 x 3,2 inç)
Silindir başına valfler : 4
Yakıt sistemi: Enjeksiyon. 34 mm gaz kelebeği gövdeli PGM-FI
Yakıt kontrolü: Tek Tepegöz Kamlar (SOHC)
Ateşleme: Elektronik ilerleme ile bilgisayar kontrollü dijital transistörlü
Soğutma sistemi: Sıvı
Vites kutusu: 6 vitesli
Şanzıman tipi,
nihai tahrik:
Zincir
El çantası: Islak çok plakalı Hidrolik. Opsiyonel DCT.
aktarma organları: O-ring contalı zincir
Yakıt tüketimi: 20,41 litre/100 km (4,9 km/l veya 11,52 mpg)
Sera gazları: 473.5 CO 2 g / km. (CO2 – Karbondioksit emisyonu)
Egzoz sistemi: 2-1 egzoz

Şasi, süspansiyon, frenler ve tekerlekler

Tırmık (çatal açısı): 28.0°
İz: 110 mm (4,3 inç)
Ön süspansiyon : Önceden yüklenebilir 43 mm kartuş stili
Arka süspansiyon : Islak çok plakalı hidrolik 2 debriyaj
Ön lastik: 130/70-18
Arka lastik: 180/65-B16
Ön frenler: Çift disk. ABS. Radyal monteli monoblok dört pistonlu fren kaliperi.
Çap: 330 mm (13.0 inç)
Arka frenler: Tek disk. ABS. Tek pistonlu kaliper.
Çap: 256 mm (10,1 inç)
tekerlekler: Çok kollu dökme alüminyum

Fiziksel ölçüler ve kapasiteler

Ağırlık dahil petrol, gaz, vb: 223,0 kg (491,6 pound)
Koltuk yüksekliği: 700 mm (27,6 inç) Ayarlanabilirse, en düşük ayar.
Toplam yükseklik: 1115 mm (43,9 inç)
Toplam uzunluk: 2240 mm (88,2 inç)
Genel genişlik: 853 mm (33,6 inç)
Yerden yükseklik: 120 mm (4,7 inç)
Dingil mesafesi : 1520 mm (59,8 inç)
Yakıt Kapasitesi: 13,60 litre (3,59 ABD galonu)
Yağ kapasitesi: 4,80 litre (5,07 ABD litre)

Diğer özellikler

Renk seçenekleri: İnci Aygırı Kahverengi, Tunç Siyahı Metalik
Başlangıç: Elektrik
Enstrümanlar: Dijital
Işık: 4 ampul LED far ile LED aydınlatma

teknik ozellikler 2

SEYİR KONTROLÜ

Yeni Rebel 1100 gibi bir motosikletle, inip sürmek isteyeceksiniz. Bu yüzden onu tıpkı Altın Kanatlarımız gibi hız sabitleyici ile donattık. Tüm hafta sonu boyunca arkanıza yaslanıp açık yolda gezinmek ister misiniz? Sorun değil!

TEL GAZ

Gaz kelebeği sistemimiz, Rebel 1100’ün çok yönlülüğünü büyük ölçüde genişletiyor. İlk olarak, dört seviyeli Honda Seçilebilir Tork Kontrolü elde edersiniz. İkinci olarak, dört güç dağıtım modundan birini seçebilirsiniz: Standart, Yağmur, Spor ve kullanıcı tarafından programlanabilen dördüncüsü. İlk olarak Dünya Şampiyonu RC213V MotoGP motosikletlerimizde kullanılan gaz kelebeği, Honda teknolojisinin sizin için nasıl çalıştığının mükemmel bir örneğidir.

ALTI İLERİ DCT OTOMATİK ŞANZIMAN

Yeni Rebel 1100’ün iki versiyonunu yapıyoruz: Biri geleneksel manuel şanzımanlı, diğeri ise Honda’nın devrim niteliğindeki otomatik DCT şanzımanlı. DCT geleceğin şanzımanıdır ve böyle bir motosiklet için mükemmel bir seçimdir. İçeride, tamamı çelik dişliler ile geleneksel bir şanzıman kadar sağlamdır. Sizin için değişmesine izin verebilirsiniz veya manuel moddaki kürek değiştiriciler size tam kontrol sağlar. Rahat bir seyir için, otomatik modda bırakın ve dur-kalk trafiğinde asla durma veya el yorgunluğu hakkında endişelenmeyin.

ALTI İLERİ MANÜEL ŞANZIMAN

Rebel 1100, gidon monteli debriyaj koluna sahip geleneksel altı vitesli düz şanzımana sahiptir. Motosikleti biraz daha hafif yapan kanıtlanmış, sağlam bir tasarımdır.

TERLİK/YARDIMCI DEBRİYAJ

Honda’nın yarış makinelerinde geliştirilen ve mükemmelleştirilen kaydırmalı/yardımcı debriyaj (manuel şanzımanlı modelde), kolda daha hafif bir debriyaj çekişi elde ettiğiniz, ancak kolu bıraktığınızda ve güç uyguladığınızda sağlam bir kilitlenme elde ettiğiniz anlamına gelir. Barda debriyaj eforunu yaklaşık yüzde 30 azaltan teknolojidir.

İKİLİ KARŞI DENGE

Honda mühendisleri, iki eksende dengeleme elemanları kullanarak motordan gelen hem birincil hem de bağlantı titreşimlerini iptal edebilir ve ince ayar yapabilir. Sonuç: Üstün güç ve kullanım için motoru sağlam bir şekilde monte edebiliriz. Üstün bir sürüş elde edersiniz, ancak motor yine de hem duyduğunuz hem de hissettiğiniz titreşimli bir vuruş üretir.

ÜSTÜN TAŞIMA

Günümüzün motosikletlerinin çoğu hareketsiz dururken veya sadece yoldayken harika görünüyor, ancak yol virajlı hale geldiğinde hayal kırıklığı yaratıyor. Honda’da, tüm motosikletlerimizin yol tutuşu ve hissiyatı için yüksek standartlar belirledik ve Rebel 1100 bunun mükemmel bir örneğidir – bu motosikletin viraj alma ve yol tutuşuna, olağanüstü stilimiz kadar dikkat ettik.

DÜŞÜK AĞIRLIK MERKEZİ, KOMPAKT KÜTLE

Rebel 1100, krank mili gibi ağır bileşenleri mümkün olduğunca düşük ve motosikletin ağırlık merkezine yakın bir yere yerleştirerek ve kompakt bir motor tasarımı kullanarak, mükemmel yol tutuşu için üstün bir platform sağlar.

ÇELİK ÇERÇEVE

Rebel 1100’ün çerçevesi, bu motosikletin bu kadar iyi yol tutuşunun yalnızca önemli bir nedeni değil, aynı zamanda önemli bir stil öğesidir. Kafes tasarımı, direksiyon başlığından salınım kolu pivotuna kadar cesur bir diyagonal tema çizgisini tanımlar.

DÖKÜM ALÜMİNYUM TEKERLEKLER

Ön ve arka döküm tekerlekler hafiftir, pratiktir, temizliği kolaydır ve Rebel 1100’e bunun retro bir makine gibi yapılmadığını söyleyen bir görünüm kazandırır. Geniş jantlar ve lastikler de motosikletin görünümüne katkıda bulunuyor.

GÜÇLÜ DİSK FRENLER

Rebel 1100, güçlü durma performansı için radyal olarak monte edilmiş bir ön fren kaliperine sahiptir. Radyal montaj tasarımı ayrıca daha sert olmasına yardımcı olarak fren hissini ve kontrolünü artırır ve tek, devasa 330 mm’lik bir diski kavrar. Ve arkada, mükemmel durma gücü için 256 mm’lik bir disk de var.

ABS FREN SİSTEMİ

Hem otomatik DCT hem de manuel vitesli Rebel 1100’ler, Honda’nın rafine kilitlenme önleyici fren sistemine sahiptir. Şehirde, yağmurda veya bilmediğiniz yollarda sürerken ideal olmayan koşullarda kontrollü durmalar yapmanıza yardımcı olabilecek harika bir varlıktır. Böyle bir motosiklet için herkesin takdir edebileceği bir özellik.

TEKERLEK KONTROLÜ

Yüksek teknoloji ürünü CBR1000RR-R Fireblade’imiz gibi Rebel 1100 de Honda Seçilebilir Tork Kontrolü (HSTC) ile çalışan ön ve arka tekerlek hız sensörlerine sahiptir. Sistem, üç tekerlekli direksiyon kontrolü seviyesinde arama yapmanızı sağlar. Diğer bazı kruvazörler düşük teknolojili olabilir, ancak Rebel 1100 olmayabilir.

KOLTUK ALTINDA USB-C TERMİNALİ

Sürüş sırasında kişisel elektronik cihazlarınızı şarj etmek veya navigasyon yardımı gibi aksesuarları çalıştırmak isteyeceğinizi biliyoruz ve bu nedenle koltuk altı kullanışlı bir USB-C bağlantı noktası sağladık.

GENİŞ ARKA LASTİK

Rebel’in düşük, kalın 16 inç 180/65 arka lastiği size bolca kavrama sağlarken, motosikletin genel koltuk yüksekliğini ve duruşunu düşürmeye yardımcı olur. Ve aynı zamanda zor görünüyor.

GENİŞ ÖN TEKERLEK

Rebel 1100’ün geniş 130/70-18 ön lastiği sadece motosiklete harika bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda üstün yol tutuşu ve durma gücü sağlamaya yardımcı olur.

YORUM YOK